СЛЪНЦЕ ПРОЛЕТНО ЩОМ НАПЕЧЕ,ЯНУАРЧЕТО В КЪЩИ НЕ ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ

• 17 277
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Иники как може такава ценна информация да къташ  за IT crowd  Mr. Green Mr. Green Mr. Green сцепих се  Sunglasses даже се накарах на мъжа ми, че е знаел, а не е споделил с мен ...
ралче според мен при сучене детето издърпва повече, при цедене винаи остава..

# 211
Ралче, бебето изяжда повече Peace
дано свекър ти се стабилизира  Praynig

# 212
ето ме най-накрая...няма да се крия повече...изтърпях си наказанието, ама гледам и на вас се е отразило...вече слагате по-малки снимки...ама така де да спазваме правилата...ние сме добре и двете...ама лошото настроение днес ми беше заради недоспиване...и ми беше криво...ама като ми се усмихне Катерина и ми минава...даже сега и заспа...много рано, ама кво пък...ще будуваме от рано сутринта...с ЕБХ-то се спраяме успешно...вече не кашля и почти няма сополи и другат седмица ще я водя на консултация и след това на ваксина...каза ми да ползвам някакви кремове, а аз пък и казвам, че си ползвам преварен зехтин и че няма нужда от повече химия, а тя ми вика ми тогава и ваксина да не и слагаме...ако зависеше САМО от мен сигурно няма да и сложа...
и псоелдно кои са по-безопасни...аз бях чула че многокомпонентните са по лесно поносими, ама можело да има алергични реакции впоследствие...

вчера ходихме до Враца малко на разходка и на Катерина и се отрази много добре и спящо...това дете като го сложа в коша за кола или в количката и заспива веднага...

еми това е накратко...друго не се сещам засега...не съм чела назад всичко, че ме мързи...

айде със здраве и много  Hug Hug Hug

# 213
  • Бургас
lorini - дава ли нещо за кашлицата и сополите на Катерина?
Аз съм в чуденка, Ники има суха кашлица и гъгне, уж е чисто гърлото и гърдите, ама с тази кашлица се разцепва понякога  Cry  Трябваше и Пентаксим в сряда да му слагат, ама няма да стане...

# 214
Днес направихме една мнооого дълга разходка и вече виждам, че борбата с целулита ще е безмилостно жестока  Mr. Green Mr. Green , но няколко км. пеш правят чудеса  Peace това пешеходния туризъм нищо не струва  Sunglasses
Обхванало ме е желание да си направя великденска украса  Sunglasses, но днес забравих да си купя пътьом материали ... Confused
поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=M7YLWm_rbBQ
как се справяте с калта в ушичките и зад тях "прекрасната" кожа... newsm78
Днес пак купих марка памперс, този път явно съм уцелила правилния производител; предния път бяха турски, а тези са на светлинни години; така и не проверих баркод с 401 Германия ли е ..Австрия..нз де..екстра са !

# 215
Днес пак купих марка памперс, този път явно съм уцелила правилния производител; предния път бяха турски, а тези са на светлинни години; така и не проверих баркод с 401 Германия ли е ..Австрия..нз де..екстра са !
Това е много полезна инфо. Тенкс  Hug

Ралче, при мен цеденето е под всякаква критика. Ако аз изарвам 40-50 гр. той изсуква 120-130 гр. Хич не е показателно това колко можеш да цедиш.

И аз взех да се чудя по колко е нормално да акат бебетата. Днес Никола само 2 пъти беше акал. Нещо много нетипично за него, но напишканите памперси са си доволно количество, та сигурно е нормално.

Ние пък цяла вечер бяхме на гости с малкия и той направо ни побърка. Много му е интересно като види много хора. Ококори се и няма сън. Ама му се спи и мрънка, ама не... сакън да не изпусне нещо. Качи се на главите на всички ни. Накрая с 300 зора го приспах ( с цица разбира се  hahaha). 

