Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 570
  • 13 653
  •   3
Отговори
# 11 130
Много благодаря!🫶

# 11 131
Имате ли мнение за читав дерматолог, който да мисли малко, а не от вратата да си пробутва козметиките?
За хронична екзема става въпрос

# 11 132
И аз моля за препоръка за алерголог за възрастен човек, който получава периодично подуване на лицето и оток на устна кухина и ларинкс. Отхвърлени са УНГ инфекция и дентални проблеми, следваща стъпка е алерголог, но не знаем към кого да се насочим.
Здравейте ! И аз се интересувам от алерголог ,  бихте ли споделили кого посетихте и мнението Ви ? Благодаря !

# 11 133
Имате ли мнение за читав дерматолог, който да мисли малко, а не от вратата да си пробутва козметиките?
За хронична екзема става въпрос
Моя позната ми препоръча д-р Костадинова от кожния диспансер, тъй като и аз търсех дерматолог за сина ми,  но той все още не е ходил при нея и нямам лично мнение.

# 11 134
Здравейте, може ли препоръка за педиатър, при когото да запишем бебче?
Районът е без значение.

# 11 135
Здравейте , моля за мнение за Д-р Атанаска Тодорова - алерголог , благодаря !
 Дано съм публикувала на правилното място Simple Smile

# 11 136
  • Пловдив
Моля за препоръка за добър лекар, става въпрос за  аденом на хипофиза, къде да направи ЯМР?

# 11 137
  • Пловдив
Моля за препоръка за добър лекар, става въпрос за  аденом на хипофиза, къде да направи ЯМР?
а ендокринолога къде те праща?
Аз се следя при д-р Троев в отделението на Вми, а Ямр ли правят в Хирургиите. Доволна съм.

# 11 138
  • Пловдив
Праща го в Пълмед

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 13:11 от violence

# 11 139
Бих избрала Хирургиите пред Пълмед и Каспела.

# 11 140
Здравейте.Моля ви за препоръка за кожен лекар за кокоши тръни.

# 11 141
Кожен лекар- доктор Тодор Желязков. С дългогодишна практика, голям професионалист

# 11 142
Памуче, от кокоши тръни ме спасява медицинския педикюр. Не бих се подложила на изгаряне с азот или лазер.

# 11 143
Памуче, от кокоши тръни ме спасява медицинския педикюр. Не бих се подложила на изгаряне с азот или лазер.
Какво представлява това - определени процедури или постоянно ходене на педикюр. Питам, защото при мен на двете малки пръстчета имам  кокоши тръни и се чудя вече какво да ги правя

# 11 144
Какво представлява това - определени процедури или постоянно ходене на педикюр. Питам, защото при мен на двете малки пръстчета имам  кокоши тръни и се чудя вече какво да ги правя

Кокоши трън успешно махнах с ябълков оцет. Напояваш памук и слагаш като компрес. Държиш поне 24 ч. Може и повече при необходимост, като периодично добавях оцет да не изсъхва.
Преди това ходих на кожен и ми го горива с азот, но без успех. Бях скептична за оцет, ама подейства и от тогава не се е появявал.

Общи условия

Активация на акаунт