Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 630
  • 13 653
  •   3
Отговори
# 11 205
Като сме на тема очни, някой премахвал ли е папиломи по клепачите? Към кой лекар да се насоча. И очен или дерматолог?
Дерматолог, за секунда става.

# 11 206
Като сме на тема очни, някой премахвал ли е папиломи по клепачите? Към кой лекар да се насоча. И очен или дерматолог?
Махах скоро при д-р Лукова в Кожния.

# 11 207
  • Близко съм
Колко Ви взе Лукова? И с какъв метод? Защото аз имам много по деколтето, шията, врата

# 11 208
Не съм плащала нищо допълнително. С ток ги махна.

# 11 209
Д-р Лукова се е върнала вече на работа? Не знаех.
П.П.
Сега видях, че и през Супердок могат да се запазват часове при нея. Но да си призная, за очите ме е страх с електрокауголация. По-скоро за лазер ще търся. Иначе, преди години тя ми е горила папиломи по врата и тялото.

# 11 210
На окото ми изгори 4 бр. Даже единият беше на долния клепач. Цялата процедура беше за около 5 минути, с почивки. После мазах 10 дни с антибиотик.

# 11 211
  • Близко съм
Неприятно е , но определено пак излизат аз съм махала преди, и сега пак имам даже повече отпреди. Страх ме е и белези да не ми останат макар и малки. Но трябва , защото имам много.

# 11 212
Не остават белези, преди съм махала. И зимата е подходящия сезон, за да не се получи хиперпегментация.

# 11 213
  • Пловдив
Папиломите ги махам с Верутол, след време излизат пак. Казват, че е като вирус, щом го хванеш няма оттърване. Но са ми на врата, под мишниците, на окото не бих рискувала. То и с ток ме е страх.

# 11 214
  • Близко съм
С електрокоагулация съм ги махала. На мен специално ми останаха на някои места,бях преди години при Костов. Точно това се притеснявам че са много и ситни някои по-големи и нямам идея как ще изглеждам след това и колко ще ми вземат.

# 11 215
Здравейте!  Не знам  тук ли е мястото, но искам да споделя положителната си оценка и възхищение от доктор Костова-стоматолог. Работи много прецизно, освен това има голям усет за естетика.

# 11 216
Здавейте,  може ли да дадете препоръка  за дерматолог,  за бебе на 8 месеца става въпрос.
Може би има атопичен  дерматит и не се повлиява от препоръчаната от ЛЛ козметика.

# 11 217
Аз бях доволна от Невена Сурлекова, но при моето нямаше точно такъв проблем - имаше хемангиом и силно изразен АД на мястото (до кръв се белеха коричките, заради специфичното място на главата). Бяхме пробвали 2 вида кортикостероидни крема (Адвантан и след това още един, но не го помня)на 5м. Тя каза да мажем с Eucerin Atopi Control само, защото вече беше мазан много с кортикостероидни. Оправи се за 10тина дни
Скрит текст:

Здавейте,  може ли да дадете препоръка  за дерматолог,  за бебе на 8 месеца става въпрос.
Може би има атопичен  дерматит и не се повлиява от препоръчаната от ЛЛ козметика.

# 11 218
Здравейте, може ли насока за алерголог, който работи с НЗОК, за възрастен.

# 11 219
И аз да питам за алерголог, само че за бебе.
Благодаря  предварително

Общи условия

Активация на акаунт