Отговори
# 75
Благодаря на всички за пожеланията Hug
Ние с Вики ще празнуваме довечера, че съм на работа. Мислех да правя торта, но ще минем с готова, стига да има в магазина  Praynig И довечера през магазина с играчките. Това ще бъде. Няма да има гости за съжаление, понеже тук нямаме роднини, а приятели съвсем  Sad

Честит рожден ден на патерици на всички мартенчета, които съм пропуснала и весел празник на Рали, Крис и Петър   bouquet  bouquet  bouquet

# 76

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРИТЕ РОДЕНИ ВЧЕРА И ДНЕС - СВЕТЛИН,ДИМИТЪР,ТЕОДОР, ВИКИ, РАЛИ, КРИСТИАН, ПЕТЪР!
Усмихвайте се, палувайте, мечтайте, веселете се, обичайте и бъдете обичани Hug

Моето юначе е вече напълно способно отново да ми опъва нервите LaughingПалува и дивее сякаш никога не е боледувал.В петък го водих на контролен преглед и използвахме момента да го премерим и изтеглим - 13 кг. и 90см.Като се има предвид, че не беше ял от 3 дни сигурно е имал 14 кг. защото сега изглежда видимо отслабнал.В събота вечерта направихме малък семеен празник с баби и дядовци.Тези дни ще покажа и снимчици.
Гери, продължавай да ни радваш с такива новини Praynig
VAVA, едно време дядо ми така е преминал с 3 Joy
Сега отивам да разгледам снимчиците на рожденниците Grinning

# 77
dakra, и единият от вуйчовците ми така е минал в по-горен клас с +1 от Симеончо. Laughing
мен много ме подразни факта, че се празнува рожденния ден без рожденика.

# 78
Аз всъщност не знаех, че Симеон-Хасан няма да присъства, мен също малко ме подразни това, но мисля, че въпреки всичко щяхме да отидем, ако бяхме получили поканата Joy Все пак това е повод децата да се съберат на едно място и да се веселят.

# 79
Здравейте от нас!

Не съм се включвала напоследък, защото имах много заети 2 седмици- Кари се разболя, имах изпити и изобщо  #Crazy Но вече се поуспокоиха страстите и съм на линия. Празнувахме рождения ден на Кари по-рано - вчера. Много весело си прекарахме, но после къщата беше в небивало състояние  ooooh! Утре на самата дата смятаме да си отпразнуваме тихо и кротко с тати вкъщи, а и Кари ще получи подаръците си от нас тогава  Grinning

Манго, само видях, че чакате ново бебче. Страхотна новина!! Желая ти лека бременност   bouquet

Ето снимки http://bebekari.multiply.com/photos/album/51/2ri_rojden_den_na_Kari#63
Клипчета http://bebekari.multiply.com/video/item/90 http://bebekari.multiply.com/video/item/91

# 80
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички сладки мартенчета, които не сме успели да поздравим. Да са здравички, палави и щастливи малчугани!

За прелестните мами

# 81
Скъпи Посестрими и съотечественички, ужасно малко се прави в скъпото отечество за децата и често е беден откъм радости животът им.
Позволявам си да намекна, че не всички дечица в България, дори и отглежданите в родни семейства, са подложени на такива грижи и растат в условията, в които виреят форумчетата...  Това ми е един вид професионално наблюдение.
Та в тоя ред на мисли всяко тържество, купон и друго някакво мероприятие, колкото и политизирано или с явно комерсиална цел да е, е добре дошло. Всички знаем историите за тържества в чест на децата на загинали полицаи, които се спонсорират от върхушката, закриляща мафията...Ама това са други теми.

Благодаря ви за милите поздрави, да ви се връщат стократно здравето и радостта!

Честито на всички сладури, който съм пропуснала от 10.03 насам, на техните семейства и майки- героини!
Васе, специални благопожелания и от мен, честито!

Иглика, тортите ти са чудо на сръчността и сладкарството-явно фотографията не е единственото хоби, което владееш до майсторство!

# 82
Специален поздрав на патерици за рожденниците Митко,Алекс и  Ги на witchie
Уич,да ти е все така прекрасно съкровището и да те радва винаги със слънчевата си усмивка!

Както и за днешните сладури Кристиан,Петър,Ралица и Вики на Зайо!
С пожелания за прекрасно детство и много сбъднати мечти!

