Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 176
  • 13 653
  •   7
Отговори
# 11 970
Някой има ли поглед над хирургичните отделения в Каспела и Пълмед, конкретен специалист?

Става въпрос за оперативно премахване на доброкачествено образувание на гърба.
Не знам дали ще Ви е полезно мнението ми за Гръдна хирургия в Каспела, но го споделям - поставям отлична оценка и на лекарите, и на организацията, и на отделението, с конкретни препоръки за проф.Въжев. Но и останалите са на ниво, дори младите лекари.

# 11 971
Здравейте, препоръчайте ми добър пулмолог? Става въпрос за възрастен човек.

# 11 972
Като гледам са си отделно отделение, благодаря за споделеното мнение.

За пулмолог, аз съм доволна от др Драганова, през супердок си запазих час.

# 11 973
  • Пловдив
Търся мнения за детски ортопедед за първите прегледи на новородени. Освен д-р Стоян Арнаудов, че не знам дали ще успея за него да се вредя за час.
И без д-р Рами Хазбун, че не откривам къде и кога е специализирал детска ортопедия.

# 11 974
Деси, д- р Димов в Димед!
Д-р Янакиев в Медлайн.

# 11 975
Аз препоръчвам д-р Гоновски в Пълмед.

# 11 976
Аз не съм доволна от Гоновски. Първо кабинета му е на първия приземен етаж (това се отнася за МЦ 6 - св. Мина) , после се оказа че трябва да се кача на втория етаж за самия преглед, в съвсем различен кабинет, лутах се докато го намеря, защото е на друг доктор и съответно пише друго име. Оставям настрана че нося бебе и чанта. Прегледа беше три минути, през които ми се обясняваше как е трябвало да отида на преглед първия месец (педиатърката беше пропуснала да ни изпрати), какви можели да бъдат последствията, какви гащи се слагали и т.н. Общо взето нищо което да се отнася за текущия преглед. Накрая каза едно всичко е наред, това беше и си тръгна. След 20 минути ми звънна, че трябвало да си взема амбулаторния лист.

# 11 977
Гоновски е голям комерс.

# 11 978
  • Пловдив
И от мен едно + за Янаки Янакиев в Медлайн.

# 11 979
Д-р Гоновски е много груб, надменен и с огромно самочувствие. Закъснява за прегледите, мисли за незаменим и си е много повярвал. Нищо повече освен въздух под налягане.
Аз не искам да посещавам такива лекари, защото освен професионализма за мен е важно и отношението на един лекар!

# 11 980
  • Пловдив
Приятелка ходи при Янакиев с бебето.По време на прегледа й казал, че нямало по-добър от него, ей така от нищото. 🫢
Ходим си при Арнаудов и сме много доволни.

# 11 981
Ортопед за бебе, дете и възрастен - д-р Янаки Янакиев. Не обяснява много, но заключението и препоръките са му на място.

# 11 982
И аз подкрепям, че др Гоновски е груб, даже бих казала с подигравателно отношение към пациентите си.

Аз моето дете го водя при др Арнаудов, но щом отпада като вариант според мен др Стаматов.

# 11 983
  • Пловдив
Момичета, трябва ми магьосник зъбар за вадене на мъдрец с кариес Simple Smile
Знам, че мнения бол, ама...знам само за Брънков.
Проблем имам с челюстта и ме мога да отварям широко уста.

# 11 984
Момичета, трябва ми магьосник зъбар за вадене на мъдрец с кариес Simple Smile
Знам, че мнения бол, ама...знам само за Брънков.
Проблем имам с челюстта и ме мога да отварям широко уста.
и аз следя, че имам 4 за вадене и все го отлагам

Общи условия

Активация на акаунт