Бял списък за гр. Пловдив

• 2 790 056
  • 13 491
  •   1
Отговори
# 13 155
Странна работа с тези колпоскопи. Преди 20+ години в МЦ Сонел Фарма имаха колпоскоп в кабинета, д-р Гавраилова ме е гледала, сега да са такъв дефицит, в частни кабинети? Thinking

# 13 156
Как така нямат? В Хасково всички имат, в София също. В Пловдив Христамян и Амалиеви имат със сигурност, била съм при тях.

# 13 157
  • София
Здравейте, препоръчайте ми добър дерматолог за възрастен.

Да се самопобутна.

# 13 158
Колпоскопията не влиза в направлението, плаща се отделно.
Не е вярно. Колпоскопията е ВСД и се извършва с бланка 3А.

# 13 159
Здравейте, препоръчайте ми добър дерматолог за възрастен.

Да се самопобутна.

Д-р Емилия Зографова е специалистът при когото съм водила майка ми и баба ми. И на двете им помогна и отстрани проблема. Аз съм била при д-р Лукова(кожен диспансер) и също съм много доволна от нея.

# 13 160
Bubolina73, не всички имат колпоскоп. Рядкост е. Спас Патишанов нямаше колпоскоп в Пълмед, няма и сега в Селена. Деница Краевска, Радка Видева също нямат.
Пишете с имена. Ще погледна за Гергана Гогова, благодаря за информацията!
Като чета в темата за цитонамазките, оставам с впечатление, че в София всеки втори гинеколог има колпоскоп. За съжаление в Пловдив не е така.
Патишанов вече не е в Селена. Преместил се е в Пазарджик в държавната им болница.

# 13 161
Моля за препоръки за добър ортопед за менискус на коляно. За предпочитане да не работи в Пълмед.

# 13 162
Здравейте, препоръчаха ми дентален център Харизма за лечение на възпален венец и венечни джоб.
Някой да има скорошни впечатления от някой конкретен лекар от практикуващите там?

# 13 163
Моля за препоръки за добър ортопед за менискус на коляно. За предпочитане да не работи в Пълмед.

Д-р Петко Ганев, работи на Пещерско.

# 13 164
Здравейте, др. Саватинова - гастроентеролог май вече не работи. Намирам добри отзиви за др. Джурков. Има ли някой който би могъл да даде мнение от първа ръка? Бих се радвала и на други препоръки за гастроентеролог.

# 13 165
  • Пловдив
Здравейте, ще ходя на преглед при д-н Герджиков - офталмолог. Но се чудя къде - в МЦ Виста или в кабинета в Очен център Евдокия. По-удобната локация ми е втората, но позната ми каза, че е прегледана в МЦ Виста и там имали добра апаратура. Та не знам къде да избера.
Моля за мнения.

# 13 166
Напълно неизвестни са ми и двата центъра.
Луксор е за предпочитане.

# 13 167
  • Пловдив
Elitta,
 Два пъти с дъщеря ми сме ходили при Герджиков в "Евдокия". Не зная доколко ви е сложен проблема, но и в този кабинет има достатъчно апаратура (по мои впечатления).

# 13 168
  • Пловдив
Нищо сложно няма в случая ми, искам да види дъната ми и да изчисли диоптър, защото досега не съм носила очила, но напоследък усещам, че ми е малко по-трудно да чета от близо.
А знаете ли дали разширяват зениците за тези изследвания?
Защото ако не ги разширяват не ми е проблем да ида и до Виста.

# 13 169
  • Пловдив
На мен не са ми разширявали.
Аз и децата ми ходим във Виста при Ангелов.

Общи условия

Активация на акаунт