Бял списък за гр. Пловдив

• 2 860 929
  • 13 801
  •   7
Отговори
# 10 860
Здравейте, може ли да ми препоръчате хирург за вадене на зъби около центъра.

# 10 861
д-р Тончев - клиника д-р Станков, на ул. Родопи 22.

# 10 862
Дева, много благодаря!

# 10 863
  • Пловдив
Графикът му обаче е запълнен обикновено за месец напред. В края на април ми предложиха час за края на този месец, макар че с него винаги се уговаряме да ме вмести и по-рано, ако има възможност.

# 10 864
Така е, и мен ме лекува в момента.

# 10 865
  • Пловдив
За вадене на зъби препоръчвам Дентален център 2 отстрани на ДКЦ Св.Георги на бул.Васил Априлов.Цената е 90 лв.

# 10 866
За вадене на зъби препоръчвам Дентален център 2 отстрани на ДКЦ Св.Георги на бул.Васил Априлов.Цената е 90 лв.
Там скоро вадих мъдрец, нямам забележки. Освен, че не работят с предварително записване, нареждаш се и чакаш. Бях с направление от стоматолог и платих 20 лв.

# 10 867
Здравейте! Трябва ми детски кардиолог. Като цяло знам че д-р Димитров е доста добър детски кардиолог, но час за него в супердок има чак за края на юни. Той работи със ЗК. Доктор Чочкова не работи със ЗК, някой знае ли колко е прегледа при нея? А също да попитам за мнение за д-р Тодорова в Пълмед, тя също е детски кардиолог?
Информацията ще ми е полезна. Благодаря!
При др.Димитров не сме ходили. При др.Чочкова основно. Миналата година последно бяхме при нея пролетта, прегледът беше 60 лв. Много е натоварена и вземането на час е сложно.
Др.Тодорова в Пълмед посетихме, тъй като часът за Чочкова беше след два месеца, а аз бях притеснена и не можех да чакам толкова. С добри впечатления съм. Добре се държеше с детето, обясняваше му. Накрая при получени резултати се бяхме разбрали да ги изпратя по вайбър, както и направих, а жената лично ми се обади да ги коментираме. Имайте предвид, че и при нея часовете бързо се изчерпват и се даваха на точно определена дата за целия месец.

# 10 868
Здравейте! Може ли мнения за доц. д-р Димитър Николов, нефролог? За възрастен става въпрос.

# 10 869
Здравейте! Може ли мнения за доц. д-р Димитър Николов, нефролог? За възрастен става въпрос.
Отличен избор на специалист!

# 10 870
  • Пловдив
Отличен избор на специалист!
+1! Беше в МЦ Хипократ.

# 10 871
Там е още, както и във ВМИ.

# 10 872
  • Plovdiv
Търся преппоръка за добър детски (ако въобще има такъв) алерголог. Двоумя се между доктор Димова и Евтимова

# 10 873
  • Пловдив
Търся преппоръка за добър детски (ако въобще има такъв) алерголог. Двоумя се между доктор Димова и Евтимова
Ходили сме при втората.
Не мога да я похваля, напротив.

# 10 874
  • Пловдив
И аз мисля, че добър няма.

Общи условия

Активация на акаунт