Бял списък за гр. Пловдив

• 2 787 378
  • 13 476
  •   7
Отговори
# 13 470
  • София
Интересно ми е какво Ви изписа тъй като и аз съм с дисхидроза. Може и на лично да пишете Simple Smile

# 13 471
Аз отново ще похваля д-р Радица Соколова, въпреки, че в момента е в майчинство ѝ писах във вайбър за дисхидрозата ми и отлепяне на нокти, жената ми каза какво да взема и как да прилагам, каза ми да отида във кожна клиника към УМБАЛ Св. Георги за посявка на ноктите /там предпочиташе за лаборатория, защото си има отделно Микология, където се хващали повече щамове на гъбички, дрожди и плесен от масовите лаборатории/.
Просто е преди всичко човек, радвам се, че ми я препоръчаха преди време, радвам се, че покрай мен няколко човека я посетиха и останаха доволни. Такива трябва да са всички лекари.
За пръв път е чувам, но си я записвам, защото моята свекърва има много упорити гъбички на ноктите на краката и доста време вече се пробва да ги лекува. Тъкмо мислихме че ги е излекувала, пак се появиха. Тя като е в майчинство дали дава консултации - онлайн/ Вайбър. Все пак е в майчинство Simple Smile

# 13 472
  • Пловдив
Ами на мен ми отговори, открих я покрай детето иначе, след като с първото обиколих всички известни имена в града.
За ноктите може да направите като мен посявка в кожна клиника /изстъргват материал от ноктите - не боли/, след две седмици отивате и си взимате резултатите и вече с тях да ѝ пишете. А и така ще сте сигурни точно какъв вид е гадта. В комплект с всичко това препоръчвам и медицински педикюр при подолог - Нешка Тотнъм е човекът, който аз препоръчвам.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 14:41 от Десиссслава

# 13 473
Благодаря ти за отговора! Ще имам предвид и това за медицинския педикюр. 🙂

# 13 474
  • Пловдив
Предварително се извинявам за поредното запитване,
но търся ендокринолог – по-конкретно за консултация, свързана с пременопауза.

# 13 475
Здравейте, може ли да ми препоръчате лаборатория за изследвания в Пловдив,  ще се изследва калпротектин . Благодаря!
Бодимед.
Не забравяйте диетата преди изследването.
Благодаря! Пуснах в две различни лаборатории , завишен е резултата и в двете ,  но  и  има   голяма разлика  в показателите ,което не е нормално . Ще пусна и в бодимед! Благодаря Ви!

# 13 476
Аз препоръчвам Геника. Но не са ми казвали да спазвам нищо тъй като съм пускала на дете ай на себе си. Единствено ми казаха 20 дни без пробиотици и антибиотици
  Благодаря Ви!!

Общи условия

Активация на акаунт