Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 182
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 12 015
Моля , препоръчайте ми добър специалист за Фетална морфология!
Д-р Христо Йорданов, МЦ "Д-р Минев".

# 12 016

Моля , препоръчайте ми добър специалист за Фетална морфология!
Д-р Христо Йорданов, МЦ "Д-р Минев".
Специалист по ,,Фетална медицина " ли е?
Не съм го чувала досега.

# 12 017
Да. Млад специалист е, не е от популярните имена в Пловдив. Но, предвид квалификацията му и апаратурата, с която работи, го препоръчвам с чиста съвест.

# 12 018
Благодаря Ви! Simple Smile
Ще помоля за мнения за ФМ при Амалиев, Даскалов, Иванов, Троянчев?

# 12 019
  • Пловдив
Имайте предвид, че ФМ се прави в 22-24 г.с. В по-ранен срок не може добре да се огледат някои структури на мозъка, както и сърцето, поради причината, че не са достатъчно развити. Не е само да се препоръча специалист.  Иначе ще ви препоръчат много специалисти.

# 12 020
Ходила съм при Даскалов и при Троянчев. Категорично предпочитам Троянчев, няколко ФМ правих и през двете бременности при него.

# 12 021
  • Пловдив
На мен скоро ми предстои първа ФМ, препоръчаха ми д-р Апостолова в Селена или д-р Стоилов или д-р Иванов.Стоилов го изключвам въобще, а Иванов знам, че е много зает и някак не ми се ще.
За д-р Апостолова имаше час чак на 20.09, но понеже вече ми се пада 14+ седмица, вчера записах при д-р Троянчев на 11.09.След прегледа при него ще реша дали да ходя И при Апостолова или ще освободя часа в супердок.

# 12 022
Д-р Йозгюр дали работи още. Телефоните и са изключени и не мога да се свържа

# 12 023
Имайте предвид, че ФМ се прави в 22-24 г.с. В по-ранен срок не може добре да се огледат някои структури на мозъка, както и сърцето, поради причината, че не са достатъчно развити. Не е само да се препоръча специалист.  Иначе ще ви препоръчат много специалисти.
Това не е вярно. Но е за дискусия между специалисти.

# 12 024
  • Пловдив
От специалист го знам, този срок препоръчваше. Щом казвате, че не е вярно, така да бъде.

# 12 025
  • вече Пловдив
Д-р Йозгюр дали работи още. Телефоните и са изключени и не мога да се свържа
Цитат
За д-р Сехер Йозгюр става дума,
нали?  Миналата седмица бяхме при нея по спешност, защото се отлепи отляво горния ретайнер на дъщеря ми. Спомена, че работи цяла седмица.

# 12 026
  • Plovdiv, Bulgaria
Търся спасение за моя запушен нос. От един месец ползвах четири вида капки хапчета и други тем подобни лекарства ,но резултат Няма 😔
Толкова е запушен ,че не мога да направя инхалация, дори капките не влизат в него.
Нито имам храчки, нито мога да го издухам кошмарът е пълен.
Сега издирвам добър лекар уши нос гърло за Пловдив.

Д-р Митев препоръчвам аз. Уникален лекар и човек.

Абсолютно! Д- р Митев.

# 12 027
  • гр.Пловдив
Искам да си избеля зъбите. Препоръчайте, моля медта от които сте доволни.

# 12 028
Здравейте! Моля, препоръчайте ми ревматолог.
Обмислям д-р Величка Попова.

# 12 029
Нея ни препоръчаха и на нас. Но при майка ми се оказа от диабета.

Общи условия

Активация на акаунт