Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 470
  • 13 653
  •   5
Отговори
# 12 135
Чифлигаров препоръчвам и аз.

# 12 136
Здравейте , тъй като не съм от Пловдив може ли, препоръка за добър пулмолог за млад човек става въпрос . Благодаря предварително!

# 12 137
Здравейте , тъй като не съм от Пловдив може ли, препоръка за добър пулмолог за млад човек става въпрос . Благодаря предварително!
Д-р Димитрина Стоянова в ДКЦ Пълмед или ако е за дете - д-р Пердикацева.

# 12 138
Може ли препоръка за добър ендокринолог, който обаче да взима под внимание и витамините. На профилактични изследвания на мъжа ми излезе високо TSH, като пуснахме и витамин D и B12, които са на долните граници.
Д-р Младенов, Медикус Алфа! Препоръчвам.

# 12 139
Здравейте, препоръчайте ми добър ортопед хирург, за възрастен човек.

# 12 140
Д-р Георги Петров в Каспела!

# 12 141
Ортопед, но за какво точно? Голяма част от хирурзите са се специализирали, тазобедрена, колянна става.... По скоро са по-добри в определена област.

# 12 142
Д-р Георги Петров в Каспела!
Какво точно Ви оперира? Аз не съм доволна от него.

# 12 143
Ортопед, но за какво точно? Голяма част от хирурзите са се специализирали, тазобедрена, колянна става.... По скоро са по-добри в определена област.
Така е, трябваше да уточня. Става въпрос за счупена кост на ръката, към китката, която не зараства както трябва и евентуално е възможно да се наложи операция.

# 12 144
Янакиев в Медлайн оперира/фиксира с игла, китката на майка, като я беше счупила. След свалянето на гипса, бързо раздвижване и никакви проблеми с китката, вече повече от 10 години.

# 12 145
Здравейте, препоръчайте ми очен лекар, които е успял да ви предпише очила за астигматизъм, от които сте доволни. От няколко месеца ходя по доктори и след 3 чифта очила проблемът все още е налице. С нисък диоптър съм и нямам други заболявания... Прегледана съм от Д-р Андасоров и Теодосиева. Ако някой е имал сходен проблем ще съм благодарна да сподели опита си !

# 12 146
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми очен лекар, които е успял да ви предпише очила за астигматизъм, от които сте доволни. От няколко месеца ходя по доктори и след 3 чифта очила проблемът все още е налице. С нисък диоптър съм и нямам други заболявания... Прегледана съм от Д-р Андасоров и Теодосиева. Ако някой е имал сходен проблем ще съм благодарна да сподели опита си !

Д-р Елена Джурджева 0888 44 95 00
гр. Пловдив, бул. Освобождение №3, хотел SPS, МЦ. Пловдивмед

# 12 147
От години семейството ни се преглежда при Д-р Лесенска, от която сме много доволни.
Може с направление.
Има наблизо и оптика, от където могат да се поръчат очила.
Двете жени там са компетентни и отзивчиви, особено по-възрастната.

# 12 148
Още една препоръка за д-р Лесинска!Семейството ни е много доволно от нея.

# 12 149
Здравейте, може ли препоръка за зъболекар хирург за оперативно премахване на киста на зъб на долната челюст? Ако може и ориентировъчна цена,ще съм благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт