Бял списък за гр. Пловдив

• 2 940 938
  • 14 156
  •   4
Отговори
# 14 145
Може ли да препоръчате добър кожен лекар за възрастен, който работи по касата?

# 14 146
Може ли препоръки за добър офталмолог? Мислех да ходя при Минева, но май работи основно с деца.
Д-р Лесинска- от години я посещаваме.

Ендокринолог търся, от който да сте доволни, при изследване и проследява на диабет.

# 14 147
Никой ли не може да препоръча доказан кожен лекар? В Супердок има много имена, чета и отзивите, но не мога да избера. Имам направление по касата.

# 14 148
Д-р Мариана Лукова.

# 14 149
Ендокринолог търся, от който да сте доволни, при изследване и проследява на диабет.
Препоръчвам
Д-р Ива Куманова , но все няма часове и много се чака
Д-р Елена Бечева

# 14 150
  • Пловдив
Момичета, освен Чалова препоръка за друг АГ, който да разбира от поликистозни яйчници?

# 14 151
  • Пловдив
Ендокринолог трябва. Това е ендокринно състояние, чиито проявление се констатира от гинеколог, но трябва разбиращ ендокринолог.

# 14 152
  • Пловдив
Ендокринолог трябва. Това е ендокринно състояние, чиито проявление се констатира от гинеколог, но трябва разбиращ ендокринолог.
да, знам...и за такъв искам препоръка.

# 14 153
Здравейте.
Някой да е премахвал кожни образувания при д-р Мина Апостолова и ако да може ли мнение?

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 18:11 от bubeto80

# 14 154
  • Пловдив
Здравейте.
Някой да е премахвал кожни образования при д-р Мина Апостолова и ако да може ли мнение?
ОбразУвание, с О е нещо друго.
Съжалявам, но не се сдържах.

# 14 155
Здравейте.
Някой да е премахвал кожни образования при д-р Мина Апостолова и ако да може ли мнение?
ОбразУвание, с О е нещо друго.
Съжалявам, но не се сдържах.
Благодаря, не съм погледнала коректора, знам как се пише, извинявам се!

# 14 156
Здравейте , бихте ли ми препоръчали гинеколог ,който се отзовава по спешност и работи и в събота и неделя най -вече ! Касае се за гинекологичен проблем, не бременност.
 Има бърза помощ ,да, но все пак  ако познавате такъв лекар ,ще ви бъда много благодарна!
Хубав ден! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт