Бял списък за гр. Пловдив

• 2 861 792
  • 13 814
  •   3
Отговори
# 10 800
Добър стоматолог в Кършияка? Да работи качествено, но да не "дере кожи".

# 10 801
Колко време излиза резултата от скенер на Русев -Окръжна болница?

# 10 802
От ЯМР ,направен сутринта към 9, разчета взех следобед към 15. Веднага ,като приключи ми казаха с 2 думи.

# 10 803
  • Пловдив

Д-р Десислава Томлекова-Вълчанова

# 10 804
Д-р Цветков, Ави дент.

# 10 805
Трябва ми спешно много опитен уролог, но да е и добър като човек. Проблемът е много сложен и е с бъбреците и пикочния мехур. За София. Човекът трябва да е на много високо ниво и добър като хирург.
Имате ли мнение за проф. Марин Георгиев
иле за проф. Нейков? Или за някой друг?

# 10 806
  • Пловдив
Трябва ми спешно много опитен уролог, но да е и добър като човек. Проблемът е много сложен и е с бъбреците и пикочния мехур. За София. Човекът трябва да е на много високо ниво и добър като хирург.
проф.Георгиев на 200%.
Записва се час за консултация чрез сестрата.

# 10 807
проф.Георгиев на 200%.
Благодаря, но ще помоля за още няколко мнения и за други негови колеги, че с мой познат се беше държал много лошо.

# 10 808
Някой знае ли дали д-р Янков, детски гастроентеролог, все още преглежда в Пловдив? Намерих телефон в интернет, звъня, но все дава заето. Намерих го във Вайбър, изписва, че е на доктора, писах му съобщение, и въпреки че дава, че докторът е онлайн, не ми отговаря... А имаме нужда от консултация с детски гастроентеролог, не знам други има ли в Пловдив...

# 10 809
Работи още, доколкото зная. Поне миналата година работеше. Трудно е свързването по телефона. Звънете след 16ч, тогава обикновено отговаря на обажданията. Имайте предвид, че работи само с НЗОК, т.е. за него ще ви трябва направление.

# 10 810
  • Пловдив
проф.Георгиев на 200%.
Благодаря, но ще помоля за още няколко мнения и за други негови колеги, че с мой познат се беше държал много лошо.
Учтивото отношение ,няма нищо общо с това колко добър е в специалността си един лекар,освен за психолози и психиатри.
Дори на повечето добри специалисти от много пациенти и работа ,не им остава време да фамилиарничат с пациентите ,дори и да го искат.

# 10 811
Някой знае ли дали д-р Янков, детски гастроентеролог, все още преглежда в Пловдив? Намерих телефон в интернет, звъня, но все дава заето. Намерих го във Вайбър, изписва, че е на доктора, писах му съобщение, и въпреки че дава, че докторът е онлайн, не ми отговаря... А имаме нужда от консултация с детски гастроентеролог, не знам други има ли в Пловдив...
Здравейте,преглежда на ангиста 3   около васил априлов със сигурност

# 10 812
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър невролог, който да работи със здравната каса? Благодаря предварително.

# 10 813
Мнение за доктор Тодева- съдов хирург.

# 10 814
Търся препоръка за добър детски  невролог, бебенцето ни е за преглед и трансфонтанелна ехография.

Общи условия

Активация на акаунт