Бял списък за гр. Пловдив

• 2 862 904
  • 13 823
  •   8
Отговори
# 11 040
+1
С тази разлика, че във въпросните частни болници ще ви вземат доста излишни пари за същото нещо.

# 11 041
Неврохирурзи в Пловдив ,търсете в "св. Георги". На другаде не разпплагат с необходимото оборудване и на повечето работещи в Пълмед  и Каспела , основната им работа е всъщност там(Св.Георги).

Редакция:Ако споделите за какъв проблем (локация - главен мозък ,гръбначен мозък/прешлени/дискове) става въпрос може да ви препоръчам конкретни неврохирурзи. За Главен Мозък(ГМ) търсете Иво Кехайов . Умищлено не му пиша титлата защото може вече да е професор,последно беше доцент(занимава се и с научна дейност,а това са научни степени ,другите са просто д-р),и ако Желязков се е пенионирал ,най-вероятно е и началник на клиникита по неврохирургия.Консултациите са безплатни ,може да го го търсите след 13 всеки ден ,ако е наработа,като излезе от плановите операции от операционнта.За гръбначни операции има други ,но общо взето всички които на са на работа  в момента са в операционната (за всяка операция без значение от тежеста).
Търся неврохирург за операция на дискова херния

# 11 042
  • Пловдив
Мъжът ми се оперира при д-р Даварски. Прави консултация и при доц. Желязков. В момента вече може и да е приключил ремонтът на отделението и условията да са ок.

# 11 043
Мъжът ми се оперира при д-р Даварски. Прави консултация и при доц. Желязков. В момента вече може и да е приключил ремонтът на отделението и условията да са ок.
Точно и за д-р Даварски щеше да искам мнение, защото ми го препоръчаха като добър неврохирург.

# 11 044
Точно и за д-р Даварски щеше да искам мнение, защото ми го препоръчаха като добър неврохирург.
Двамата върнаха баща ми от "ония свят".
Много добри специалисти са. Но отделението не бих казала, че е ремонтирано.

# 11 045

Той лекува ли или само оперира?

# 11 046
препоръчайте добър хематолог
Ако не е късно вече - д-р Боян Семов, ДКЦ Св.Георги, на Васил Априлов. Часове се запазват през Супердок.

# 11 047
  • Пловдив

Той лекува ли или само оперира?
В какъв  смисъл да лекува? Ако не е все още за операция , невролог може да назначи терапия за намаляване на симптомите. На неврохирузте работата им е да оперират.
ЯМР имате ли на проблемната зона от гръбнака ? Отивате с диска на 12 етаж следобед и се консултирате с Даварски и Иво Кехайов.
Калнев ми се върти в главата че е добър за спинални операции.Даварски и Кехайов се занимават предимно с мозъчни.

# 11 048
  • Пловдив
Рончо, споменах за отделението, че има вероятност да е прилично, защото март течеше ремнот /основен - подмяна на ел работи, климатизиране и т.н./.

# 11 049
Здравейте, може ли да ми препоръчате детски хематолог?

# 11 050
Предложете ми от опит много  добър  съдов невролог в Пловдив.

# 11 051
Съдов невролог не съм чувала. Съдов хирург - д-р Станев, ДКЦ Св. Георги.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-stefan-stanev-9513

# 11 052
Предложете ми от опит много  добър  съдов невролог в Пловдив.
Отоневролог ли?

# 11 053
Съдов невролог не съм чувала. Съдов хирург - д-р Станев, ДКЦ Св. Георги.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-stefan-stanev-9513
Може да не сте чувала.Става на въпрос за невролог, който лекува  мозъчно-съдови заболявания.

# 11 054
Невролог, отоневролог, неврохирург, детски невролог. Друга специалност няма в тази област.
Мозъчно-съдовите инциденти се лекуват от невролозите.

Общи условия

Активация на акаунт