СЛЪНЦЕ ПРОЛЕТНО ЩОМ НАПЕЧЕ,ЯНУАРЧЕТО В КЪЩИ НЕ ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ

• 17 279
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Espa, мисля, че официалният срок е 11 дни, на мен ми пристигат по-бързо-за около седмица. Само по- обемисти неща отказват да доставят, мисля че защото е много вероятно да бъдат повредени при транспортирането. На мен ми отказака кошченцето за новородено, но с дрешките всичко си беше ок. На мен много ми харесва, че при някои гащеризончета има капачета на ръкавчето и можеш да предпазваш бебето да не се дере. А и трикото е супер-мекичко, копчета, кройки, дори етикета-всички детайли са помислени и изпипани за бебешкия комфорт. Аз и без това мислех да ги препоръчам горещо за бебчетата, които имат кожни проблеми. Определено има разлика с неща, които тук са ми подарявали. А цените особено на бодита и гащеризони са много добри, дори и с доставката.

# 196
Сладурчеста, цедя само ако преценя, че има какво, а то напоследък тази малка мързелана винаги ми оставя занимавка. Понякога изцеждам и по 50-60 мл. след нея, смятай колко е изяла...нищо...
Иначе тя като си засуче винаги ми слиза кърма и се намира какво да си хапне
Лошото е, че като позаглади леко косъма и заспива и не я търси за ядене...

Елена_д, не повръща, заспива директно. Даже в повечето пъти и нея оригвам за да не се разсъни. ако не заспи веднага и е наспокойна чак тогава я вдигам на рамо, следва много мощно оригване и вече успокоена заспива.

За пелените на рамото, аз слагах с Калоян тензухени текива защото ходех нон стоп оповръщане, но той имаше и рефлукс. Сега с Анчето не слагам, не се и сещам даже. Слагам по спешност само, когато започне да ми нагъва рамото и дрехие, не за друго ама като ще джвака плат барем да си е изпран с неин прах и старателно изгладен и дезинфекциран...

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 15:56 от доня КОПРИВА

# 197
Мога да ви препоръчам майстор Joy

То това беше минала година лятото, просто обяснявах колко съм напред с материала, когато става дума за потрошване на коли.  Mr. Green

Абе ся се сещам, че преди няколко стариници някой беше казал, че ще се разбира с мен в стил  "#2gunfire  Confused " Идише реч май са аристократично засмяната госпожица. Ма моля ви се, неща оставим момчетата да спечелят сърцето й.. Краси вече тренира усилено.  Twisted Evil

# 198
Здравейте момичета  Hug,
Днес времето при нас беше сълнчево и ние си направихме една хубава и дълга разходчица, която комбинирахме и с прегледа при ортопеда. Та, докладвам: моята госпожица няма ортопедични проблеми, което е супер. Сега в сряда ще ни слагат първия Пентаксим и ми е притеснено за това как ще я понесе, но се надявам на-най доброто.
На Стела вече са и очертани местата на предните две зъбчета. И привас ли е така?
Хайде желая ви прекрасен ден   bouquet

# 199
ral4e:), стисксам палци всичко да мине добре!

Аз също нищо не слагам на рамото си, когато изправям Анчето да се оригва. Плюнчи се понякога, като преяде връща част от поръчката и аз като доня КОПРИВА слагам по спешност носна кърпичка, изпрана с нейния прах.
Активна гимнастика и ние имаме - но тя нещо не й се впечатлява особено. Сега е влюбена в един плюшен таралеж и във въртележката над леглото си.  Wink Като й омръзнат може и да й захаресва гимнастиката.
Ето да се почерпите за здравето на Аничка - днес става на два месеца. Благодаря ви за пожеланията!   bouquet

# 200
green eyes , честита втора месечинка на адашката.  bouquet

Лорини, хайде излизай вече на светло, липсваш ни!

# 201
Момичета моля да ми отговорите ако знаете.
Аз съм с болки в гърлото и вече с температура 37.7.В този час няма вече как да отида при джипито , знаете ли какво мога да пия и дали мога да кармя? Cry

# 202
vanilla80, мисля, че само парацетамол можеш да пиеш и нещо хомеопатично. Бързо оздравяване! Можеш да си направиш и компрес на гърлото.

