Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 147
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 12 120
Не знам дали сте пациентка на Йончев или за първи път го посещавате, но съветът ми е да се ориентирате към друг гинеколог. Ще пиша на лични, за да не разводняваме темата. Идеята ми е, че според проблема се избира и лекарят, а не всеки гинеколог става за всеки проблем.

# 12 121
  • Близко съм
Скоро някоя да е посещавала Бране Лозорски?
Взе ми микробилогия и цитонамазка, а на регистратурата ми взеха само 2.90 потребителска такса. Нямам му личен тел. Да му се обадя. Някоя от вас да му има номера? Звъння на регистратурата никой не вдига.

# 12 122
Вероятно ще ги доплатиш в последствие, не се притеснявай, иначе ако си над 40г, веднъж годишно , май, ти се полага цитонамазка...

# 12 123
Знае ли някой дали д-р Пердикацева приема без записан час, че първият й е за 23-ти октомври,  а състоянието изисква преглед сега.

# 12 124
Свържи се се по телефона с кабинета ѝ и попитай.

# 12 125
Може ли препоръка за добър ендокринолог, който обаче да взима под внимание и витамините. На профилактични изследвания на мъжа ми излезе високо TSH, като пуснахме и витамин D и B12, които са на долните граници.

# 12 126
  • Пловдив
Може ли препоръка за добър ендокринолог, който обаче да взима под внимание и витамините. На профилактични изследвания на мъжа ми излезе високо TSH, като пуснахме и витамин D и B12, които са на долните граници.
Д-р Миглена Николова, в Пълмед. Обръща внимание на всичко, не само на витамините. За 3 месеца ми се нормализира картинката на всички изследвания.

# 12 127
Д-р Ива Куманова-Пълмед

# 12 128
Някой с мнение за д-р Кормов - хирург в Каспела?

# 12 129
Моля, препоръчайте ми орален хирург за вадене на мъдрец!

# 12 130
Д-р Стоянов, Дентален център 2, Св. Георги на В. Априлов.

# 12 131
  • Пловдив
И аз двата горни вадих при д-р Стоянов.Моята зъболекарка ме прати.Нямаше проблем никакъв, супер внимателен е.

# 12 132
Два мъдреца вече съм вадила при д-р Батинков в Дентален център 2 - единият ретинирал, с операция, другия изникнал, но с коронка до него. И двата пъти се справи безупречно.

# 12 133
Здравейте, може ли препоръка за ортопед, за дете.
От вчера започна да си влачи едното краче и искам да го види специалист.
Звънях на Аранаудов, но нямало възможност за извънредни прегледи.

# 12 134
Здравейте, може ли препоръка за ортопед, за дете.
От вчера започна да си влачи едното краче и искам да го види специалист.
Звънях на Аранаудов, но нямало възможност за извънредни прегледи.
д-р Янаки Янакиев; д-р Чифлигаров

Общи условия

Активация на акаунт