Бял списък за гр. Пловдив

• 2 826 647
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 11 820
Здравейте! Имам направление за ЕМГ(електромиограия). Моля, препоръчайте ми лекар в Пловдив, който може да я направи.

Д-р Николова, ДКЦ Св. Георги.
Всяка сутрин от 7:30 до 10:40 е без час. После са часовете през Супердок.

# 11 821
В каспела правих колоно и гастро при Радев, доволна съм. Според моите впечатления в отделението повечето лекари са добри и с добро отношение. Може и друг да изберете, пак ще е добре. Иначе Станчев е добър , но за него се чака повечко. Чолакова също...

Благодаря ви за отговора, може ли по вече информация как протича самото изследване с упойка ли беше? Имали болничен предтой? Плаща ли се нещо? Ако си избера конкретен др с него ли трябва да се свържа или с отделението ? Всякаква инфо ще ми е в полза благодаря ви отново

# 11 822
Имайте предвид, че частните болници, в т.ч. Каспела, имат допълнителни такси, които може да избегнете, ако изберете Хирургиите. Там нищо не се доплаща. Нито упойка, нито такса вход има.

# 11 823
С пълна упойка са и двете процедури, не разбираш нищо от цялата работа. На предния ден има проччистване на червата , като пиеш едни прахчета, аз ги пих вкъщи  и в общи линии на предния ден и деня на изследването си е глад...това е. Да, в каспела се доплащат около 100лв, понеже нали са частна болница. Аз съм правила и в каспела и в хирургиите - по-доволна съм от каспела. Не че в хирургиите е лошо, просто давам моето мнение.

# 11 824
Благодаря за инормацията за специалист с ЕМГ.

# 11 825
Имахтели предишен преглед или дирекно сте ходили за изследването?

# 11 826
Имахтели предишен преглед или дирекно сте ходили за изследването?
Бях на преглед при Радев и след това ме прие в отделението за изследване. Но ако имате вече направление издадено също може да идете направо да се уговорите за прием

# 11 827
Можете ли да ми дадете препоръка за кардиолог по ЗК за възрастен

# 11 828
Аз съм много доволна от д-р Димитрова, 10 години съм при нея. ДКЦ Св. Георги, на В. Априлов.

# 11 829
Благодаря, deva.
Запазих час направо, уговорките при кого да ходи ще правя утре
Може ли да ме упътиш от къде се влиза, ще ходи сама бабата на 77 г е

# 11 830
От В. Априлов е входа. Трябва да мине първо през регистратурата долу, вдясно. Лекарката е на 3 етаж, 26 кабинет.
Успех, Щефи!

# 11 831
Мина прегледа при д-р Димитрова
Доволна е бабата - подробен с кардиограма, ехограф
Тя и бабата дървена, излязла в 9 сутринта, два прегледа при специалист, конци ходила да търси на Иван Вазов
В 16:30 се сетила да се обади да я вземат, че иска да ходи до Лидъла
И това всичко точно днес в тая жега.....

# 11 832
Препоръчайте ми добър ревматолог.Колко е такса болница в Каспела за лежане в ревматологията?

# 11 833
Скоро някой спомена за 100 лв.

# 11 834
  • Пловдив
Аз лежах в ревматологията на Пълмед и съм доволна. Докторът ми се оказа специализант, който ми е бил ученик и съм му писала забележка в бележника преди 19 години, още помнеше. Въпреки това  беше много отзивчив и наистина останах много доволна.
За такса не мога да кажа, защото съм с ТЕЛК.

Общи условия

Активация на акаунт