Отговори
# 60
Честит рожден ден на пришълеца!
Да е здрав, умен и послушен!

Уич, мила, специално за теб!

# 61
Честит пожден ден на малките Буболечки!!!!  Hug Желая им щастливо детство и весели игри!!!

Мангоооо, страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност и от мен!  Hug
Гери дано новините за Митко са все така добри!  Praynig
Лека вечер!

# 62
Мери, много хубави подаръци има Бети! А колко тоалета е сменила.....  Simple Smile
Лили, много се радвам за кумовете ви, въпреки че не ги познавам. Имаме много приятелски семейства, които се борят с това и искрено се надявам да ги сполети същата радост.  Hug
Вава, кой е племеника ти? Може би си казвала, но нали не бях много редовна....  Blush

# 63
Честит Рожден Ден на Ги, Дими и Александър! Да са здрави и весели деца, със остър ум и добри сърца! Simple Smile

Уич, мила, специални поздрави и прегръдки за теб! Hug  bouquet

# 64
Мери, Бети е истинска принцеса с новата си рокля в бордо! Simple Smile

Аз все още не съм смогнала със снимките и въобще едвам гледам след скромнаат "циганска сватба", която спретнахме - 3 дни яли, пили и се веселили... А утре сме на рожден ден на кумата Crazy
Киара получи страхотни подаръци както от приятелчетата си вчера, така и от баби, дядовци и братовчедки днес. Имаме си вече пързалка, дъска за рисуване, много хубави конструктори, на единият кутията е във формата на влак, а другият е едно Лего с животни и момиченце, прахосмикачка, едни много интересни дървени играчки, развиващи координация и т.н., дървено влакче с релси, къщички и т.н., две хубави книжки, едно самолетче, много нежни златни халкички и ски (разхожда се с тях из вкъщи Crazy). Детето си хареса много всички подаръци, играе си с тях, забавляваше се и на двата купона, много й харесва да дуах свещички и въобще цялата история с тортите. Първата й торта беше замък, а Киара обяви, че била "Перпинян" Joy (градът, до който живее сестра му на Пламен).

Поздрави и целувки на всички, отивам да спя Tired

И последно - Митко вече не е в стерилна стая, пускат го да се разхожда, мился, че това се отразява доста добре на психиката му.

# 65
VJG, ето този ми е племенника: http://musicidol.btv.bg/bg/photos/view/799 , като на аватара ми.
Гери, нашата сватба е по-дълга и от циганска. Циганските са по 1 седмица, а ние ще продължим до края на месеца. Сестрата на мъжа ми идва от чужбина другата седмица заедно със семейството си и... купонът продължава още 2-3 седмици.
Аз преточих снимките от фотоапарата,но днес се провалих с качването на албуми.  Embarassed Утре ще питам къде съм сбъркала.
Лека и мека!

# 66
Честит рожден ден на Вики, Ралица, Кристиан и Петър!
Много, много здраве и слънчеви дни!

# 67
И един позакъснял, но пък от цялото ми сърце поздрав за батко Мони - да е жив и здрав, да отъпква пътеките, пример във всичко!

# 68
И един позакъснял, но пък от цялото ми сърце поздрав за батко Мони - да е жив и здрав, да отъпква пътеките, пример във всичко!

Ниньо, прости ми, но снощи наистина не знаех къде се намирам Blush Вече се понаспах и съм нов човек Simple Smile

# 69
Честит рожден ден на Вики, Ралица, Кристиан и Петър! Весел празник, много щастие и емоциии  и много усмивки!!!

Бети е голяма кипра. Много е щастлива на рождения си ден.
Ето я и наща втора торта на вид не я докарах, добре че том и Джери спасяват положението но пък стана много вкусна.

# 70
Честит Рожден Ден на Вики, Рали, Кристиян и Петър! Да бъдат здрави, палави, игриви, винаги засмени и щастливи!

За вас, мили мами Hug

# 71
Честит Рожден Ден на Вики, Рали, Кристиян и Петър!
А на прекрасните им майки:
Да се радват на здрави и щастливи дечица!

# 72
Честито и на днешните рожденици!
И на Мони, на патерици!
Безгрижни детски игри и щастливо детство!

Гери, повече от добра новина, дано Митко бързо да се възстанови!  Praynig
Иглика, предните торти не ги видях, но тази е много хубава, фигурките са великолепни!  Peace

# 73
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДКИ ДЕЧИЦА РОДЕНИ ПРЕЗ МЕСЕЦ МАРТ.
Искам да им пожелая много здраве и сбъднати мечти, да растат щастливи и обичани.
За тези, които са родени на 14,03 искам да споделя, че бяхме на тържеството организирано в тяхна чест от Симеончо, много хубаво изкарахме, получиха по един голям мечок и нас ни интервюираха, ето част от него го има тук
 http://www.btv.bg/videos/?video_id=12411&section_id=1
Ако някой иска да му дам координати и да се свърже с организаторите да ми пише ЛС.
Целувки за всички вас   bouquet Hug

# 74
Ох, не искам да ви стане неприятно, но освен като допълнително празнуване, не ми харесва този празник, организиран в чест на Симеон-Хасан. Навремето като се родил Симеон, в негова чест, повишили на всички оценките с 1 единица. Никой не останал в същия клас, а имало завършили със 7. Тогава така верноподаниците били наградени в чест на раждането на наследника.
Сега пък организират парти, което разбира се е чудесно като идея, но поводът някак ме притеснява. Другата причина е, че правят партито за низшите, а престолонаследника е с мама и тати в Мароко.
Още веднъж се извинявам, ако засягам някого, но това е мноето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт