Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 339
  • 13 653
  •   5
Отговори
# 12 465
Д-р Радица Соколова, назначава ли правилно лечение за проблема? Имам приятелка от няколко години прави някакви обриви по ръцете,  така и не се разбира от какво са. При много кожни е ходила, но така и не намират правилното лечение. Повечето и изписват кремове с кортикостероидите, но и от тях няма ефект, петната си и стоят.
Питам, защото не е от Пловдив и да не я разкарвам само до тук, ако и тя няма да може да и помогне.

# 12 466
Аз и преди си препоръчвам моят д-р Христо Георгиев, но не допада на всеки. Не работи и със здравна каса и часовете вече са за месец напред 😁 Но за толкова години продължавам да се връщам при него за мнение.

Как става запазването на час при него? И ако може негови контакти и ако е удобно ориентировъчна цена на прегледа.

# 12 467
Гастроентеролог Никола Боянов Пълмед, снощи спаси живота на баба ми. И въпреки, че бяхме до 3.30ч там и я прие, тази сутрин в 8.15ч беше до леглото й! Никога няма да мога да му се отблагодаря…

# 12 468
  • Пловдив
Д-р Радица Соколова, назначава ли правилно лечение за проблема? Имам приятелка от няколко години прави някакви обриви по ръцете,  така и не се разбира от какво са. При много кожни е ходила, но така и не намират правилното лечение. Повечето и изписват кремове с кортикостероидите, но и от тях няма ефект, петната си и стоят.
Питам, защото не е от Пловдив и да не я разкарвам само до тук, ако и тя няма да може да и помогне.
При нас да, без кортикостероиди. Първо само с един козметичен продукт, после комбинира два. Това е единственият дерматолог, който стана от бюрото си и прегледа детето и не предписа кортикостероид. Сама ме потърси след 10 дена да провери има ли подобрение, прави снимки, следи. Днес беше контролният преглед, отново подробен, обясни ми кое/как. Увери ме и при най-малко притеснение да я потърся.

# 12 469
И на моята приятелка и стават подобни петна на ръцете.
Много благодаря за информацията! Ще и препратя линк и дано и на нея помогне.
Да е здраво детенцето и да няма проблеми в бъдеще!

# 12 470
Някой с мнение за д-р Андасорова, дерматолог?

# 12 471
Когато бях в издирване на дерматолог, доста рових за мнения и съм попадала предимно на негативни такива с обяснение, че претупва прегледите набързо и предписва конкретна марка. Нямам личен опит по обясними причини. Simple Smile

# 12 472
  • София
Аз и преди си препоръчвам моят д-р Христо Георгиев, но не допада на всеки. Не работи и със здравна каса и часовете вече са за месец напред 😁 Но за толкова години продължавам да се връщам при него за мнение.

Как става запазването на час при него? И ако може негови контакти и ако е удобно ориентировъчна цена на прегледа.
В СуперДок на 15-то число излиза графика. Пробвала съм да звънна на номера дето ми беше давал, но има една сърдита леля дето казва все да си запазя час от там😁 За цени също пише в СуперДок.

# 12 473
Някой с мнение за д-р Андасорова, дерматолог?
Преди години имах обрив по гърба, който не знаех от какво е причинен. Една приятелка ми я препоръча, защото била майката на нейна позната, и отидох при нея. Това са най-похабените ми 50 лв за преглед (2014 година, сега не знам колко е). Буквално само ми хвърли едно око, пита ме дали спортувам и при положителен отговор от моя страна, ми каза, че сигурно е от това и ми изписа козметика за 150 лв, която не купих. Категорично не става тая жена, потърсете друг дерматолог.

# 12 474
  • Пловдив
И аз съм ходила преди много години при Андасорова заради пъпки, изписа ми козметика на Биодерма, която аз така или иначе си ползвах и това беше.Не я препоръчвам и аз.

Но ще заведем детето при Соколова заради едни червени петна отзад на прасците, които ту се виждат, ту изчезват но не напълно.И заради "гъша кожа", която пък Матева ми каза, че с каквото и да го мажа няма да се оправи, такава си му била кожата.А и аз не съм от мажещите изобщо.

# 12 475
Здравейте, може ли да ми препоръчате дерматолог, за преглед на бенка.

# 12 476
Последните три страници се коментират дерматолози.

# 12 477
Прочетох препоръките, но на мен ми трябва специфично за бенка, не трябва ли да е онко дерматолог

# 12 478
Прочетох препоръките, но на мен ми трябва специфично за бенка, не трябва ли да е онко дерматолог
Аз ходя при д-р Лукова. Добри отзиви съм чела и за д-р Йорданова в Хипократ.

# 12 479
Търся препоръка за ортопед, за рутинен преглед на бебе.

Общи условия

Активация на акаунт