Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 800
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 12 390
  • София
Здравейте! Трябва да ми бъде направен скенер и ЛЛ ми даде направление за неврволог, като каза, че те насочват. Дали бихте могли да ми препоръчате някой, който дава направление за скенер и също така трябва ли да се лежи в болница, за да се направи ?

Д-р Михайлов и не, не се лежи в болница. Може би зависи от самата болница и лекарят.

# 12 391
  • Пловдив
За скенер не е необходимо специалист да насочи,трябва да може и ЛЛ. За МАгнитен резонанс - води се високо-технологични изследване,
Специалист праща искане до РЗОК ,ако те одобрят издава направление.

# 12 392
Здравейте, бихте ли препоръчали добър ендокринолог за възрастен?
Д-р Куманова, работи в Пълмед 👍
Как мога да запиша час?
В супердок за януари няма, за февруари също не видях.

# 12 393
  • София
За скенер не е необходимо специалист да насочи,трябва да може и ЛЛ. За МАгнитен резонанс - води се високо-технологични изследване,
Специалист праща искане до РЗОК ,ако те одобрят издава направление.
Не, ЛЛ не може да Ви даде направление за скенер. За рентгенова снимка може би ама за скенер са ме карали например да мина през невролог (в моят случай) и той да издаде.

# 12 394
Ще съм благодарна на препоръка за добър съдов хирург, при когото мога да направя доплер Hands Pray Също препоръка и за невролог

# 12 395
За съдов мога да препоръчам д-р Котасов в Пълмед. Освен,че е много добър професионалист ме разплака неговата човечност.

# 12 396
Д-р Станев, работи с НЗОК, има доплер, много хубаво обяснява. ДКЦ Св.Георги.

# 12 397
Добър съдов е и Вакрилов, работеше в хирургиите, дали е още там не знам.

# 12 398
  • София
За съдов мога да препоръчам д-р Котасов в Пълмед. Освен,че е много добър професионалист ме разплака неговата човечност.
Д-р Дончо Котасов ли?

# 12 399
  • Пловдив
Д-р Станев, работи с НЗОК, има доплер, много хубаво обяснява. ДКЦ Св.Георги.
И от мен глас за д-р Станев.

# 12 400
Здравейте! Трябва да ми бъде направен скенер и ЛЛ ми даде направление за неврволог, като каза, че те насочват. Дали бихте могли да ми препоръчате някой, който дава направление за скенер и също така трябва ли да се лежи в болница, за да се направи ?
Препоръчвам ви да си запазите час за преглед в при неврогог в Пълмед, там не си пестят нито направленията, нито изследванията. Възможно е да ви приемат за 3 дни, но ще го направят. До сега  никога не са ни отказвами нито КТ с  контраст, без  контраст, нито Петскенер. Имат всичко и може направо  там да го направите. Вече след  като имате диска  можете да търсите и последващи мнения.

# 12 401
С много лошо мнение съм за рентгенолозите в Пълмед. Не бих правила никога повече образна диагностика при тях. Да не коментирам излишните пари за такси.

# 12 402
  • Пловдив
В Пълмед съм правила снимка на счупена ключица, упътиха ме за операция. След консултация с д-р Генов - Каспела, ключицата зарастна с помощта на ортеза. След последния престой миналата година и с детето там, вече съм с много наум. Не е това, което беше като медицинско заведение за мен.

# 12 403
За мен категорично са за Черния списък.

# 12 404
Благодаря ви за мненията!
А за Каспела имате ли информация как стават нещата ?

Общи условия

Активация на акаунт