Месец март Е на жЕнАтА, НОеМВРИиЙЧЕ ЗНАЕ, КазвА "МАМА" за отплата

• 12 495
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
Да си довърша: Сладурче надявам се да се включиш с добри новини и да не сте вдигали Т вечерта?  Praynig
Софи успех днес в Плд с консултацията!  Peace
Цеце лек и приятен полет, наслаждавай се на МАХ!!! Hug
Дианка не си е личало да си омазана с нещо.Мерси.  Party
Лилчо съжалявам че не сте ми с еобадили да дойда и аз в клуба като сте отивали при Зита. Предупредих я да ми звънка задължително, ако идва някой от форума вече.
Катюшче започват командировките и много пътувания...., ууу тъкмо ми хареса да се виждаме....  Thinking Лек път.
Маруска що така болнички? Бързо оправяне на танцьорчето. Peace Praynig
Ели като каза кюфтенца и ми се доядоха и допържиха, хмммммм кофти...... Simple Smile
Дита почти видях Ники в описанието ти за Мона-бонбона, както и в това на Дес--- леко се успокоих,че не сме само ние инати и истерични!  Mr. Green Аз затова искам да е сред деца,че да си сверявам часовника, "ние къде сме"?
Ванилия браво бе 7:1......  Laughing само така
Ванилиевата Рубрика  hahaha през деня се приспиваме САМО в количката, а вечер си го оставям в кошарата и откъртва. Но днес съм сложила кошарата в хола и ще го оставя да си пореве и да зяпа "Мързелград"!
А беше време:.......... хвалех,че седя и си пускам да гледам филми в СтЗ, а Ники седи по 3ч в кошарата и си играе, гледа и заспива сам. Знаех си тогава,че не трябваше да ви го казвам, завидяхте ми  Rolling Eyes

Роси Дано всичко при теб е добре, не ми се иска да питам, ама не ми харесва тази работа с теб.Пиши веднага като ти одйде музата. Дори псота да е 3 стр ще го изчета!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 11:14 от Galaxy_26

# 256
Роси, като сипваш ампулката на капки ли пада? Защото за капки знам дозата - патронажната сестра каза капка на кг, но когато давам профилактично давам по 6-8.

# 257
  • София
Понеже днес наваксвам с писането, ще ме гледате през 1-2 мнения  Mr. Green

рубриката на Ванилия: Ритуалите са ни едни и същи- дърпаме пердето, казвам тихичко "сега ще спинкаме", слагам в леглото, давам хавлийката и го оставям. Бибата си я намира сам. Е, в стаята съм, че като тръгне да се изправя да се карам...и това е. Вечер не оставам в стаята, а гася лампата и излизам. Толкова е уморен, че още в движение затваря очите  Crazy

Маджурка
...колко ми е познатоооо  Laughing Вчера чистих и след 15 минути имаше трохи, разсипана вод аи пълен хаос от играчки  Laughing

Роси, не давам и не мога да отговоря...

# 258
Ами, не, Канелка, сипвам я в лъжичка - 3мгр , ама колко капки да са това, не знам  Rolling Eyes

# 259
  • София
Цеце, още веднъж весело и диво  Hug И като се върнеш и мен ме брой в групата за онова магазинче с тенджерите  Hug

Таш, верно е това за времето и водолеите Simple Smile Ама съм съгласна и с Дита за пиенето, тренинг ти требе, ей Simple Smile

Галакси, аз ползвам от години фон дьо тени на Estee Lauder, супер доволна съм  Peace Вярно е, че са доста скъпи (межд, 60 и 100 лв./бр.), но са перфектни, покриват всякакви недостатъци, стоят напълно естествено (ако уцелиш цвета за теб де  Crazy). Освен това свършват доста бавно, защото с малко количество се справяш. За под очи ти препоръчвам коректора на La Prairie, отново доста скъп, 100 лв., но има два пълнителя вътре, така че реално става сравним с почти всички хубави продукти.

Цветя обожавам и си купувам минимум веднъж на седмица. Бях спряла в първата година на Карина, защото знам, че не е добре да им цветя с цветове при малки деца (алергизиращо било), но откак порасна, навсякъде вкъщи имаме китки. Голям фен съм на кокичета, фрезии, лалета, калии, лилиуми и т.н.

За рубриката на Ванилия Кари винаги заспива сама. Целувам я, пожелавам и лека нощ, да спи в кош и т.н., давам бибата и излизам от стаята. Почти моментално заспива и денем, и нощем Simple Smile

За неделя силно се надявам, че ще сколасаме да дойдем. Дайте някакви ориентировъчни часове за сбирка!