# 216
Хайде добро утро!

Да взема да сервирам кафенцето

# 217
Добро утро!
Още спите май, да взема тогава да сервирам закуската
sladur4esta мерси за кафето Hug
Да споделя сега - вчера малкия беше със страхтни  колики и му дадох от чайчето на "Хип" с копър и анасон, като за мое голямо учудване детенцето взе, че се успокои  Shocked Не знам дали е подействало и помага или просто беше дошъл момента да си отминат от само себе си, но е факт, че се успокои. Ох, дано наистина помага  Praynig
Хайде лек ден ви желая  Hug
P.S. И днес времето ще е гадно, така, че Доника да подготвя новата тема    bouquet

# 218
алина давах й 5дена по една ампула 2кубика витамин Ц, по два три пъти по една кафена лъжичка стодал и риномер бейби за промиване на носа...и след това някакви капки със сребро...коларгол мисля и  с тях се оправи...ама все пак отидете на лекар...и тя кашляше едно сухо...много гадно...

http://www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4 поздрав и от мен...за приятен и усмихнат ден... Hug Hug Hug

# 219
  • Варна
...това дете като го сложа в коша за кола или в количката и заспива веднага...

Добре завърнала се!!!
Знам за какво говориш.....Елия е така - трябват и 2 мин в колата и е готова hahaha

Добрутро на всички...днес времето ще е гадноооо

# 220
Добро утро мамета! И аз днес съм от ранобудните, а малкото ми слънчице се напапка, посмя се, поритка и сега заспа...Пу-пу дано да е послушна днес, че вчера и тя беше малко нервна следобяд - хем много и се спеше, хем не заспиваше. Еми така са и дребосъците - и те си имат дни, в които не са на кеф. Да са ни здрави, това е най-важно.
Лорини, добре завърнала се, липсваше във форума.
И моята кукла е така - веднага заспива в колата и в количката.

Бубченце, Сладур4еста, благодаря за закуската. Понеже и аз се бях нагласила тази сутрин със закуската, ама малко позакъснях, позволете ми все пак да я сервирам Wink Wink Wink:
Хайде да ви е сладко! Heart Eyes

# 221
Добро утро!

Много благодаря за закуските и кафенцата ммммммммм.

Лорини  Hug.
Марти също много обича в колата. Само като чуе мотора и почва да се ослушва, след минутки е задремал. Едни познати си разкарваха детето 3 месеца докато му спрат коликите, че много рев беше и при тях.

Сега гледам за добавките в храната и козметиката, и за тяхната канцерогенност  Sad. От какво да се опазиш по-напред. То лошото е, че и децата не може да опазиш Sad.На мен майка ми и свекито ми дават домашни консерви и голяма част от храната ни е домашно производство, но все в един момент се налага да купиш и продукти от магазина.

Стела 2 до 6 пъти на ден е нормално. Друг е въпросът, че дават и до 10 дни без изхождане за кърмачета /на мен не ми се вижда нормално, защото като се види на видеозон какво е  ooooh!/

Честити месечинки на Елица, Явор и Николай!

Хайде до после пак.

# 222
Добро утро мами Hug
Мерси на Бубчето,Сладурчеста и на Елиза закуската и кафето
Като е тръгнало с почерпки и аз да почерпя,че днес съм рожденничка Mr. Greenостаряваме бавно Mr. Green

# 223
  • Варна
Деси, да си жива и здрава, усмихната и щастлива. Много красиви моменти със съпруга ти и многоо щастливи с малкото слънце!
И днес да  си изкарате хубаво Hug

# 224
Момичета, разочаровате ме, уж лошо времето, а не сте изписали темата, вземете се в ръце ако обичате  Mr. Green

Черпя с песен и аз http://www.youtube.com/watch?v=D68ymfjpw98&annotation_id=ann … 15&feature=iv

Вчера ходихме до две ясли тук в Сз, още от вратата директорките- И да подадете документи няма да я вземем, щото няма места  ooooh! ще видят те, какво е това отношение, аз лично зная поне за 5 деца приети просто така и то много бързо бързо, ще подавам жалби навсякъде където е възможно  Crossing Arms
И на Преслава ще подготвя документите още от сега да ги подам, че догодина септември мисля да я пускам и да се връщам на работа

Дони, с малко закъснение, честито ти рожденник, да те слуша и да те гледа в очите, да те обича и да сте много щастливи заедно.   bouquet
Ейнджъл, как поръчваш от сайта на Мадъркеър, те имат ли доставка до Бг душко  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт