Бял списък за гр. Пловдив

• 2 845 952
  • 13 757
  •   3
Отговори
# 13 710
Клиника Луксор.

# 13 711
От познати чух лоши отзиви и то точно за операция. Затова ще събирам и други мнения ако има.

# 13 712
Здравейте, малко по напред е коментирано, но на мен ми трябва детски ендокринолог за момче на 13 години. Снощи си напипа нещо като топче под зърното на едната гърда. Подозирам, че е нещо хормонално,затова искам да го види специалист, а не личната, защото тя неглижира всичко. Аз като майка с рак на гърдата от снощи съм притеснена, но не би трябвало да е нещо сериозно.

# 13 713
  • София
Ище един глас за Луксор

# 13 714
Вместо при ендокринолог, отидете направо за преглед *мануален и ехографски. Обадете се в Медискен, на Васил Априлов, и попитайте как стоят нещата при дете на 13г, за подобен преглед. При образната диагностика няма такова изискване пациентът да е над 18.
Вземете си само направление, ако е възможно. Пожелавам успех Heart

# 13 715
Гергана Попова прави операция за катаракта на майка ми, много е доволна.

# 13 716
Може и на мамолог да отидете. Това, че е момче не би трябвало да е проблем. Според мен се касае за гинекомастия, често срещано е в пубертета и обикновено отшумява от само себе си, но все пак да го види лекар.

# 13 717
Може ли препоръка за очен добър в операция за катаракта(перде)?
Майка ми направи операция на двете очи в очен център Виста.

# 13 718
  • Пловдив
д-р Антон Ангелов, клиника Виста.

# 13 719
Гергана Попова прави операция за катаракта на майка ми, много е доволна.

В нейния медицински център ли се проведе операцията?

# 13 720
Cocomilk, не, тя завежда очната клиника в окръжна болница и там прави операциите. Това беше преди 4 години, но е факир.

# 13 721
д-р Антон Ангелов, клиника Виста.
Да, той прави операциите във Виста, въпреки че лекарят, който следи майка ми е Герджиков.

# 13 722
Здравейте, ще ви помоля за препоръка за физиотерапия и рехабилитация при дископатия и дегенеративни промени в прешлените на тръбначния стълб за Пловдив.

# 13 723
Отделението по физиотерапия и рехабилитация в Окръжна болница. Или санаториум. По разни ДКЦ и МЦ няма смисъл.

# 13 724
Deva, благодаря Flowers Hibiscus Ти ли си правила там физиотерапия? Имаше ли облекчение? От санаториум имаш ли впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт