Софи успех днес в Плд с консултацията!

Цеце лек и приятен полет, наслаждавай се на МАХ!!!

Дианка не си е личало да си омазана с нещо.Мерси.

Лилчо съжалявам че не сте ми с еобадили да дойда и аз в клуба като сте отивали при Зита. Предупредих я да ми звънка задължително, ако идва някой от форума вече.
Катюшче започват командировките и много пътувания...., ууу тъкмо ми хареса да се виждаме....
Лек път.Маруска що така болнички? Бързо оправяне на танцьорчето.

Ели като каза кюфтенца и ми се доядоха и допържиха, хмммммм кофти......

Дита почти видях Ники в описанието ти за Мона-бонбона, както и в това на Дес--- леко се успокоих,че не сме само ние инати и истерични!
Ванилия браво бе 7:1......
Ванилиевата Рубрика
през деня се приспиваме САМО в количката, а вечер си го оставям в кошарата и откъртва. Но днес съм сложила кошарата в хола и ще го оставя да си пореве и да зяпа "Мързелград"!А беше време:.......... хвалех,че седя и си пускам да гледам филми в СтЗ, а Ники седи по 3ч в кошарата и си играе, гледа и заспива сам. Знаех си тогава,че не трябваше да ви го казвам, завидяхте ми
Роси Дано всичко при теб е добре, не ми се иска да питам, ама не ми харесва тази работа с теб.Пиши веднага като ти одйде музата. Дори псота да е 3 стр ще го изчета!

.Много си хубава с новата прическа, да те издам пред всички
, да омаеш AC/DC/, както казва мадам Мими 
.На мен никога, ама съвсем не ми излизат синини, к'ва е тая кожа, не знам, но днес съм успяла
.Аз ще си ходя с петната, освен ако Цецето не ме заведе при една лечителка, за която говорихме
През деня пропускаме ритуалите, хапва и в кошарата....
Пробвала съм и хидратиращия им серум, за секунди подмладява кожата с поне 10 години
Аз много си падам по блестящите частици