Доника,

или в количката докато сме на разходка - там спи през цялото време почти, на мен затова толкова ми се ходи на разходка, пък и да се раздвижа де.

И не ти благодарих, че си сподели за работата си, та го правя сега - благодаря
И пак ми се струва доста интересна!
Тупнах му едната цица в устата и успях да поспя докато той й се лигави
Днес ми е много общителен и само ми говори, пее и усмихва
И за пръв път яко игра на активната гимнастика
Досега я гледаше като пън, но днес това съзерцаване се превърна в игра
Аз през това време успях и прането да простра, да прибера старото и да пусна ново 

Знам, че мои колеги проучват въпроса и когато имам категоричен отговор ще го споделя. Напомням, че като ви изтече и третия болничен е нужно да попълните декларация, която работодателят ще ви даде и ще занесе в НОИ, за да си получавате парите до 410 ден.
Обаче съм сигурна, че ако отида при специалист и споделя тези си опасения със сигурност ще ни треснат тази диагноза, щото напоследък на конвейр я дават. На всичкото отгоре на Яна й излезе обрив по вратлето и бузката, но нашата педиатърка смята, че е от претопляне...и колкото повече чета, толкова повече се обърквам. Мъжа ми каза да спра да се шашкам, ама пусто като ми се загнезди някоя мисъл....Я повръщащите да споделят дали имат силни колики, газови и евентуално обрив някакъв, че да преценя да се притеснявам ли или да спра...че на това безсъние не е нужно и да си вкарвам такива мисли в главата.
В тази връзка нещо съм се размечтала за кръчмичка с хапване, пийване, тютютнопушене и някой да се грижи за децата, докато си отспя...ама мечтииии
Мъжа ми е против, ама той в това отношение е силно консервативен - щяло да му стане нещо на детето от вибрациите
Понякога (предимно вечер) не изяжда пълната доза, а към 90грама...ама се чудя....
, но все пак най-важно е детето ми!
А да ти споделя за нашия вибриращ шезлонг...ами Йоана хич не обръща внимание на вибрацията,само на играчките за известно време и после й писва.Но това е с нея,другите деца се кефят на вибрацията,не знам по-скоро ако искаш пробвай на чужд и тогава прецени дали да си купиш.
знам ли ,може би така действат в началото.гледам да не го мисля много,ама ми е много неприятно и се надявам да го израсте по-бързо,че немисля да го тъпча нон стоп с някакви медикаменти,то не бяха капки за колики,какви ли не пробвахме,сега тия прахчета,горкото дете.И за капак на всичко съм болна с хрема и болки в гърлото и той започна да киха и много се притеснявам да не го разболея,не мога денонощно да съм с маска и сега съм на тръни.
В крайна сметка нали колките били въздух в червата
). Обриви засега е нямал, да чукам на дърво.. (то остана вече и това и щеше да е пълна програмата 
Писна ми вече
Как се хващат тия гадчета? Сега ще чета аз.. поне били някакви "слаби" и нямало засега да ги лекуваме с АБ, само промиваме с разтвор...
Аз като разправям, че му има нещо на бебето всички ми се смеят 
Ако имаш неразбиране относно техниката - питай 
Браво на Йоанна 

– темата е чудна