Зайо,как да нямате приятели! Я влез тук и виж колко много верни дружки имаш!Наздраве за малката принцеса от всички нас! Hug

Да почерпя и аз още веднъж за моята майка,която днес има също рожден ден!

Ето,още една хубава новина за Митко!БРАВООО!Все така да се развиват нещата,към още по-добро! Hug
Вярвам,че Кика е имала страхотен РД!
И Бети много се радва на подаръците си!И въпреки,че не са много,вече са разхвърляни из "голямата" ни къща,за което полудявам на моменти! Crazy 

ВАВА,стискаме палци на Музикалния Идол!Следя ги редовно,и от днес не знам кое ще е по-напред с ВИП Брадъра - и те много са ми интересни! Peace
Иглика,какво не си докарала на тортата - и втората е бутикова!Направо трябва да се замислиш за собствен салон!  chef
Уини и Кари   Hug  поздрави, и дано по-често да ни навестяваш отново!Кари е голям бонбон,както винаги! Heart Eyes

# 83
Вава, ще стискаме дружно палци  Peace
Мен пък ми стана любопитно да видя "мацешкия" тоалет на кака Владислава Flutter

# 84
  • Пловдив Белащица

Честит рожден ден на тези, които съм пропуснала вчера и тези от днес -
Светлин, Димитър, Теодор, Вики, Рали, Кристиан, Петър
Да растат много здрави, умни и обаятелни.

# 85
Тъкмо Митито се оправи сега пък тати му се тръшна ooooh!
Дано поне на мен и на Петьо да ни се размине, че не знам ако ни лепне и нас кой ще ни гледа.
Цитат
Зайо,как да нямате приятели! Я влез тук и виж колко много верни дружки имаш!Наздраве за малката принцеса от всички нас!

Peace Hug
SunshineMery, пак щях да забравя....ЧРД на майка ти!Да е жива и здрава и да ви се радва дъъъълги години!

# 86
Галя (Вава), утре с удоволствие ще гледам Васил, ако все пак в къщи се докопам до дистанционното и успея да включа именно желания от мен канал, че борбата е безмилостно жестока ... и като се има предвид, че Калина все още не участва в нея ... просто не мога да си представя като поотрасне какво ще става  ooooh!

Зайо, имаш нас  Hug по всякакви поводи и при всякакви нужди. Много ми се ще да разкажеш малко повече как сте, що сте, да покажеш някоя снимчица на децата (те научиха ли немския вече?), да се похвалиш с нещо или пък да се оплачеш ... Ще ми е много приятно  Hug

Утре майка ми влиза в болницата за онази манипулация (със сложно име е), на която аз за по-кратко викам операция. Стискайте палци  Praynig

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 22:26 от mila_pa

# 87
Eто малко снимки от РД:
http://www.joropicha.snimka.bg/album.php?album_id=353877
Ето и малко други, ако ви се гледат:
http://www.joropicha.snimka.bg/album.php?album_id=353873

# 88
Лили, много сладка е малката Калина и явно много хубаво сте изкарали на РД. Да ти е жива и здрава  Hug
За снимките с тоалетната чиния ми направи впечатление, че поставката си я сложила върху капака, слагай я първо нея и после пускай капака, че току виж ти се е пързулнала. Ан Мари и нея я слагам на такава поставка, много ми е удобна, но винаги е под седалката.
Поздрави и целувки от мен   bouquet

# 89
dakra, тъй като се провалих със снимките, Владислава, беше с бяла блузка с волан на ръкавите, черен сатенен сукман и герданче и гривничка от розови перлички с панделка. Беше с чорапогащник на хоризонтално райе и черни лачени боти от Бата. Явно точно тези сукманиса модерни, защото снощи в Мюзик айдъл, малкото момиче беше със сукман. Довечера може да ме зърнете в публиката.
http://media.snimka.bg/2424/011104263-big.jpg
http://forum.sliven.net/index.php?topic=4786.0
Влади е доста слабичка и й стои и малко като на закачалка, но се надявам като порастне поне да не й се налага да пази диети.
SunshineMery, ЧРД на майка ти!  bouquet
  animal037Честит Рожден ден на Кари, Али и Йоана! smile3535Поздрави и целувки и от мен за  Уини, Хъни, Фрея!

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 12:57 от VAVA

Общи условия

Активация на акаунт