Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 301
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 11 235
Замерване на слуха и слухово апаратче.Всеки УНГ може да замери слуха.

# 11 236
  • Пловдив
Баща ми, на 75г, има проблеми със слуха. Моля препоръчайте специалист в тази област. Благодаря
Бойко Димов.

# 11 237
  • Пловдив
Баща ми, на 75г, има проблеми със слуха. Моля препоръчайте специалист в тази област. Благодаря

Д-р Маджарова
База II на УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив, бул. „Пещерско шосе“ №66

# 11 238
Може ли препоръка за офталмолог, за бебе на 9 месеца?

# 11 239
Може ли препоръка за офталмолог, за бебе на 9 месеца?
д-р Мая Минева

# 11 240
Здравейте! Бихте ли препоръчали добър невролог? За Бързински часове има от 15 ноември, а положението е спешно.

# 11 241
Радостина Каназирска, Добрина Димитрова и Милвена Коева препоръчвам от личен опит. Даже смея да твърдя, че от тях съм била по-доволна, в сравнение с Бързински( чаках няколко месеца и аз за час, за да ме претупат и да ми изпишат лекарства, без обстоен преглед и лечение, т.е. полза- нямаше от прегледа).

# 11 242
Д- Вълчо Найденов. Но не знам там как стоят нещата с часовете.

# 11 243
Здравейте, препоръчайте хематолог!
  Спрях  се на др. Сотирова, но видях, че има свободен час за след месец чак. Моля някой да сподели мнение от личен опит и колко горе-долу струва първичен преглед.

# 11 244
Здравейте! Търся препоръка за дерматолог поради съмнение за розацея или дерматит. Не е задължително да работи с направление, но да не хвърля само бегъл поглед и с насмешка да обяснява, че проблемът не е кой знае какво.

# 11 245
  • Пловдив
Здравейте, търся добър детски психолог.

# 11 246
Здравейте! Търся препоръка за дерматолог поради съмнение за розацея или дерматит. Не е задължително да работи с направление, но да не хвърля само бегъл поглед и с насмешка да обяснява, че проблемът не е кой знае какво.

Д-р Снежана Кехайова от "Скинмед" (вижте детайли в мрежата). Изключително подробен преглед прави, даже снима кожата с фотоапарат.

# 11 247
В ЦПЗ Пловдив има цялондетско отделение, ново с играчки и скабимети в отекрасни цветове. Най- добрият детски психолог е там- Деница Вълчева св казва. От сърце я препоръчвам.

# 11 248
Д-р Соколова, днес бях при нея, страхотен лекар, прави доста обстоен преглед, обяснява подробно, задава въпроси, интересува се от състоянието Ви, снима кожата и отговаря на всичко, което я попитате. Работи и с направление в Пълмед.

# 11 249
Здравейте!
Не съм сигурна тук ли е мястото, но ако може да ме насочите към стоматолог, който наистина разбира от бондинг в град Пловдив!
Цветово вече 2ма не могат да се справят с преден зъб, а много се рекламират в Фейсбук/инстаграм. Общо взето това е проблема, само да се коригира бондинг на преден зъб.

Общи условия

Активация на акаунт