Бял списък за гр. Пловдив

• 2 852 816
  • 13 777
  •   8
Отговори
# 13 770
  • вече Пловдив
Здравейте, търся добър детски ортодонт, за дете на 5 години, с проблеми в захапката.
Препоръчвам Ви д-р Сехер Йозгюр, кабинетът й е на бул. "Хр. Ботев" близо до Военна болница, посока Аграрния университет.

# 13 771
Здравейте, трябва препоръка за зъболекар за възрастни.

# 13 772
Препоръчам Д-р Копринка Чорбаджиева, кабинетът й е зад Военна болница, но работи само
 след 14часа.
Много е внимателна, всичко обяснява подробно.
От години сме при нея цялото семейство.

# 13 773
  • Пловдив
Здравейте, трябва препоръка за зъболекар за възрастни.
И децата и ние ходим при нея.

# 13 774
Здравейте, търся препоръки за стоматолози, които работят с малки деца. Става дума за дете на 1г и 6м, засега не съм установила някакви видими проблеми със зъбите, но ми се ще да й се направи профилактичен преглед от зъболекар.

Видях, че преди моя коментар има дискусия за зъболекар, но не знам с колко годишни работи той.

# 13 775
Здравейте, търся препоръки за стоматолози, които работят с малки деца. Става дума за дете на 1г и 6м, засега не съм установила някакви видими проблеми със зъбите, но ми се ще да й се направи профилактичен преглед от зъболекар.

Видях, че преди моя коментар има дискусия за зъболекар, но не знам с колко годишни работи той.

Горещо препоръчвам д-р Памела Петрунова. Работи само с деца и мисля, че би ви приела.

# 13 776
Terra Incognita, благодаря за препоръката. Имам само два въпроса, които може би са малко странни, но:

1. Гледам на фб страницата на д-р Петрунова, че има екип от зъболекари, с които предполагам, че работи в един кабинет. Посочени са и няколко телефонни номера за връзка. Ако реша да запазя час, трябва изрично да упомена, че искам да съм при д-р Петрунова конкретно или как става? Също така, имате ли отзиви за някой от зъболекарите в нейния екип?
2. Видях, че д-р Петрунова има група, в която рекламира добавки на Аквасорс. Имате ли идея дали се опитва да склонява пациентите си да ги купува? Обикновено избягвам лекари, които се занимават с МЛМ-и, защото смятам, че е много неетично да си ползваш пациентите като купувачи на подобни продукти.

# 13 777
О, никак не са ви странни въпросите. Д-р Петрунова работи в определени дни от седмицата, така че да, дели кабинета си с други  лекари. Аз запазвам час при нея на личния ѝ номер, който ще ви изпратя на лично съобщение, понеже не съм сигурна дали може тук.
Не познавам другите лекари от екипа и не мога да дам отзив за тях.
При посещенията ни при нея по абсолютно никакъв начин не е споменавала дори името Аквасорс. Така че за това можете да бъдете спокойна. Два пъти сме я посещавали - веднъж за силно травмирано зъбче, после съвсем скоро след травмата детето имаше силно подуто око и се бях притеснила да не се е покачила някаква инфекция от зъбчето към окото. И в двата случая реагира светкавично и прие присърце случаите. Много е търпелива и умее да предразполага дечицата. И в двата случая, както казах не е ставало дума за добавките.

Общи условия

Активация на акаунт