Роси я горе главата. И мен гадното време ме вкарва в такива депресии, ама не се давай моля те! За вит. С не знам. Май съм чувала нещо за 3 капки, ама не съм сигурна.

# 260
  • София
Здравейте  Hug
От сутринта ме раздразнихте с тия тенджерки и лъжици, сега-работИ, как?
Цеце, пускаш мухата и изчезваш, аааа, ще се караме  Naughty.Много си хубава с новата прическа, да те издам пред всички  Wink, да омаеш AC/DC/, както казва мадам Мими Hug/ или поне няколко фена  Peace

Дес, това е важното, че са ти здрави хубавиците  Heart Eyes.Не се ядосвай с работата,  а постоявай повечко при нас, че ни липсваш  Hug

Това се отнася и за Роси  Heart Eyes Heart Eyes, какво има, миличка, не чакай да ти мине, а ни разкажи -ние ще се разправим с виновниците  Twisted Evil

Сладурка, много целувки за вас с Иви, дано се оправи бързо, а ти си почивай, че наистина звучиш уморено  Heart Eyes

Ренка, честити ви 10 килограма.Малеее, аз съм го направила дебеланчо моя  Rolling Eyes, ние десетте ги минахме преди 2.3 месеца май  newsm78

Арабелка, в пристъп на лудост ли пазаруваш? Joy Joy Joy.

Медхен, готвите за бавачката  #Crazy #Crazy Joy, може и да се кандидатирам при вас  Laughing.Психо тестът, ако го водиш ти, може и да го мина, не ме е страх от кучета и обичам кюфтета  Rolling Eyes.Нарочно не споменавам тук Лена, явно не е в условията при приемане  Thinking

Галакси, то и ние сме будни от 4  #Crazy, можеше да ми се обадиш да си поговорим  Laughing.
За културната рубрика:Преди време непрекъснато си купувах или берях цветя и аз много харесвам да имам у дома, става ми хубаво и светло.От няколко месеца попрестанах, че четох едни работи за цветята, ама няма да ви занимавам, че и без това си ме мислите за хахавела  Mr. Green
За фондьотените-не разбирам въобще, ще слушам и аз какво ти препоръчват.Има обаче някакви ужасни, които стоят като маска и изглеждат така, сякаш ще ти потъне пръста, ако ги пипнеш  Crazy.

Хайде, ще поработя малко, а на вас ви пожелавам страхотен и слънчев петък  Heart Eyes

Лелелееее, не се добре, 8??? отговора, хайде пак  Mr. Green

Ванилия, ритуалите ни за заспиване са още бебешките  Embarassed.Аз го гушвам и само шшшшъшкам, а той започва да ме щипе ситничко в областта на шията и деколтето  Laughing, то затова не могат още да го приспиват в яслата  /как да обясня на леличките, че трябва да пощипва нашия Mr. Green/

Е, не, ще трябва да ви напусна малко.
Целувки  Heart Eyes

# 261
  • София
Роси я горе главата. И мен гадното време ме вкарва в такива депресии, ама не се давай моля те! За вит. С не знам. Май съм чувала нещо за 3 капки, ама не съм сигурна.

Рени, честити 10 кг   bouquet

# 262
  • София
Аз бачкам, ама ви хвърлям по едно око  Wink

Ванилия, а и който се интересува - можете да си направите домашен консервант за цветя, за да са свежи по-дълго време във вазата -  1 ч.л. захар, 1 ч.л.белина, 2 ч.л. лимонов сок на 1 л. вода  Peace

Аз покрай промишлените количества цветя, които вкарвам в къщи заради сватбите, много рядко посягам да си купя цвете. Но обожавам да имам букет от невен в меден съд на кухненската си маса  Crazy

А аз от фон дьо тена на Виши съм много доволна  Thinking

Довечера ще се включа да ви кажа официално ДОВИЖДАНЕ.

