Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 301
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 11 265
  • под тепетата
На моята дъщеря точно козметичка преди години ѝ беше казала, че е възможно да има проблеми с щитовидната жлеза и се оказа права.

# 11 266
Може да се дължи на хормонални проблеми. Хубаво е да се посети АГ-специалист,защото може да има хормонален дисбалан,.  Преди 2-3 години имах ужасно акне .Нищо не помагаше,накрая Д-р Влашева (Дерматоложка е ) ми изписа Роакутан . След дълго и продължително приемане се оправих. НО това е за много крайни случай когато нищо друго не помага! Потърсете Д-р Влашева за да ви насочи към правилното лечение. Ако не беше тя с сигурност още щях да бъда ужасно акне,което ставаше по-зле и по-зле.

# 11 267
  • Пловдив
В никакъв случай това със старата козметичка о стискането!!!!! Не...

Измеатихме темата, та спирам.

# 11 268
Аз от моите младежки години знам, че това не трябва да се прави. Чудя се как се препоръчва?!

# 11 269
Идете при някоя възрастна козметичка, която работи по старите методи,правят парна баня, цедят пъпките и черните точки, после слагат избелваща, а след нея стягаща маска.Прави се веднъж месечно, за три, четири процедури лицето се изчиства и после на няколко месеца се поддържа.И не е болезнено.

Точно от такъв тип съвети и посещение при възрастна козметичка имам белези по лицето до живот!!!
Както по-горе са посъветвали момичетата -> АГ и/или ендокринолог най-добре и да се видят хормоните! След това козметичични процедури.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 20:47 от Tanq25

# 11 270
  • Пловдив
Идете при някоя възрастна козметичка, която работи по старите методи,правят парна баня, цедят пъпките и черните точки, после слагат избелваща, а след нея стягаща маска.Прави се веднъж месечно, за три, четири процедури лицето се изчиства и после на няколко месеца се поддържа.И не е болезнено.

Точно от такъв тип съвети и посещение при възрастна козметика имам белези по лицето до живот!!!
Както по-горе са посъветвали момичетата -> АГ и/или ендокринолог най-добре и да се видят хормоните! След това козметичични процедури.
Козметични процедури, не се ли правят от козметички? Стари или млади, но козметички които отричате? Съвременните методи ги опитахме. При дерматолози, двама, втората-доцент. Лазери, ходрофейшъл и скъпи козметики. След тях-влошаване. За това търся нещо по-простичко....

# 11 271
  • Пловдив
Има отделна тема за акне...

# 11 272
  • Пловдив
Здравейте, някой с лични впечатления от психолози Ирина Калоферова, Ива Бънева и Фани Палуйкова? Става въпрос за консултация на дете на 6 г.

# 11 273
За всички, които питат за д-р Якова.
Работи в ДКЦ 5, най-ранен възможен час - след 15.12. Аз си записах за 21.12., лично при нея, на място.

# 11 274
Детски кардиолог, работещ с Каса?

# 11 275
Не знам в Пловдив за такъв лекар. Работят, но частно. Или поне, когато ми трябваше спешно такъв навремето, нямаше.

# 11 276
Др. Василка Тодорова Джеджерова. Работи в Пълмед. Сложно е с часовете, поне месец напред са. Звъннете на регистратура, ще ви насочат.

# 11 277
Д-р Чифлигаров ортопед в хирургиите работи, не знам къде му е кабинета , но сигурно има. Близко време оперира мой близък с много голяма травма след катастрофа и сме много доволни.

Още един глас за д-р Чифлигаров, стига да не е късно за жената.
Водя сина ми, на 14, при него, от две години, изключително доволна съм и като отношения, и като компетентност, и като начин на действие при лечението.

За детски кардиолог - макар, че зависи за какво и колко е голямо детето - ситуацията в Пловдив е плачевна, не си губете времето, в София в Национална кардиологична болница се обадете и си запазете час.
Тук има един детски кардиолог и да се запише час при него е цяло премеждие. Не си струва.
За деца над 14 години се намират кардиолози, които контролно да проследяват състояния, вече диагностицирани от детски кардиолог.

# 11 278
Д-р Санта Гутман работи с НЗОК и е детски кардиолог. Има и частен кабинет, в който приема с направление.

# 11 279
Преди 2 год. водихме детето при Др Гудман. Изключително недоволна останах от прегледа. Съвсем малко внимание обърна на сърцето, прегледа й всичко друго,даже ни изпрати на Ортопед. Следващата година я водихме при Др Тодорова в Пълмед, прегледа я обстойно, но понеже тази година не работеше я заведохте при Др Димитров. От него съм доволна, прегледа я задълбочено, разпита ни какво й е състоянието още от бремоност и раждане. Аз препоръчвам Др Димитров.

Общи условия

Активация на акаунт