Бял списък за гр. Пловдив

• 2 859 207
  • 13 798
  •   6
Отговори
# 10 935
  • Пловдив
И на мен д-р Тончев ми извади един Simple Smile

# 10 936
Търся добър неврохирург за операция на дискова херния!

# 10 937
Може ли да ми препоръчате надеждна микробиология в града? Искам да направя тест за трихомони!

# 10 938
Може ли да ми препоръчате надеждна микробиология в града? Искам да направя тест за трихомони!
Много хвалят лабораторията на Торакс за микробиологични изследвания. Бих отишла там.

# 10 939
Д-р Чокова е завеждащ клиничната микробиологична лаборатория в Торакс (надявам се все още да е) и много съвестно се отнася към работата си.

# 10 940
Надеждна ли е в Медлайн лабораторията за микробиология и цитонамазка?

# 10 941
Ако още д-р Чифчийска е там, за цитонамазката- да!

# 10 942
  • Пловдив
Търся добър неврохирург за операция на дискова херния!
Д-р Даварски /хирургиите/

За детски зъболекар, приятелка води нейното дете за доста сериозни манипулации в Детска дентална клиника "Усмивка" /намира се в Смирненски/

Относно "светилата" дерматолози /визирам Желязков и Костов/ в Пловдив в чудо се видях, рецептите, които получих са кортикостероиден крем и мазило на Биодерма /или друга марка, с която работят/. Изобщо не знам как са "извоювали" име в практиката си. Нито разбрах какъв е проблемът на сина ми, нито защо се появява. Щях да го карам при д-р Влашева, след препоръка, но проблема утихна, та сега като се появи отново ще ходя при нея.

# 10 943
Ако още д-р Чифчийска е там, за цитонамазката- да!

Много  благодаря!
Да, тази докторка е все още.

# 10 944
Здравейте,мнения за добър детски хирург в Каспела?Става въпрос за фимоза и най-вероятно обрязване.Препоръчаха ми и д-р Мошеков в Св.Георги, но разбрах ,че условията там са ужасни.Благодаря предварителна 💗

# 10 945
  • Пловдив
Детска хирургия на 10 етаж си е много добре направена, на фона на детска клиника на Васил Априлов е лукс. Има детски кът в коридора, стаите са прилични. Има такива с обща баня, има и със самостоятелни. Вечер не препоръчвам да излизате на терасата. Персоналът са разкошни.

# 10 946
Детска хирургия на 10 етаж си е много добре направена, на фона на детска клиника на Васил Априлов е лукс. Има детски кът в коридора, стаите са прилични. Има такива с обща баня, има и със самостоятелни. Вечер не препоръчвам да излизате на терасата. Персоналът са разкошни.

това за коя болница става въпрос Каспела или Св.Георги?Разбира се ,условията са най-малкия проблем,но детето е много наплашено от предишни болезнени прегледи и искаме да му осигурим максимално спокойствие и разбира се най-вече добър хирург с добро отношение и подход към дечицата ❤️

# 10 947
Детска хирургия има само в Св. Георги. Ако държите на Каспела, може би трябва да потърсите хирург или уролог.

# 10 948
И от мен прекрасен отзив за 10 етаж на Хирургиите, въпреки, че бяхме за малко, по спешност.

# 10 949
  • Пловдив
Fani0101, снимката и коментара ми е за Св. Георги.
Синът ми беше около 3 месеца в детска клиника, една седмица в Св. Георги. За стрес няма да говоря, след първите 3 дни спрях да броя подмяната на абокадите.
За добри там наистина са добри специалисти.

Общи условия

Активация на акаунт