# 263
Днес твърдо съм решена да откарам във форума, рейнджъра спи в нашата стая , а аз в неговата/ не спя, а седя пред компа/,
а ма ха..... да не съм за 1 ден.!  Thinking
Таш - посмях се с поста ти/кюфтаци,кучета и т.н с психо тестове/! Утре ще ти звънна в 04ч.ОК?.... Да няма хъ-ката-мъката>...
Цеце лимоновия сок от тези в жълтите шишенца ли> Или от истински лимон?  newsm78 Mr. Green

# 264
  • София
Щом пък Галакси ще стои тук и аз няма да мръдна  Mr. Green

Сега се погледнах, умирам от болка, а тя ръката ми станала посиняла и се подула  Cry.На мен никога, ама съвсем не ми излизат синини, к'ва е тая кожа, не знам, но днес съм успяла  Laughing.Сутринта се затичах за метрото и се блъснах в една колона /пак хубаво, че си уцелих ръката, че можеше и главата да е  Rolling Eyes/

Креми, е**си фондьотените, няма да те питам какви кремове използваш тогава  Embarassed.То за тия пари трябва да ме правят и 3 кг по-слаба  Laughing.Шегувам се, просто не е от нещата, за които бих дала много пари, а сигурно има значение.Ти обаче си имаш хубава кожа и нямаш много за прикриване, та ти е лесно  Blush.Аз ще си ходя с петната, освен ако Цецето не ме заведе при една лечителка, за която говорихме  Rolling Eyes.

Дианка, подобна ситуация и у нас  Mr. Green:Слави не ми подарява цветя без повод, а миналия месец попътува повечко в командировка и от едната се връща с подарък за Александър и роза за мен-направих го на нищо Embarassed, той се зачуди какво става /абеее, съмнителна си е тая работа, ама няма да го мисля сега  Laughing/

# 265
За рубриката на Ванилия: Заспива сам, слагам го в кошарата и излизам от стаята. Ритуалът ни вечер е слагаме пижамата, казва лека нощ с целувка на бати, после на тати и с мама отива в детската, където на тъмно изпива млякото, задължително, понякога само 90 или 120 мл., ако е ял много, но поне малко пие и в кошарата. Аз излизам той си заспива...вече без биберон Grinning През деня пропускаме ритуалите, хапва и в кошарата....

# 266
  • София

Цеце лимоновия сок от тези в жълтите шишенца ли> Или от истински лимон?  newsm78 Mr. Green

Абе сложи си от истински лимон, да ти е чиста работата  Peace

Креми, на La Prairie отдавна съм им се наточила на хидратиращия крем, но като се опарича след някой и друг месец  Whistling Пробвала съм и хидратиращия им серум, за секунди подмладява кожата с поне 10 години  #Crazy,  но за него не смея и да си мечтая.....Те всичките им продукти са уникални, предполагам, че фон дьо тенът е върхът. Аз досега  на La Prairie съм ползвала само парфюма - Silver Rain  Peace Много скъпа козметика е, но наистина си заслужава, ако човек може да си го позволи.

Аз най-после приключих с работата и се юрвам по други задачи, свързани с пътуването.

# 267
Галенце ние ходихме миналата неделя, а ти тогава си местеше спалнята или нещо такова Naughty Laughing нямаше да пропусна да се обадя аз иначе.
Ванилия   от твоята рубрика ще събирам само съвети Laughing.

Отивам да хапна Simple Smile

# 268
Пробвала съм и хидратиращия им серум, за секунди подмладява кожата с поне 10 години  #Crazy,  но за него не смея и да си мечтая....
Сериозно ли? И на - 5 години ще съм доволна. Колко струва пущината? Joy

Лилчо, затова питах, събирам идеи за приспиване след отбиването.  Laughing За вечерното приспиване не се притеснявам, но дневното ... Вече сме на 3:0 за него.

Продължавам с питанки към филоложките: Възможно ли е човек по принцип да не е способен да научи равностойно 3 чужди езика или всичко е въпрос на усилия? Взех да си мисля, че съм от неспособните. Отдавна си го мисля. Но пък е истина и че не полагам усилия. Проблемът е в това, че имам чувството, че в мозъка ми няма място за три езика, съвсем различни един от друг. Колкото повече напредвам с унгарския, толкова повече забравям английския. От 4 години се занимавам само с унгарски, на английски само чета, рядко говоря. Сега ми се иска да се заема с английския, но според съпруга ми докато унгарският не ми стане като майчин, трябва да забравя за английския.  Thinking

