Бял списък за гр. Пловдив

• 2 845 949
  • 13 757
  •   3
Отговори
# 13 725
  • Пловдив
Deva, благодаря Flowers Hibiscus Ти ли си правила там физиотерапия? Имаше ли облекчение? От санаториум имаш ли впечатления?

Ние сме ходили в Хисаря и в Банкя във военните санаториуми.
В Хисаря е добре, в Банкя са доста зле.
Физиотерапията е временна работа. Облекчава, след време трябва да се ходи пак. Но пък е приятно.
Иначе съм ходила на два пъти на рехабилитация в Св. Каридат, отделението е в сградата на бившия РУМ Родопи, сега болница Св Анна, където е и очен център Виста. Имат хубава техника. А за там направление може да ти даде и личния лекар. Т.е. в някой медицински център можеш да отидеш веднага, за санаториум се чака.

# 13 726
dundi, благодаря!

# 13 727
С най-тежките кризи съм ходила в Окръжна болница.
После за поддръжка - на санаториум, 2 пъти годишно. И сега съм стабилна. На санаториум ходя във Велинград.

# 13 728
  • Ю Ес ъф Ей
Майка ми ходеше на санаториум в гр. Баня, Карловско дълги години. По клинична пътека.
Според нея й облекчаваше болката в тазобедрената става поне за няколко месеца след посещението.

# 13 729
Татко Непохватко, тя каква диагноза има на тазобедрената става?

# 13 730
  • Ю Ес ъф Ей
Има остеопороза. Не знам за нещо по-специфично.

# 13 731
Здравейте, някой може ли да ми даде контакт на д-р Радица Соколова.
Редактирам се, разбрах че е в майчинство. Можете ли да ми препоръчате кожен лекар, който преглежда бенки много внимателно.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 15:19 от sisi..

# 13 732
Здравейте, въпросът ми е малко по-различен и е насочен към тези от вас, които са си правили гастроскопия.
Има ли някой от вас, който е я правил без пълна упойка и е бил в съзнанение по време на процедурата?
Има ли такава възможност или всички доктори искат с пълна упойка

# 13 733
Имам 2. Без упойка и с упойка. Издържа се без упойка, но с упойка е по-добре.

# 13 734
Упойката е лека, аз също съветвам с упойка да се направи.

# 13 735
Без упойка ме боля няколко дни гърлото, от маркуча. И ти се гади ужасно докато го вкарват.

# 13 736
Здравейте! Къде в Пловдив да отиде мъжа ми за читава Спермограма и има ли някакви изисквания преди извършването и. Благодаря предварително

# 13 737
Здравейте! Къде в Пловдив да отиде мъжа ми за читава Спермограма и има ли някакви изисквания преди извършването и. Благодаря предварително

Правили сме това изследване в лабораторията на УМБАЛ ,,Свети Георги ". В последствие беше направена спермограма и в Турция. Резултатите бяха идентични.
Изискваше се полово въздържание между 3 и 7 дни(говоря по спомен, надявам се, че не ви подвеждам), да не са приемани антибиотици в близките седмици, и имаше някакво изискване за приемът на алкохол, но не си спомням колко дни не трябваше да се консумира алкохол, преди даването на материал.
Като съвет бих дала, когато изберете лабораторията, да се обадите и да попитате лаборантите какви са изискванията им.

# 13 738

Правили сме това изследване в лабораторията на УМБАЛ ,,Свети Георги ". В последствие беше направена спермограма и в Турция. Резултатите бяха идентични.
Изискваше се полово въздържание между 3 и 7 дни(говоря по спомен, надявам се, че не ви подвеждам), да не са приемани антибиотици в близките седмици, и имаше някакво изискване за приемът на алкохол, но не си спомням колко дни не трябваше да се консумира алкохол, преди даването на материал.
Като съвет бих дала, когато изберете лабораторията, да се обадите и да попитате лаборантите какви са изискванията им.

Много благодаря!

# 13 739
Единственото място в Пловдив, където се прави спермограма както трябва, е лабораторията в болница Селена.
Съветът ми е като цяло да се ориентирате към друга клиника в друг град, стига да имате възможност (ако става въпрос за асистирана репродукция). Успех Heart

Общи условия

Активация на акаунт