Бял списък за гр. Пловдив

• 2 809 743
  • 13 605
  •   5
Отговори
# 13 545
Аз търся ортопед за профилактика на бебе на 1 м

# 13 546
Мнения за д-р Тарева ендокринолог?
Бих пропуснала. Не че съм недоволна, но и доволна не съм, мм- също. Не ни реши проблемите и на двамата. И изследванията се правят само в точно определена лаборатория( дава ти талонче с нейното име, да се знае кой те е пратил и явно за да се монетизира после).

И само да споделя, че напоследък съм се ориентирала  не толкова към именити, а основно към по- млади( не съвсем , но някъде около 30 и няколко годишни), доктори и смея да твърдя, че получавам в пъти по- внимателно отношение, преглед и адекватно лечение.  Най- малкото ме изслушват, преглеждат историята и на другите ми заболявания и назначават изследвания, а не ми плясват веднага диагноза и лечение.

# 13 547
  • Пловдив
М да...
Ама то от днес за утре трудно с часовете.

# 13 548
Д-р Димитрова, която на времето работеше в Хирургиите си е отворила кабинет мисля, че или медицински център не съм много сигурна. Тя е страхотен специалиалист. Сега написах името и пише, че работи във ВИП Медика (ако още е там де)
Излиза ми в ДКЦ 2 се намира. Дали е така? Не съм от Пловдив и всякакъв ориентир би дошъл добре. И дали разчитат резултатите на същия ден?

ДКЦ 2, да. Там са много добри.

# 13 549
Night, ти подобри ли се?

# 13 550
М да...
Ама то от днес за утре трудно с часовете.
Точно при по-младите доктори по- лесно се намират часове...., а и без час да идеш, имаш шанс да минеш преглед.
Никой не агитирам, просто се напатих от " светила", с големи опашки пред кабинетите, дето работят на конвейр.

# 13 551
  • София
В Пловдив големи светила няма чак и то ендокринолози.

# 13 552
  • Пловдив
В Пловдив големи светила няма чак и то ендокринолози.
няма, така е...

# 13 553
Night, ти подобри ли се?

Не, все още съм на легло.

# 13 554
Ужас... Sad
Нищо ли не предлагат, никъде?

# 13 555
Правим опити с блъд пачове. Говорим и за нова операция с друга клиника. Сложно и трудно за оправяне състояние е.

# 13 556
Дано се намери решение! От сърце ти го желая! Heart

# 13 557
  • Пловдив
И аз от все сърце ти желая, скоро всичко да остане в миналото. ❤️

# 13 558
Благодаря ❤️

# 13 559
Може ли да ми препоръчате добър кардиолог/клиника където правят Аблация на Сърцето, защото излиза от ритъм често?

Общи условия

Активация на акаунт