Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 090
  • 13 653
  •   3
Отговори
# 12 000
Здравейте,съпруга ми трябва да си направим ЯМР и се чудя къде да е. Къде,бихте препоръчали ? Медикус Алфа дали да надежни ?
Медискен, с две ръце.

# 12 001
Момичета, моля, ако някой знае случайно - доктор Ямакова, педиатър, каква е цената на прегледа и в него влиза ли ехографски преглед? Налага ми се да заведа сина ми, по спешност, довечера, направление в случая не мога да ползвам, в Супердок няма ценоразпис..
Може да звъннете да я питате или да се уговорите ако е съгласна да занесете направление,когато го вземете. Много е човечна и мисля,че няма да ви откаже.

# 12 002
Здравейте,съпруга ми трябва да си направим ЯМР и се чудя къде да е. Къде,бихте препоръчали ? Медикус Алфа дали да надежни ?
Аз вчера правих в Каспела. Доволна съм.

Hint, реших се на плазмотерапия на колянна става, близо до Пловдив. 4 процедури за месец. Ако не забравя, ще пиша отзив.

Ще съм много благодарна, ако се сетите да споделите мнение.
При кой ортопед избрахте?
Желая успех!

# 12 003
  • Пловдив
Аз пък съм в търсене на ортопед за майка ми, която има проблем с едната колянна става и записах наскоро час при Глновкси и сега като чета коментарите и се притесних дали не сбърках.
Моля дайте препоръка за възрастен при кого да  отидем.
Иначе детето ни го водихме при Арнаудов и смв доволни. Прегледа го внимателно и доста неща обясни, отдели ни необходимото време за въпроси и разяснения. Бих го препоръчала за детенце.
Освен ортопед за възрастен търся и алерголог за едногодишно дете.
Миля ви, помагайте.

Бих ви препоръчала д-р Тиков, моята майка остана много доволна.

# 12 004
  • Deutschland
Някой може ли да сподели мнение за очната лекарка доктор Диана Демирева в Пловдив? Има кабинет на Христо Данов.

# 12 005
Някой с мнение за  доц. Горанова хематолог? Има ли частен кабинет, в нета не открих информация.

# 12 006
Здравейте,препоръчайте ми добър ендкринолог,спешно е и става въпрос за проблеми с холестерола.

# 12 007
  • София
Д-р Христо Георгиев

# 12 008
Ботушанов

# 12 009
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, може ли препоръка за дерматолог, става въпрос за кожни образувания и бенки. Или може би онкодерматолог ни трябва?

# 12 010
  • София
Здравейте, може ли препоръка за дерматолог, става въпрос за кожни образувания и бенки. Или може би онкодерматолог ни трябва?

Д-р Шери Шефкед

# 12 011
  • Plovdiv, Bulgaria
Д-р Шери Шефкед
В Пловдив ли, тъй като ми излиза само в София? Neutral Face

# 12 012
  • София
Д-р Шери Шефкед
В Пловдив ли, тъй като ми излиза само в София? Neutral Face
Преглежда и в Пловдив. Пишете и тук, за да даде координати за град Пловдив https://www.instagram.com/dr.sherishefked?igsh=MWtoMXEzaG4yMHZpNQ==

# 12 013
  • Близко съм
Препоръчайте ми дибър уролог за взимане на уретрален секрет, при който ние да си пуснем изследването, където искаме.

# 12 014
Моля , препоръчайте ми добър специалист за Фетална морфология!

Общи условия

Активация на акаунт