Бял списък за гр. Пловдив

• 2 789 750
  • 13 491
  •   3
Отговори
# 13 485
Аз за атопичен дерматит/невродермит по гърба със страшни сърбежи, бях обиколил доста дерматолози. Общо взето бяха ми препоръчвани навсякъде кортикостероиди, мазила против сърбеж, разни лосиони за тяло. Все с незадоволителен ефект, който е зависим от това да се мажа всеки ден. Един път пробвах и крем с имуносупресор, като ефекта беше още по-силен сърбеж.

В крайна сметка на някаква безплатна профилактична кампания попаднах на доц. Янкова. И макар физикалния преглед да беше наистина доста кратък поглед отдалече, ми сне щателна анамнеза и в момента съм на практика излекуван и независим от ежедневните кремчета.

Това което тя ми препоръча и наблегна сериозно на него, беше да избягвам контакт на сапун с засегнатата област и ако я мия да е само с олио за къпане. Ами разликата е огромна. Откакто си мия гърба само с олио съм като нов човек. Намерих и едно олио от ДМ за 4 лв което върши уникална работа вместо марковите олиа по аптеките.

Иначе и тя ми предписа все пак и кортикостероиди, ама аз не ги взех, защото просто съм пробвал многократно и ми омръзна от краткия им ефект и още по-ужасния обрив след като ги спра.

В крайна сметка пак съм изключително доволен от нея. При мен режима, който ми препоръча проработи и вече почти една година съм без оплаквания, след около 7 години почти постоянни сърбежи.

# 13 486
  • София
Хората с атопичен дерматит използват въпросното олио за тяло и е най-подходящо като измивна козметика (не знам кактова не се препоръчва масово от дерматолозите). Също така La Roshe има балсам/крем, който си има противосърбежна съставка в него. А-дерма също имат, но вътре има овес, който да дразни, защото някои от страдащите са с такава алергия съответно.

# 13 487
И аз не знам защо остава на заден план спрямо мазането с кортикостероиди, но съм адски благодарен, че тя ме светна за тази работа.

# 13 488

Това което тя ми препоръча и наблегна сериозно на него, беше да избягвам контакт на сапун с засегнатата област и ако я мия да е само с олио за къпане. Ами разликата е огромна. Откакто си мия гърба само с олио съм като нов човек. Намерих и едно олио от ДМ за 4 лв което върши уникална работа вместо марковите олиа по аптеките.

Можете ли да споделите кое точно е олиото от ДМ?

# 13 489

Можете ли да споделите кое точно е олиото от ДМ?

Това е олиото, само гледайте да не се разчуе и да го изкупят хората, че не знам какво ще правя.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dush-olio-za-mnogo-suha-ko … 066447680157.html
Аромата е подобен на прясно измита публична тоалетна, но за кожата на гърба ми действа идеално. Задължително вече е в багажа ми където и да ходя.

# 13 490
0.09 и това ме притесни много , да нямам някакво заболяване ,

Това не Ви е водещо. Другите FT3 FT4 , TAT и MAT са Ви много по-важни да изследвате, за да се установи цялостната картинка + ехограф на щитовидната.

Благодаря много насочила ме към Каспела Доц. Нончев ако не се лъжа

# 13 491
Търся инфекционист в някоя от болниците.

Общи условия

Активация на акаунт