Бял списък за гр. Пловдив

• 2 826 991
  • 13 653
  •   5
Отговори
# 11 985
  • под тепетата
Д-р  Начков в Пълмед. Вади на дъщеря ми мъдрец.

# 11 986
Д-р Тончев е специалист - хирург по мъдреците. Може и да го излекува дори. Клиника д-р Станков.

# 11 987
Щом трябва да е магьосник, д-р Мартин Трифонов.

# 11 988
Приятелка ходи при Янакиев с бебето.По време на прегледа й казал, че нямало по-добър от него, ей така от нищото. 🫢
Ходим си при Арнаудов и сме много доволни.
Е,то Арнаудов кой го учи навремето?

# 11 989
  • Близко съм
Момичета спешно ми трябва ревматолог добър, съмнение за ревматочен артрит. 76г жена със силно подути ръце и силни болки в тях.

# 11 990
Д-р Снежана Терзийска - ревматолог и човек!
Има я в Супердок.

# 11 991
Вие ме убихте.
При Гоновски ходихме последно в началото на 2023г., когато малкото дете беше на 1г. Прегледът беше супер, полезна информация, човечно отношение, даже накара голямото дете да се събуе, да види и неговите крака.
Пролетта пращах колежка при него-също остана много доволна. Чак се зачудих за един и същи лекар ли говорим.
За мен най-големия 'комерс' е Арнаудов, но няма да се хабя да пиша, че последния път яростните му почитателки ме репортнаха Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 22:16 от Г-жа Шантал

# 11 992
  • Пловдив
А д-р Янакиев преглежда ли в Медлайн, че в суперодок е даден само МЦ 1?

# 11 993
А д-р Янакиев преглежда ли в Медлайн, че в суперодок е даден само МЦ 1?
В Медлайн е в отделението, а прегледите се извършват в МЦ 1. Реално са една сграда с различни входове.

# 11 994
Вие ме убихте.
При Гоновски ходихме последно в началото на 2023г., когато малкото дете беше на 1г. Прегледът беше супер, полезна информация, човечно отношение, даже накара голямото дете да се събуе, да види и неговите крака.
Пролетта пращах колежка при него-също остана много доволна. Чак се зачудих за един и същи лекар ли говорим.
За мен най-големия 'комерс' е Арнаудов, но няма да се хабя да пиша, че последния път яростните му почитателки ме репортнаха Simple Smile

И аз съм учудена от някой мнения за д-р Гоновски. В супердок четох само хубави отзиви и доволни пациенти и си запазих час за м. септември при него.

# 11 995
Момичета, моля, ако някой знае случайно - доктор Ямакова, педиатър, каква е цената на прегледа и в него влиза ли ехографски преглед? Налага ми се да заведа сина ми, по спешност, довечера, направление в случая не мога да ползвам, в Супердок няма ценоразпис..

# 11 996
Аз пък съм в търсене на ортопед за майка ми, която има проблем с едната колянна става и записах наскоро час при Глновкси и сега като чета коментарите и се притесних дали не сбърках.
Моля дайте препоръка за възрастен при кого да  отидем.
Иначе детето ни го водихме при Арнаудов и смв доволни. Прегледа го внимателно и доста неща обясни, отдели ни необходимото време за въпроси и разяснения. Бих го препоръчала за детенце.
Освен ортопед за възрастен търся и алерголог за едногодишно дете.
Миля ви, помагайте.

# 11 997
Алерголог след 3г, преди това само ще ви въртят и налучкват .. какво му е на детето, защо си се насочила към алерголог?
За момента по-скоро наблюдавай какво провокира алергия или там каквото си забелязала и избягвай досег с такива.

# 11 998
Здравейте,съпруга ми трябва да си направим ЯМР и се чудя къде да е. Къде,бихте препоръчали ? Медикус Алфа дали да надежни ?

# 11 999
Здравейте,съпруга ми трябва да си направим ЯМР и се чудя къде да е. Къде,бихте препоръчали ? Медикус Алфа дали да надежни ?
Аз вчера правих в Каспела. Доволна съм.

Hint, реших се на плазмотерапия на колянна става, близо до Пловдив. 4 процедури за месец. Ако не забравя, ще пиша отзив.

Общи условия

Активация на акаунт