# 203
Иники, благодаря Simple Smile И аз съм фенка на IT crowd  Laughing
И като говорим за мъже, вижте как спим, заедно с тати:о)

Ванила, виж тук http://xedra.wordpress.com/2008/01/02/72/ (линкът го има на първа страница)

# 204
vanilla80 аз съм постоянно със зачервено гърло, когато заведох Теди на преглед при една детска лекарка, попитах какво мога да пия тя ми каза  - по възможност по - малко химия и понеже е хомеопат ми изписа само хомеопатични лекарства - за гърло е HOMEOGENE9 и чай от лайка.Но за лекарствата трябва да попиташ не на всички ги изписват(тези хомеопатичните). А за температурата личната ми беше казала за парацетамол по е дно след кърмене , но не знам по колко пъти може на ден

# 205

Момичета от Щатите ми пратиха едно лекарство против колики казва се Gripe Water for colic, някой ползвал ли го е и има ли ефект?

Аз давам Gripe Water,при Алекс има ефект.И аз имах газове  и спазми в стомаха,ползвах го и за себе си и имаше ефект.
Всъщност това си е студено чайче с джинджифил и копър.

barboran4e ,много са сладки. И аз изпадам в умиление,когато  Алекс спи с баща си.

Копривке,сега ще ти кажа начин да си разшириш каналите.Остави гърдите ти да се  препълнят  и да чувстваш напрежение и по този начин млякото  ще разшири каналчетата.

А пък мойто чедо вече се надига   от полулегнало положение в шезлонга и се  задържа седнал за няколко секунди Shocked
Знам,че е много рано и  не го стимулирам да го прави.Та той главата си още люлее,тръгнал да ми сяда.......

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 18:19 от natali81

# 206
  • София
Ралче ....с теб сме  Praynig Praynig Praynig

Доника, и аз съм се размислила за тоя пентаксим. На Кало не сме слагали, защото бяха отложени заради дерматита. От една страна - бодат бебо веднъж вместо 5 пъти, но от друга страна не е ли по-трудно на организма да се пребори с 5 вируса едновременновместо с 1?!

Педиатърката обясни за Пентаксим-а, че бил много пречистен и се понасял по- леко от бебчетата....а и не ги бодеш 5 пъти.

За оригването- нощно време не го държа да се оригне...мнооого рядко , ако е попреял.

Дони... няма как след като вчера цял ден не е дрискал, преди малко изпратих баткото до магазина за сок от Круши. То пък нямало и продавачката му пробутала сок от праскови  #2gunfire #2gunfire   Та сега ще се пробвам да пия сок от праскови + пр. мляко ( някой спомена че действа)

Но междудругото, нали уж кърмените бебета било нормално да не дрискат по 7 дена  newsm78  Мен пък ми е притеснено и мъжа ми довечера ще донесе сок от круша....дано помогне  Peace

Ванила...Парацетамол за Температурата  Peaceи за гърло- Прополки , чай, компреси , гаргара...

# 207
Ралче ,  Hug  Hug  Hug.
Дано оздравее бързо !

# 208

Но междудругото, нали уж кърмените бебета било нормално да не дрискат по 7 дена  newsm78  Мен пък ми е притеснено и мъжа ми довечера ще донесе сок от круша....дано помогне  Peace

Вчера се рових за нормалното акане и неакане - специално за кърмените - всичко от 10 пъти на ден до 1 път на 10 дни било нормално.... Thinking Дария днес се изака след 3 дневна пауза... Важното било да се гледат напишканите памперси, т.е. да не са сухи - тогава не им стигат течностите. т.е. кърмата, но ако си пишкат, значи е ок. Можело кърмата да се усвояна на 100%...  newsm78
Иначе и аз ще се заредя със сок от круши...

# 209
  • София
Благодаря, момичета, за подкрепата Hug Hug Hug
Оперирали са го човека, ама прогнозите не били добри...... Cry, все пак аз продължвам да се моля и да се надявам времето пред него да е повече Praynig Praynig Praynig
Имам въпрос- това, което изцеждам на пълни гърди, може ли да бъде еквивалент, на това, което изяжда бебето?

Общи условия

Активация на акаунт