Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 402
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 11 220
И аз да питам за алерголог, само че за бебе.
Благодаря  предварително
Няма такова животно. Всички ще ти кажат след 3г.. а до тогава проба-грешка. Което и сама можеш да направиш по-добре. Минала съм и с двете деца през тия борби...

# 11 221
  • Пловдив
Моля за препоръка за дерматолог, който има най-вече опит с лечение на акне. Става въпрос за тийнейджър. Някой,, който няма да ни изпише поредните кремчета само като я погледне, с които не постигаме никакъв ефект, а ако трябва да пусне някакви изследвания или друг вид диагностика.

# 11 222
  • Пловдив
От 3г го борим...такъв лекар не съм намерила.

# 11 223
Моите двама младежи ходят при доц. Зисова.
Големият обаче учи в чужбина  и като не може да ходи редовно на прегледи ситуацията от време на време ескалира. Това лято ходи при д-р Гюрова, изписа му само два крема, септември си тръгна с по три опаковки, ще има ефект, защото единият е с ретинол, той и преди го е ползвал, дълго време трябвало да се ползва. Малкият е само при Зисова, имаше ефект, но той за разлика от брат си много внимава с  храненето, той уж и брат му внимава,  ама сладолед не отказва:)

# 11 224
  • Пловдив
Моите двама младежи ходят при доц. Зисова.
Големият обаче учи в чужбина  и като не може да ходи редовно на прегледи ситуацията от време на време ескалира. Това лято ходи при д-р Гюрова, изписа му само два крема, септември си тръгна с по три опаковки, ще има ефект, защото единият е с ретинол, той и преди го е ползвал, дълго време трябвало да се ползва. Малкият е само при Зисова, имаше ефект, но той за разлика от брат си много внимава с  храненето, той уж и брат му внимава,  ама сладолед не отказва:)

А лечението на д- р Зисева в какво се състои? Прави ли почистване, някакви процедури или само с мазила лекувате? Моята дъщеря отказва вече почистване, защото беше при един дерматолог, който много я стискаше и направо й направи лицето в рани и от тогава не иска да ходи на мануално почистване.

# 11 225
Кремчета, няколко вида и в началото антибиотик за 5 дни.След като се пооправи, ни беше предложила процедури за белезите, но той се прибра много зле, след това имаше малко стрес със смяна на унито за магистратурата, та след месец и половина престой тук, не беше готов за процедурите.

# 11 226
  • Пловдив
Сега правим biorepeel. На втора процедура сме. За сега няма подобрение. Ако и след 4 няма, ще я водя, пък да видим какво ще каже. Благодаря за отзива.

# 11 227
  • Близко съм
Здравейте , търся добър психолог във връзка с проблеми назад в годините и ниска самооценка, притеснителност в нова среда.

# 11 228
Здравейте , търся добър психолог във връзка с проблеми назад в годините и ниска самооценка, притеснителност в нова среда.
Здравейте, Пепи Гечкова за мен е изключително сензитивен и разбиращ човек и специалист. Не знам за вашия проблем дали ще помогне, но може да й звъннете да я попитате и да разберете дали е Вашия човек

# 11 229
Здравейте.
Някой да знае колко струва  прегледа при д-р Миленич, че не мога да чакам до ноември за направление?

# 11 230
Здравейте.
Някой да знае колко струва  прегледа при д-р Миленич, че не мога да чакам до ноември за направление?
Милинич
50 лв
https://superdoc.bg/lekar/lilia-milinich
часове има от 30.10
Аз не съм й фенка Simple Smile

# 11 231
Здравейте.
Някой да знае колко струва  прегледа при д-р Миленич, че не мога да чакам до ноември за направление?
Милинич
50 лв
https://superdoc.bg/lekar/lilia-milinich
часове има от 30.10
Аз не съм й фенка Simple Smile
Благодаря, може и при друг, но да мина по бързо.

# 11 232
Д-р Елмония Арнаудова. Вземи си направление, инак прегледът е 60 лв. на частно. До края на седмицата ще може да минеш, гарантирано.

# 11 233
Елмония много + и от мен!

# 11 234
  • гр.Пловдив
Баща ми, на 75г, има проблеми със слуха. Моля препоръчайте специалист в тази област. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт