СЛЪНЦЕ ПРОЛЕТНО ЩОМ НАПЕЧЕ,ЯНУАРЧЕТО В КЪЩИ НЕ ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ

• 17 268
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
desisladka, честит рожден ден! Много здраве, щастие и щастливи мигове със семейството ти желая!

Благодаря за вкусотиите, които сте сервирали!

Май всички деца обичат да ги возят. С Никола един път правих обиколки на блока с колата, само и само да го приспя. Имаше ефект почти моментален, ама си представям какво са си рекли съседите, които са ни видели. hahaha hahaha hahaha

# 226
Здравейте и от нас, днес ще си стоим къщи
Деси честит рожден ден!   bouquet

# 227
Момичета, на лични получих много въпроси за поръчките от Мothercare.
ето линк към условията за доставка  http://www.mothercare.com/b/49360031
По принцип на сайта им всичко е подробно обяснено, а и отговарят на запитвания. Ако тук в магазина комплект от 3 гащеризончета или 7 бодита са около 70 лв., там в зависимост от това дали са разпродажба или не се движат между 6-12 лири, к. е доста добре като съотношение цена- качество. България влиза в групата rest of Europe, доставката е 25 лири плюс по 2 лири за килограм в срок от 8-12 дена. Досега поръчка не ми е закъснявала -идва за около 8-9 дена, а въпреки че съм поръчвала по много неща и са пристигали големи кашони, макс за тегло съм плащала 8 лири. Добре е, ако намерите с кого да си поделяте доставката. Аз досега пазарувах сама, и въпреки това не съжалявам- просто купувах повече неща наведнъж. Но сега вече запалих няколко приятелки и така ще мога по- начесто и по-помалко.Плащам  и с българска кредитна карта, няма никакъв проблем . Аз Ла Редут нямам търпение да го разглеждам подробно, но не ми се видя да са много по-ниски цените.  Пък и Мothercare са си специализирани за бебешки неща. Любопитна съм какво пазарувате от там по принцип и какво доставят-то е като универсален каталог с много неща, нали?

# 228
Десисладка, честит рожден ден! Да си щастлива мама и съпруга!
Момичета, благодаря за почерпките! Днес май всички ще сме вкъщи с това лошо време. Няма ли да идва вече тази пролет, омръзна ми вече зимата.
Аз ви бях питала за акото- като е зелено какво означаваше ( освен претопляне)?И Анастасия има все още колики. Има дни, в които е много спокойна, но и такива, когато си поплаква и то явно от колики.
Аз реших да сложим ваксината по ЗК. Има ли някой друг като мен?
Лорини, добре дошла отново!
Киша нещо се изгуби.
Вчера гледах пак снимките на бебчетата. Ирко, как само си облякла
твоята принцеса, много е красива!
 В малките градове няма проблем за яслите и градините, вземат всяко дете.  Wink

# 229
Пепи, от коликите е, не се шашкай
може и ако е болна пак да е зеленко, ама ти не споменаваш такова нещо

# 230
  • София
Десисладка- честит рожден ден  bouquet
Желая ти щастие, успехи и много семеен уют  bouquet

Сладурче, Доня - мерси за отговорите за помпата....попитах, защото съвсем се обърках вече дали суче моята....но, вчера след нейното ядене не успях да изцедя нищо, ама нищо даже 10 грама не се бяха събрали, та се чудех дали порсто тя каквото е имало го е изяла, или просто нищо не е имало...А днес реших да я помъча с АМ, ами не иска да го ияд еи това е....върти си главата, зяпа насам-натам и накрая задрямва....но поне от днес започна такива широки усмивки да раздава, че не съм си представяла, че е възможно Heart Eyes
Лорини- радвам се да те видя и че всичко с Катеринка е наред Hug
Пепи- Йоанна ака зелено, когато не е акала повече от един ден и затова решавам, че е просто от това, че престоява в стомахчето повече време и се окислява и затова цвета е такъв, защото през това време тя не е била претоплена, а и колики не е имала, защото е била спокойна.

# 231
Здравейте Simple Smile
Пепи, не се притеснявай за акото - обикновено когато бебето има много колики е такова на цвят. А за ваксините - да, ние също сме по ЗК. Вчера бяхме на консултация и ни боцнаха 2 пъти - за ДТК и за полиомиалит. Понесе ги добре, милата Simple Smile Самата консултация си беше ок - наддали сме 730 гр и вече сме почти 5 кг Simple Smile
Някой питаше по колко пъти "трябва" да акат бебетата - поне 1 път на ден, поне така го дават тук във форума - 1 наакан и 5-6 напишкани памперса, когато бебето е само на кърма.
Сега ще ставам да  домакинствам Wink Днес тук времето е мрачно, но за сметка на това настроението ми е слънчево - пращам ви от него  Hug Лек ден!

# 232
Десисладкаnewsm59! Бъди жива и здрава и много обичана и уважавана от мъжете ти!!!

Мини, много я обичам тая песен - една от любимите ми е  Heart Eyes много позитивизъм ми носи, благодаря!  Hug

# 233
Хай,мацки!
Деси,честит рожден ден!Бъди много обичана и гледана жена!  bouquet

Ралче надявам се свекър ти да се възстанови бързо,за да може да се радва на малкото съкровище Hug А за помпата,определено бебо изсмуква повече,отколкото можеш да изцедиш. Hug
Пепи може наистина да са колики newsm78
За акането...знам ли.Йоана го прави по 2-3 пъти на ден.Като сутрин обикновено са 2 пъти един след друг и започва да пъшка и се напъва още от 6 ч,а свършва работата към 9-10 Joy и надвечер пак Peace
За возенето -друса ли я нещо,тя е готова Mr. Green Любимо й е в количката да спи.Откарва по 5 часа навън.В колата също заспива веднага.Несъвършенното ми то,нали още не му бачка вестибуларния апарат и се зашеметява. Crazy
Тази нощ имах промоция Crazy.След като вчера се оплаках,че не съм спала,малката заспа следобед и съм спала с нея 3,5 часа Shocked.Вечерта изкарахме страхотно с таткокто Wink а малката спа от 22.30 до 4.30.Нечувано Joy яде малко от едната гърда и станах да изцедя другата,че щах да се пръсна.Изкарах 100 мл. и после си доспахме до 9 ч.Направо съм преродена днес Party А това моето дете е много шавливо.Сутрин я намирам напряко на кошарата,изритано одеалото,събути чорапи,някой ден и памперса ще е събула. Joy
Хайде,отивам да мия чинии,че промоцията продължава Mr. Green

# 234
Здравейте и от нас ,сега спи малката даже пропусна манджата.
Вчера беше бая неспокойна ,та дори към края на деня беше попреграхнала ,на вас случвало ли ви се е?

Лорини    много ми харесва тази песничка ,тенкс за поздрава , а аз ще ви поздравя с моята любима вече позастаряла песен, ама много си ме кефи.
http://www.vbox7.com/play:3b096732.
Днес май се надцакваме с поздравите. smile3521

Опс забравих да поздравя рожденничката Деси -Да си жива и здрава и много щастлива с бебчо.
Честита месечинка на Аничка да расте щастливо бебе и много да радва мама и тати.

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 11:55 от sisi_8227

# 235
  • Бургас
Здравейте!
Честит рожден ден , Деси !

Лорини, благодаря за отговора   bouquet Аз съм говорила с неговата лекарка, но не ми хареса това, което препоръча за кашлица и затова питам и за други варианти за малки бебета.
Киша е в Бургас все още, не си е взела лаптопа. Днес щеше да се виждаме, но времето е кофти  Sad

Най накрая сложих 1-2 снимки на Ники, тези дни ще гледам да се снимам с него и да сложа в албумчето ни. А сега ни вижте
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264547&pid=11104745
Лек и по-малко ревлив ден за всички   bouquet

# 236
Здравейте момичета.
И при нас времето е ужасно, вали дъжд и духа, а трябва да заведа Дени на ДК и да и сложат втората ваксина Пентаксим.Да ни е жив и здрав дядото, че ще ни закара с кола до поликлиниката, че не ми се мисли пеш как щяхме да се доберем до там.
desisladka Честит Рожден Ден
За спането и при нас на Дени само да и замирише на количка и е заспала на мига. Аз затова чакам всеки удобен момент да се изстрелям на разходка с количката.
Куклата ми не иска да яде от шише дори и да е изцедена кърма леле щях да напиша кайма вместо кърма, сигурно съм много гладна  Mr. Green.Като и дам шишето и се почва едно мрънкане, пищене, въртене на главата и плюене. Дано да си имам кърма, че не знам иначе как ще се храним.
Лорини добре си се завърнала сред нас  Hug

# 237
http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q - десисладката, спешъли фор ю

Алина, с теб не сме ли се засичали по други форуми  newsm78

# 238
Честит рожден ден, сладка Деси (това друг термин за меденка ли е)! Да си жива здрава и други стандартни работи... освен това много секс и пари. Със здраве да си ги ползваш.

Вие не знаете, но аз много обичам стари филми, а старите песни към тях най-ги обичам в оригинал. С други думи не ме баламосвайте с тоя дИбел хаваец, никак не го докарва като Джуди Гарланд.  Joy http://www.youtube.com/watch?v=WY8ip4x2e68  От друга страна много добре ми стана като го видях, направо съм си мома англичанка с моите мижави 74 кила.

Днеска трябва да водя котката и Краси на съответно чичко доктор и  леля доктор, за да ги видят дали са здрави, прави и красиви (в последното разбира се не се съмняваме). А как ми се ходи на кафе пак... даже времето е лошо и не мога да си покисна в парка. Ще трябва да ви зарибявам с една работа... ама за това след малко.

Алина, не знам дали това е Ники или е Мария, но е плешивко като моя барбарон! Ах какво съвпадение, и ти имаш 40 камили и аз имама 40 камили!(това е цитат от един много стар и особено дълъг виц, ако не го знаете няма да ви го разкажа)

Въпрос към мултифорумните (явно има доста): По колко форума посещавате и от де намирате толкова време?! Кажете, моля ви се, и аз да си взема.

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 12:39 от Иники

# 239
Момичета, благодаря за отговорите!
Мини, супер е снимката на аватара!
Ние преди два дни се сдобихме с нови стари мебели / стари, защото са second hand от Холандия/. Още не мога да им се нарадвам, а и са супер евтини. Ето ги http://www.snimka.bg/album.php?album_id=353991&pid=11106164

Общи условия

Активация на акаунт