Бял списък за гр. Пловдив

• 2 809 544
  • 13 605
  •   5
Отговори
# 13 560
Токуда, екипа на д-р Трайков.
Или НКБ.
Други за аблация, не. Само една от двете болници.

# 13 561
Нямам идея къде се е преместила често казано това, което написах ми излиза в Интернет. Иначе за ден ставаше, да.
Да, Димитрова работи във ВИП МЕДИКА. Разчетите стават до час някъде. Една от добрите в града.

# 13 562
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате АГ за следене на бременност, но разбиращ от тромбофилия? Ако работи и с касата ще е още по-добре.

# 13 563
Аз съм доволна от Мерджанов, работи със ЗК. Следи ме през втората ми бременост, след като първата завърши с преждевременно раждане в следствие на преекламсия и неоткрита тромбофилия. В последствие всички други ми препоръчваха да нямам втора бременост. При резултат от първия скрининг 1:25 за Даун ми каза, че резултатът е такъв, защото ще имам момиче и вече не помня кой хормон се завишавал тогава. Каза го много преди да може да се види пола на ехограф. Не ми препоръча амниоцентеза и беше сигурен, че всичко ще е наред, но аз вече веднъж се бях доверила сляпо и затова си я направих и само се доказаха неговите твърдения. Тогава не израждаше, не знам сега как е. Доверих се за раждането на лекарите в Окръжна болница, т.к. след опита с първото знаех, че ако нещо се случи, най-голямото неонатологично отделение е там.

# 13 564
Здравейте! От февруари месец т.г., голямото ми дете - на 4г(роден преждевременно в 32г.с.) прави постоянно ангини, вече 5 до сега, като 2 от тях сме лежали в болница. От месец насам вече е или с ангина или ларингит. Само от началото на октомври боледува за 3-ти път. Днес в спешното на Васил Априлов ни насочиха към имунолог.
Конкретно към доц. Бурнусузов. Проблемът е, че не знам как да се свържа с него. В супер док няма свободни часове никакви, никъде не намирам и негов контакт.
Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна! Приемам препоръки и за други лекари и най-вече как да се свържа с тях.

# 13 565
  • Пловдив
Там на място може да го потърсите, преди беше в онкологичното отделение.
Аз лично съм с едно наум за него и задължително бих потърсила второ мнение.
Не че не съм доволна /срещите ми с него са от 3 месечн престой в болницата с детето/. Готов е на всякакви изследвания /по онова време беше и в някаква програма на развитие в професията, та сложните случаи му бяха добре дошли/. Ако мъжът ми не беше против детето ми щеше да е с пълни упойки през два дена - Бурнусузов искаше да изследва лимфни възли на слабините, на следващия ден видяха капсулован масив в коремна област, петскенера не можа да уточни онкологично ли е или не, та накрая дренажът доказа абцес.
За целия престой детето ми претърпя 4-5 упойки.

# 13 566
Там на място може да го потърсите, преди беше в онкологичното отделение.
Аз лично съм с едно наум за него и задължително бих потърсила второ мнение.
Не че не съм доволна /срещите ми с него са от 3 месечн престой в болницата с детето/. Готов е на всякакви изследвания /по онова време беше и в някаква програма на развитие в професията, та сложните случаи му бяха добре дошли/. Ако мъжът ми не беше против детето ми щеше да е с пълни упойки през два дена - Бурнусузов искаше да изследва лимфни възли на слабините, на следващия ден видяха капсулован масив в коремна област, петскенера не можа да уточни онкологично ли е или не, та накрая дренажът доказа абцес.
За целия престой детето ми претърпя 4-5 упойки.

Четох назад Ваше мнение. А как изобщо попаднахте в отделението там? Имат ли приемен кабинет, изобщо не мога да открия информация как да посетим такъв лекар.
Имат някакъв телефон на отделението и в понеделник мисля да се обадя, но не знам дали въобще ще ме отразят.

