Бял списък за гр. Пловдив

• 2 786 627
  • 13 467
  •   1
Отговори
# 9 600
Моля за препоръка за онко-дерматолог?
Една мнооого странна бенка ми се появи лятото и расте и става все по-странна.. А не е като да нямам 1001 поне 🙄 и си ги следя за промени, ама това е нещо ново.

д-р Ваня Балева - онкохирург, преглежда в частния си кабинет на ул. Костаки Пеев 5, до сградата на Пловдивски университет.
Задължително си запишете час, защото много хора след операция ходят без час и влизат, ако нямате час може да увиснете.
Майка и записва часовете и е хубаво да го направите преди обяд.

Предимно оперирани от гърда или преглед  за профилактика чакат.
Преглежда и бенки, водила съм моя мъж.

Като се прибера ще добавя телефона.

032 653 527

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 19:50 от Щефи

# 9 601
Бихте ли препоръчали хирург за ингвинална херния за възрастен?
Благодаря.
Самоцитирам се, че ми е спешно.
Четох за д-р Васил Горанов, Пълмед. Мнения?

# 9 602
Бихте ли препоръчали хирург за ингвинална херния за възрастен?
Благодаря.
Самоцитирам се, че ми е спешно.
Четох за д-р Васил Горанов, Пълмед. Мнения?

Много  добър хирург! Преди 4м . се оперирах при него-жлъчка.

# 9 603
И от мен отлични отзиви за д-р Васко Горанов!🖐🖑

# 9 604
И от мен отлични отзиви за д-р Васко Горанов!🖐🖑

👍😙

# 9 605
  • belovo
Някой има ли отзиви за проф. Ставрев - ортопед и завеждащ ортопедия в хирургиите на Пещерско шосе Пловдив? Касае се за смяна на тазобедрена става.
        Най-добрия, няма такъв...........който не вярва-ще повярва!!!

# 9 606
Здравейте на всички.Майка ми е от 2 години насам с стеатоза на черния дроб(омазняване)Ходихме на гастроентеролози,но няма подобрение.Моля ако има някой подобен проблем да сподели и моля ви дайте насоки в пловдив при кой специалист да обърнем?Благодаря ви

# 9 607
Добър детски ортопед в Пловдив?

# 9 608
Спряганите са Хазбун(който дори нямал такава специалност), Арнаудов и Димов.
Ходили сме при 2рия два пъти-на първия месец и след прохождане на дете като и при двата случая ни изкарваше акъла и накрая отидохме до София.

# 9 609
  • Пловдив
Детски ортопед - на 3 месеца като беше я водихме при Хазбун. За мен отношението беше чудесно, без направление работеше тогава (2019г). След това посещавахме Димов в МЦ Димед. Също бях доволна, там вече бяхме с направление.
Детска ехография на коремни органи/нефролог, препоръчвам д-р Гечев.

# 9 610
Ние също сме ходели при Димов. Добър и внимателен.

# 9 611
Здравейте! Детето ми се роди недоносено, поради това следват редица прегледи! Кои доктор ще ми препоръчате за ТФЕ? И кой детски кардиолог, ако може и контакти. Благодаря предварително 😇

# 9 612
Момичета, вероятно има писано, опитах да чета, но 640 стр..., затова ме извинете, ако се повтарям. Предстои ми да си търся гръден хирург, за вътреградна струма. Можете ли да дадете мнение за добър ендокринолог/ хирург, за възрастен/ и клиника съответно, ако имате и координати още по-добре. От Бургас съм и не знам защо, но се ориентирам към Пловдив, други варианти, които бих обмислила са ми Стара Загора, Варна. София ми е много далеч. Открих някои имена, но информацията е доста стара, затова търся по-актуална.

# 9 613
За детски кардиолог в Пловдив нямате много избор. Др.Чочкова и др.Тодорова. Първата не работи със ЗК, втората работи с направления в Пълмед.

# 9 614
  • Пловдив
Добър детски ортопед в Пловдив?
Лично съм доволна от Арнаудов, всичките прегледи на малкия той ги е правил. Отделя време, обяснява.

Общи условия

Активация на акаунт