Бял списък за гр. Пловдив

• 2 785 076
  • 13 451
  •   3
Отговори
# 12 780
Д-р Соткова работи в медицински център Нерво- Пед-Ген.
В МЦ Юник работи и д-р Гълабова - детски невролог.

# 12 781
Здравейте. Може ли мнение за д-р Кръстина Стефанова-Кели, детски ревматолог? Или препоръки за друг. Благодаря.

# 12 782
Да не е завеждащата доцент Пенка Стефанова?
На сина ми там му правиха дренаж в коремна област, не знам точно кой от всички лекари, доволна съм. Една седмица ни беше престоят, всички са се отнасяли добре. През това време имаше и почти новородени със сложни операции /на сърце на едното дете, която беше поредна от няколко по думи на майката/.
Стефанова е професор отдавна. Иначе в България сърдечни операции на деца могат да се правят само в НКБ в София.

# 12 783
  • Пловдив
Лежахме с детето 2022г, не вярвам майката да си е измисляла за каква манипулация е с детето си там.

Др Кели, ако е същата за която се сещам я знам от Детска клиника ВМИ.
За професор Иванов с направление от личната не може ли да се уреди преглед/престой пак в Детска клиника, така евентуално биха се пуснали/направили всички изследвания наведнъж.

# 12 784
Аз не казвам, че си измисля, може вие да не сте разбрали къде са оперирали сърцето.

# 12 785
  • Пловдив
Тогава беше извършена едната операция. Заедно с още няколко родители чакахме децата да излязат от упойка.

# 12 786
Търся препоръка за ортопед, за рутинен преглед на бебе.
На врвмето, ние бяхме при д-р Хасбун. Преди 17 год. беше спряган за най-добрия бебешки ортопед. Сега, не знам как е.

# 12 787
Здравейте! Търся добър педиатър за новородени, който да извършва посещения у дома.

# 12 788
  • Пловдив
Всеки поемащ бебе е длъжен по закон да направи домашно посещение до 3 дни /май беше/ след изписване от болницата.
Ако имате предвид изцяло домашни посещения, не съм чувала някой да работи така.

# 12 789
Здравейте! Може ли мнение за д-р Василка Юрукова хомеопат. Някой посещавал ли я е,доволни ли сте. Имаше малко мнения във интернет и бяха все положителни,но все пак искам да чуя още.

# 12 790
Здравейте, може ли мнения къде в Пловдив мога да направя ядреномагнитен резонанс и съответно къде апаратурата е най-нова?
Ако може някой да сподели опит дали е правил на костите

# 12 791
Лаборатории Русев( които предлагат ЯМР) са вече на ново място- на бул. Македония, след Лидл-а, посока Затвора. Предполагам, че и апарата им е нов.

# 12 792
Децата на моя близка бяха пациенти на д-р Юрукова, последно като обсъждахме въпроса, лекарката беше заминала за чужбина и продължаваше да ги лекува, дистанционно. Тя е доволна от резултатите. Аз нямам мнение, не я познавам.

Jennyvanilaa, търси добър лекар, който добре разчита резултатите от образното изследване. И ЯМР последен писък на техниката, не може да компенсира "зад апаратното устройство".

# 12 793
Лаборатория Русев при Окръжна болница прави добро заснемане, но не са много добри в разчитането. Особено, ако е нещо по-рядко.

# 12 794
А, на мен много точно ми разчетоха, рядка диагноза е.

Общи условия

Активация на акаунт