# 13 567
Здравейте! От февруари месец т.г., голямото ми дете - на 4г(роден преждевременно в 32г.с.) прави постоянно ангини, вече 5 до сега, като 2 от тях сме лежали в болница. От месец насам вече е или с ангина или ларингит. Само от началото на октомври боледува за 3-ти път. Днес в спешното на Васил Априлов ни насочиха към имунолог.
Конкретно към доц. Бурнусузов. Проблемът е, че не знам как да се свържа с него. В супер док няма свободни часове никакви, никъде не намирам и негов контакт.
Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна! Приемам препоръки и за други лекари и най-вече как да се свържа с тях.
През нещо подобно съм минала и аз с детето ми. Чести ларингити, хоспитализации, за посещение в детска градина не съм си и помисляла. Моят съвет е по-скоро да намерите добър УНГ, който да изпише контролираща терапия на детето, възможно е да включва и по-дъ;ъг прием на антибиотик или инхалаторен кортикостероид, но е по-малкото зло, докато се израсте.

# 13 568
  • Пловдив
water_nymph, от Пълмед нямаха какво да направят за нас и организираха да ни приемат там.
На първия етаж има кабинет /не конкретно той, мисля, че е по график лекаря/, защото се е случвало, за някои прегледи да слизаме, имало е външни хора, които са чакали.

Може да звъннете в лабораторията /той е началник лаборатория/ евентуално да питате за контакт /032/602-208/

# 13 569
Здравейте! Пак ми се наложи да посетя доц. д-р Петър Антонов, уролог - няма такъв лекар, няма такова професионално отношение като неговото, уникален! Искрено се притеснява за пациента, търси решение, трескаво извършва прегледа, няколко пъти минава и повтаря с ехографа. Дори извади едно медицинско ръководство от чекмеджето на бюрото си, за да си направи справка и да е сигурен. Всеки път ме смайва с отношение и професионализъм, направо като хипнотизирана излизам от кабинета.

# 13 570
До сега все в Пълмед сме се лекували. Последния път там му пускаха изследвания за мононуклеоза, някаква специална бактерия, всичко е отрицателно.
В УНГ отделението, това.
Навсякъде, където сме отишли казвам от кога сме по този начин, повтарящите се епизоди, всеки изписва лечение само за момента.
Едва днес някой ме насочи към конкретен специалист, защото явно това не е нормално.

# 13 571
До сега все в Пълмед сме се лекували. Последния път там му пускаха изследвания за мононуклеоза, някаква специална бактерия, всичко е отрицателно.
В УНГ отделението, това.
Навсякъде, където сме отишли казвам от кога сме по този начин, повтарящите се епизоди, всеки изписва лечение само за момента.
Едва днес някой ме насочи към конкретен специалист, защото явно това не е нормално.
Не е нормално, но имунолог за ангина или ларингит едва ли би бил полезен, за мен е “червен флаг”, ако и лекаря е много трудно откриваем. Ако се изключва проблем със сливици ларингитите за чести идете в детска пулмология на В. Априлов, аз съм много доволна, ако искате пишете ми на лично. Не че, не боледуваме, но детето се следи, на контролна терапия сме, ако е нещо по-сериозно не стигаме до хоспитализации, което е травмиращо.

# 13 572
Не е проблемът специално в ларингитите и ангините, а че прави прекалено чести инфекции.
Иначе се следим при пулмолог. И при УНГ, не са установени проблемни сливици.

# 13 573
  • Пловдив
То и аз малко не съм се изразила добре.
Бяхме за болница и постъпихме в Пълмед /заради по-добрите битови условия/. Понеже няма как да изпишат болно дете /неповлияващо се от лечението/, д-р Данева вероятно след консултация с колеги ни организира приема там.
Не е било просто след преглед при педиатър или специалист.
Иначе и за мен е странно имунолог за сливици и ларингити.
При нас той провеждаше ехографа на детето, присъстваше при взимането на костен мозък...детето освен всички антибиотици беше и на кортикостероиди и имуносупресивна терапия и така до операцията. Имам 4 страници и половина с изследвания. Много къса клечка явно сме изтеглили тогава, детето ми е живо по чудо.

# 13 574
Моля препоръчайте ми онкодерматолог за Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт