СЛЪНЦЕ ПРОЛЕТНО ЩОМ НАПЕЧЕ,ЯНУАРЧЕТО В КЪЩИ НЕ ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ

• 17 282
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Сиси, рецептата я взех от форума. Слагам вода, масло, захар да заври и след това добавям млякото. И понеже го правих всичко на око - та стана хем горчиво, хем гъсто. Горе долу е добре някви пропорции да се спазват все пак. Ще знам за другия път.

# 181
Ралче дано всичко се оправи бързо. Praynig Praynig

И ние вчера бяхме по разходки,но съм вече адски изморена TiredС това неспане през нощта.Не знам какво става с това дете newsm78.Заспива в 22 ч и после започва в 1 ч,3 ч,6 ч,9 ч #Crazy Побъркла съм се.Или яде или пъшка и ака,направо не издържам.Като сме навън в количкаата може и по 5 ч да спи,но вкъщи-йок. Crossing ArmsА аз кога ще спя Tired Ето я пак се дере и тя не знае защо.След малко я събличам гола,поне да млъкне ooooh!
Всички бебчовци са много сладки Hug,а и честито на всички,които имат месечинки днес.
Еййй,кажетте я тази рецепта с АМ верно,че и аз имам една почти пълна кутия Hug
Отивам,че пак мяучи и трябва да се гушкаме,пък дано заспи Praynig,че не знам на кой свят се намирам.Вечната инсомния. Hug

П.П. Поправям се..elena_d междувременно си дала рецептата.Мерсаж  bouquet

# 182
Здравейте и от нас! Peace

Момичета от Щатите ми пратиха едно лекарство против колики казва се Gripe Water for colic, някой ползвал ли го е и има ли ефект?

На Александра вчера и се получи някакъв обрив по цялото вратле, а днес гледам че гънките на вратлето и са много зачервени, а якичката на бодито и стои жълто явно нещо от пъпчиците е текло ли,незнам и аз. Някой имал ли е подобен проблем?
Днес ще видя ако не минава трябва да звъня на лекарката да питам.

И нашата мишка се пука от рев от два три дни някъде, направо в чудо се виждам.Още не сме излизали с количката навън,но ме е страх да не би да излезем и да почне да реве че незнам какво ще я правя.

# 183
Бубченце, и вашата активна гимнастика е много хубава  Peace Аз докато хвана нет (много ми бяга) да те питам какво сте направили, вие вече си я ползвате  Joy Важното е да е шаренко, пък все си мисля, че май тези играчки са повече за родителите, отколкото за бебетата  hahaha Май на нашата аз и се радвам много повече от Виктор. Ама не става да легна там, че нещо не ми е по мярка  Joy
За шофирането не мога да те виня. При положение, че аз съм с двете леви и зад волан не съм сядала дори  Embarassed

Ралче, стискаме палци  Hug

Лорини, добре завърнала се и недей така с лошото настроение. По принцип си позитивен човек  Peace

# 184
Ралче Praynig Praynig Praynigдано всичко се оправи скоро със свекъра ти(ако не се лъжа,че за него става на въпрос )
Бубче,Марио папка различно от 140мл. до 170мл. разтвор,но започна и някой път да пропуска и 2-ро нощно хранене,като тази нощ например след банята снощи папка в 21:30 заспа и се събуди в 5:30 сутринта
Момичета днес мислех да излизаме на разходка,че така пече,но ни се размина то слънцето със зъби  Mr. Green и такъв вятър духа Crossing Armsно нали идва пролет  Mr. Green

# 185
  • Варна.....
Метна бухти вчера чак до Варна, а аз тук по комшийски никакви бухти не видях
А метнала съм! Нема такова нещо! Пързалят те на растително масло. Моя мъж скача на високо и не позволи нито една бухта да напусне точката на сгъстяване за множеството (сиреч кухнята).

Потвърждавам- не сям видяла вчера из Варна бухти да летят  Mr. Green
Днес пък слънце не виждам,
А друго казаха.... пфууу. Добре, че малкият го пратих при баба му на първият етаж 
Ралче   Praynig

# 186
  • София
Привет момичета  Simple Smile Днес две приятелки ми бяха на гости и половината ден се изниза. Много бързо минава времето.
Бебата беше неспокойна тази нощ. Само хъмка, пъшка, сумти. Мислех, че й е студено и я взех при нас в кревата, но без особена разлика.
Сега съм пуснала парното на всякъде и съм я облякла с едно плетено елече да й е топло коремчето и два чифта чорапки.

Доника, и аз съм се размислила за тоя пентаксим. На Кало не сме слагали, защото бяха отложени заради дерматита. От една страна - бодат бебо веднъж вместо 5 пъти, но от друга страна не е ли по-трудно на организма да се пребори с 5 вируса едновременновместо с 1?!
До известна степен споделям тезата, че голяма част от ваксините и фармацевтичните продукти са създадени за печелене на пари, но от друга страна - нямам куража да не следвам препоръките на лекаря що се отнася до децата.
От БЦЖто имаме на рамото голяма грозна флюска, което значи, че е развила имунитет. Но тя съвсем скоро се появи. Трябваха й 2 месеца. А тази петвалентната не знам ....По принцип за коклюша една приятелка, която е биолог ми обясни, че вече извличат субстанцията по различен начин, така че не била така силно алергизираща както до сега.
На сина ми съм слагала само умъртвен полиомиелит, без рискове, защото имунната му система беше дисбалансирана. А коклюша си го преболедува. То не беше кашляне, не беше чудо....Четири месеца зверска кашлица. Няма ден, няма нощ. Дядо му обиколи селата в региона да търси магарица с малко за магарешко мляко, но така и не намери. Тия животни са на изчезване.

Хайде приятно ви подремване, времето е много подходящо. Бебата заспа, освен и аз да се сплескам.... Blush

# 187
РАЛЧЕ и аз  Praynig Praynig Praynig
Тук при нас времето е страхотно- слънце и чудо  Wink Досега бяхме на двора, сега хапва и хайде пак навън.

# 188
Знаеш ли колко е унизително да се прибереш вкъщи без пукнат лев, но за сметка на това с пукната броня  Joy
Знам, ама не с пукната броня, а със пълен комплект поражения (счупен фар и стоп, смачкан преден капак, висящ накриво десен калник, имаска и пола и разбира се, за са е пълна картинката резервната предна дясна гума.). За мое извинение, не бях виновна, спасявах една мацка с форд фиеста и напълно неусигурено детенце на предната седалка. Засече ме много лошо, а с моя 3-тонен танк без оръдие цях на ваденка да ги направи, ако не бях намерила един брой знак и едни брой голямо дървото вместо тях. И всичко това след като си бях оправила настоението с дива шопинг терапия в Технополис.

За млекото да докладвам: вече му правя  6 пъти по 150мл (вода), почти винаги оставя по 20-тина милилитра разтвор след хранене. И на мен ми каза педиатърката да давам по-малко - 120 милилитра. Пробвах, обаче такъв рев няма на земята. Накрая казах, който иска да го държи на диета да дойде дома да му търпи реването.

Като ида в Джъмбото и толкова много играчки си харесвам за мене си, че чак се плаша да не съм нещо повредена. Има там един динозавър робот за 200 лева дето съм си го набелязала, а мъжа ми си е харесал въртолетче с дистанционно. Тая играчка ще му я купя за рожденния ден, ама да знаете, че е тайна.  Sunglasses

За hi-tech маниячките и тези, работили в IT фирми:
http://www.youtube.com/watch?v=QAUyaELfwBo

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 14:46 от Иники

# 189
  • София
Благодаря, момичета, за подкрепата, наистина означава много за мен Hug Hug
Наистина става въпрос за свекър ми- днес го оперират и аз се моля да е успешна интервенцията, и да може да има още години живот за този човек, за да се радва на внучето си Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 190
Ох, аз след като няколко дена вкусих от живота без колики, а сега от 2 дена не знам на кой свят се намирам-не спира да се дере. Отделно и момента на оригване не можем да нацелим, та се преобличам по 5 пъти на ден-цялата оповръщана и оплюта #Silly Трябва наистина нещо да слагам.

