С това неспане през нощта.Не знам какво става с това дете
.Заспива в 22 ч и после започва в 1 ч,3 ч,6 ч,9 ч
Побъркла съм се.Или яде или пъшка и ака,направо не издържам.Като сме навън в количкаата може и по 5 ч да спи,но вкъщи-йок.
А аз кога ще спя
Ето я пак се дере и тя не знае защо.След малко я събличам гола,поне да млъкне 
,а и честито на всички,които имат месечинки днес.
,че не знам на кой свят се намирам.Вечната инсомния. 

Аз докато хвана нет (много ми бяга) да те питам какво сте направили, вие вече си я ползвате
Важното е да е шаренко, пък все си мисля, че май тези играчки са повече за родителите, отколкото за бебетата
Май на нашата аз и се радвам много повече от Виктор. Ама не става да легна там, че нещо не ми е по мярка 

дано всичко се оправи скоро със свекъра ти(ако не се лъжа,че за него става на въпрос )
но нали идва пролет
Днес две приятелки ми бяха на гости и половината ден се изниза. Много бързо минава времето.

Трябва наистина нещо да слагам.
И мен много ме е страх сега да почна пак да шофирам след "бременната" пауза. Най-малкото не искам разни малоумни простаци да ме изнервят поне докато кърмя.
Аз май трети сезон не съм го гледала
Поправих грешката - сега го дръпнах, ама кога ще го гледам...

Олекна ми, да знаете.
Егоист съм си, какво да се прави 
/ и скромен/ ама съм голям заплес. Като прибавим към всичко казано до момента и почти трите ми диоптера на двете очи, и шофиране без очила познайте какво се получава
. Пауза докато бях бременна не съм правила /друг е въпроса, че последния месец трудно достигах волана с ръце/, и веднага след като ме изписаха от болницата пак се покачих на колата, но... това не ми пречи да подпирам ту кофа за боклук, ту стена, ту стълб
Препоръчани теми