Бял списък за гр. Пловдив

• 2 960 432
  • 14 259
  •   2
Отговори
# 14 250
  • Пловдив
Преравям темите надлъж и нашир, но то търсачката в този форум е толкова зле, че е трудно да се ориентирам. А може би аз не зная как да търся.

Моля за препоръки за кардиолог в Пловдив.
д-р Донка Русева или д-р Кутолиев в ДКЦ Русев.

# 14 251
Mystic woman, благодаря. Изхарчих направлението си и ще съм на платен прием. Ще помисля за първата препоръка. Иначе предпочитам специалист с малко по-голям опит. Първият препоръчан лекар е съвсем младичка и с едва 5 годни практика. Просто прегледите вече са много скъпи на частно и внимавам как харча паричките си. Инак изглежда мило момиче.

# 14 252
  • Пловдив
Ти си прецени... докторката е млада, да, но работи и в болница.
Има и др.препоръчани назад.

# 14 253
Моята препоръка за кардиолог е за д-р Георги Недялков.

# 14 254
Ясмина Секуловска за кардиолог

# 14 255
Ти си прецени... докторката е млада, да, но работи и в болница.
Има и др.препоръчани назад.
Да, и на мен ми е положително вътрешното усещане за момичето. Аз държа на шестото си чувство. Обмислям. Нямам против, Мystic woman, просто заради зверски високите цени вече не мога да си позволя проба-грешка.
Бях миналия месец при една д-р Маринова (срещу Военна болница).
Скрит текст:
Никога не съм имала високо кръвно, но миналия месец един ден се събудих с главоболие. Оказа се високо. И пулсът сякаш забелязвах, че често ми е над 90. Затова отидох при тази лекарка. Веднага чукна бета блокер и статин. Бета блокерът обаче явно заради това, че стандартно нямам високо кръвно, започна да ми бута стойностите съвсем в петите. На вторичния преглед на жената ѝ светна да намали хапчето на половинка. Но продължава това ниско кръвно. Жената е любезна и се държи добре, което е рядкост в днешно време вече сред лекарската гилдия. Но явно не се задълбочава много и щрака рецептите на поразия, вървейки по някакви заучени схеми. Та проба-грешка е и малко опасен подход.

# 14 256
Д-р Златка Димитрова, ДКЦ Св.Георги. На възраст е, не изписва лекарства без нужда.

# 14 257
Много често сме обсъждали кардиолози.
Скоро писах, че съм доволна от д-р Калин Кръстев. Преди това бях ходила при д-р Илчо Илчев и от него бях доволна.
Други потребителки са с добри впечатления от други лекари пък. Трябва да си прецениш. Понякога е въпрос и на късмет.

Един обикновен кардиологичен преглед изисква добро разчитане на ЕКГ, слушане за сърдечни шумове и извършване на ехокардиография. До тук мисля, че всеки със специалност Кардиология ще се справи. Вече другите неща са по-специфични - холтер, стрес тест, инвазивни процедури и т.н. Зависи за какво отиваш на преглед.

# 14 258
  • Пловдив
Защо ме търсиш?
Йовановска , която препоръчах по-назад, е с ценоразпис за 35 евро първи, 15 евро вторичен преглед. Отделно ЕКГ е 25 евро. Доста премерено, според мен.

# 14 259
Преравям темите надлъж и нашир, но то търсачката в този форум е толкова зле, че е трудно да се ориентирам. А може би аз не зная как да търся.

Моля за препоръки за кардиолог в Пловдив.
Майка ми реши да си сменя дългогодишния кардиолог понеже чувстваше, че каквото й беше предписал вече не действа и вдигаше много високо кръвно. След няколко кардиолози, всеки от които си изписваше свои лекарства, тези които й предписа д-р Димитър Карагеоргиев от Пълмед стабилизираха кръвното й налягане.

Общи условия

Активация на акаунт