# 269
Вие пък подхванахте сега едни теми... Фон дьо тен, коректори, цветя... Аз ползвам фон дьо тен веднъж на десет години, падаше ми се предния месец  Mr. Green и си взех един на орифлейм,то даже не е май точно фон дьо тен. Пише "прасковен тен" и е само един цвят с блестящи частици  Flutter Аз много си падам по блестящите частици  Flutter Flutter Flutter Много е хубав, защото освен че ми пасва идеално на тена, е и хидратиращ и кожата ми става мекичка. На последната пица бях с него. Мацам се не повече от веднъж седмично, защото хамалогията с почистването ми идва в повече. Коректор  не ползвам, тъмните сенки под очите са толкова секси все пак. На кремове съм много специална, защото кожата ми се променя в зависимост от сезона. Обикновено си избирам такива за мазна кожа, но вече по-плътни, не само хидратиращи. Не знам дали ме разбирате, но аз се разбирам.
Цветя във вид на откъснат букет не възприемам. Някои са вегетарианци, аз не мога пък да си представя да гледам умиращи цветя във ваза. Ако някой ми подари цвете, го забравям прилежно някъде. Мотото ми е - аз не паса трева, ям шоколади. Моля любителите на цветя да не се засягат - не съм против цветята по принцип, имам си любимци, но ги харесвам неоткъснати. Обичам големите разноцветни рози, които преливат от жълто към розово-червено, едни декоративни храсти, които преди да станат зелени, цъфтят в ситни розови цветчета, както и мимози.

Цеце, приятно пътуване и ти пожелавам да се забавляваш за всички, които не са успели да идат на концерта. Сигурно са много, така че ти гарантирам голямо забавление Laughing

Ванилия, аз приспивах Данката на ръце - преди да го отбия и после и след като го отбих (ама пък той си има биберон   newsm78 ). Сега го отучвам постепенно, дневния му сън го събличам за сън, ритуалът му в общи линии е да гледа как Иво пикае на гърне и се приготвя  итой за сън. След това слагам Иво да легне, лягам и аз на спалнята, а Данката търчи като побеснял из кошарата, опитвайки се да не заспи. В един момент пада, не успява повече да се надигне и заспива. Понякога не минава тъй кротко, има моменти на кривене на устата в квадратна форма (наистина става като квадрат, заемащ половината от лицето му) и рев, но аз се правя, че не го чувам и му минава. Защо се правя че не го чувам - защото ако почна да му говоря мило и да го успокоявам, той реве още по-силно и неутешимо.
Вечер е обичайното - обличаме ги за сън, миене на дупе, млякото, миене на зъби, чувалите и по леглата. Вече често заспива още преди Младен да е довършил приказката за Иво. Ако не успее, Иво много държи да заспива на загасено и тогава започва кошмарът ми. В момента, в който се загаси лампата, демонът е на крака и пова оглушителен рев на горкото изоставено и отритнато от всички малко сладко бебенце. Самосъжалението и нещастието му имат ударната сила на цунами, само че от вода, а от звуци. Преди две вечери го издържах геройски известно време, след което насила го удържах за 1-2 минути в легнало положение, защото докато е прав, сигурно е единственият човек, който може да спи и да реве едновременно. В момента, в който спря да се бори, млъкна и заспа изтощен. Сега разказваме на Иво много по-дълги приказки, да има време да заспи Дани на светнато. Мъка.

Скреч и всички други, които ме попитаха същото - предполагам, че срокът за записване (и съответно уточняване на вида на стаята - двойна, апартамент) е до момента, от който ни поискат капарото. Това вероятно ще бъде през май, не мога да гарантирам точна дата. Резервацията ще е през агенцията, която прави резервацията и за априлките.

Лилчо, аз не съм позлвала нищо за превозване на Иво, когато се роди Дани. Той вече не ползваше количка тогава, аз бавно и целеустремено го направих пешеходец още на година и 6 месеца (Дани се роди два месеца по-късно). Излизахме наблизо, първите 2 месеца и нещо имах все някой помощник - майка ми, свекърва ми, за да ми помага в разходките и в къщната работа. След това просто го научих да държи дръжката на количката и да не се пуска от нея, без да му кажа, че вече може. Не съм имала проблеми, цяло лято сме излизали само тримата на разходка всяка сутрин. Не се притеснявай, сега много неща изглеждат неразрешими, но всъщност никак не е трудно - освен първите 2-3 месеца, докато свикнеш.

Роси, ако ампулката е 100мг  newsm78 (забравила съм какви опаковки бяха вече) се дава половината веднъж на ден, след хранене. Не можеш да съхраняваш отворена ампула, затова я доизпивай ти.
Няма ограничение колко дни може да се дава, но ако има кръвни изследвания приемът на вит. С се спира 3-4 дни преди тях, иначе се променя стойността на хемоглобина и всикчи други показатели, свързани с желязото в кръвта. 

Ванилия, ако имаш желание и условия (да не можеш да общуваш на друг език, освен този, който трябва да научиш) се научават равностойно предполагам. Аз съм добре с българския  Mr. Green и английския, учила съм и немски, но понеже не съм била в немскоговоряща среда, не съм се напъвала твърде и съответно не го научих.

Общи условия

Активация на акаунт