Ей шушумиГи такива, за 2 часа оставих форума и вие съвсем сте му отпуснали края, чета вече 30 мин.
Срамота....
Честита Ви 1-ва Пролет и от мен!
Мими - то верно си е Пролетен сняг....
Абе и аз си мислех за тази антибактериална пудра на МАнхатън, ама пудрата съм чувала,че не е по-хубава от фон-дьо тена, защото кожата не може да диша. Аз не че мажа, но ми се иска да си купя, защото мразя да знам, че нямам нещо под ръка, когато искам да прикрия някой недостатък или дефеткт от пъпка
Тотално съм му отпуснала края, изглеждам като някоя ку-ку...дори вчера се извиних пред Зита за облеклото си, че бях много грозна. Днес пуснахме децата в по-голямата зала/в клубчето/ и дивяха още повече. Сега се прибрахме, обядва и го паркирах /в хола/ пред ТВ в кошарата, за сега приказва на китайски и мълчи от време на време. Ние е абсурдно да се приспим на спалнята, опитвала съм, разпитвала съм как го правят мои близки или познати,сега чета и вас, не става. Ако не е в количката или в кошарата да се налудува 2 часа в нея и да се просне прималял вече, няма да я бъде, незнам..... на легло ли е...започва да слиза, обикаля, излиза от стаята или ако е затворена вратата задължително да ставам да я отварям, лудница. 
Даже, ако не са много, си ме кефят, някак си дават друго изражение на жената 
, за жалост, защото той е именно, за да предпазва от появата на бръчки, а не се бори с вече появили се. Знам, че е най-добре да се започне около 30-35 год. Лошото е, че има ограничен брой поставяния, иначе е опасен. Т.е. слагаш например 10 пъти подред през 6 месеца и после търсиш други алтернативи. Мен често казано ботокса не ме кефи, именно защото лицето ти става като маска 
Дори, ако не ги ползвате често. Стоят доста естествено на лицето, не като маска, не се стичат, размазват и т.н. Повечето имат или UV защита за през лятото или пък са подходящи за зимни условия и не замръзват в кожата (както се случва с по-нискокачествените, което е доста вредно за кожата). Не на последно място са по-добри от пудрата, защото позволяват на кожата да диша
Само мое мнение естествено, има и други теории
И като се добави и това, че харесвам и по-закръглени, съвсем забивам към извратените
Такъв хубав спомен имам от един априлски сняг във Варна преди години. 
Малеее,за да те приемат в болница,е една галимация,бюрокрация,разкарвация...Иди там,ела тук,айде пак върни се...От 7:30,чааак в 11:30 бях успешно приета и настанена,заедно с още 5 жени
Луда работа ви казвам,еййй