Ралче, дано всичко мине добре!

bubchenceto, браво и честито за покупките! newsm10  И мен много ме е страх сега да почна пак да шофирам след "бременната" пауза. Най-малкото не искам разни малоумни простаци да ме изнервят поне докато кърмя.

Лорини, добре завърнала се! Heart Eyes

Сладурчеста, браво на теб, разбира се че ще си го пиеш щом ти харесва на вкус. Според мен само за презастраховка за бебчетата е толкова кратък срокът на годност. Иначе за възрастните няма проблем-все едно си е сметана или сухо мляко. И на мен ми е много гадно и гузно до го хвърлям, грехота е, ама Фризолака има ужасен вкус на желязо-дори мъжът ми, к. е добро прасенце, не може да го понася.

Кой каза, че поръчва от Ла Редут и му закъсняват поръчките? Аз всичко поръчвам он сайта на http://www.mothercare.com/
Много съм доволна и от качеството, и от доставката. Цените и разпродажбите са супер-нищо общо с 200% надценка в магазините им в БГ. А и сега при тоя нисък курс на лирата е още по-изгодно.

# 191
  • Варна
Момичета искам да попитам тези от вас, които давате АМ на бебоците си - по колко изяждат?

Аз и давам по 160 мл., 5 хранения в денонощие....

# 192
  • София
Знаеш ли колко е унизително да се прибереш вкъщи без пукнат лев, но за сметка на това с пукната броня  Joy
Знам, ама не с пукната броня, а със пълен комплект поражения (счупен фар и стоп, смачкан преден капак, висящ накриво десен калник, имаска и пола и разбира се, за са е пълна картинката резервната предна дясна гума.). За мое извинение, не бях виновна, спасявах една мацка с форд фиеста и напълно неусигурено детенце на предната седалка. Засече ме много лошо, а с моя 3-тонен танк без оръдие цях на ваденка да ги направи, ако не бях намерила един брой знак и едни брой голямо дървото вместо тях. И всичко това след като си бях оправила настоението с дива шопинг терапия в Технополис.

За hi-tech маниячките и тези, работили в IT фирми:
http://www.youtube.com/watch?v=QAUyaELfwBo
Мога да ви препоръчам майстор Joy
И благодаря, чувствам се поздравена hahaha Аз май трети сезон не съм го гледала newsm78 Поправих грешката - сега го дръпнах, ама кога ще го гледам... Thinking

# 193
Ралче, стискам палци всичко да е наред Praynig Praynig Praynig
Kokonut, ти си казала че не мога да легна на активната – слагам я на спалнята и се пльоскам и аз с малкия, дрънкам му с играчките – те са ми перкусиите и пея що песни се сетя - горкото ми дете Laughing
Angelviolet, много хубави неща им в Mothercare. За колко време ти идват поръчките?

# 194
Господ да ви поживи Hug
Успокоихте ме за пореден път. Явно всички деца по толкова си ядат ooooh! Олекна ми, да знаете.
Angelviolet и ние сме със страхотни колики. Не може да спи миличкото, а на мен ръце не ми останаха да го нося.
Kokonut на мен вашата ми изглежда по - добре, обаче аз предпочетох вместо от "Гео Милев" да бия път до "Джъмбо" да обиколя и другите магазинчета, след което да се пльосна в кафето на безалкохолен коктеил Peace Егоист съм си, какво да се прави Blush
По въпроса за шофирането, лошото е, че се имам за много добър шофьор  Blush / и скромен/ ама съм голям заплес. Като прибавим към всичко казано до момента и почти трите ми диоптера на двете очи, и шофиране без очила познайте какво се получава #Crazy. Пауза докато бях бременна не съм правила /друг е въпроса, че последния месец трудно достигах волана с ръце/, и веднага след като ме изписаха от болницата пак се покачих на колата, но... това не ми пречи да подпирам ту кофа за боклук, ту стена, ту стълб Laughing и в тази връзка Доника гарантирам ти, че с мен като клиент, твоя майстор ще си намери майстора - време няма да му остане да погледне друга кола Joy

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 15:57 от bubchenceto

Общи условия

Активация на акаунт