Месец март Е на жЕнАтА, НОеМВРИиЙЧЕ ЗНАЕ, КазвА "МАМА" за отплата

• 12 489
  • 299
  •   1
Отговори
# 285
 Laughing Party Mr. Green Laughing Party
Ей шушумиГи такива, за 2 часа оставих форума и вие съвсем сте му отпуснали края, чета вече 30 мин.
Срамота....  Crossing Arms

Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Bouquet Честита Ви 1-ва Пролет и от мен! Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Мими - то верно си е Пролетен сняг.... Mr. Green

Абе и аз си мислех за тази антибактериална пудра на МАнхатън, ама пудрата съм чувала,че не е по-хубава от фон-дьо тена, защото кожата не може да диша. Аз не че мажа, но ми се иска да си купя, защото мразя да знам, че нямам нещо под ръка, когато искам да прикрия някой недостатък или дефеткт от пъпка  Mr. Green Да не мислите, че седя със спирала и червило в нас с детето Simple Smile  Party Тотално съм му отпуснала края, изглеждам като някоя ку-ку...дори вчера се извиних пред Зита за облеклото си, че бях много грозна. Днес пуснахме децата в по-голямата зала/в клубчето/ и дивяха още повече. Сега се прибрахме, обядва и го паркирах /в хола/ пред ТВ в кошарата, за сега приказва на китайски и мълчи от време на време. Ние е абсурдно да се приспим на спалнята, опитвала съм, разпитвала съм как го правят мои близки или познати,сега чета и вас, не става. Ако не е в количката или в кошарата да се налудува 2 часа в нея и да се просне прималял вече, няма да я бъде, незнам..... на легло ли е...започва да слиза, обикаля, излиза от стаята или ако е затворена вратата задължително да ставам да я отварям, лудница.

# 286
Ами ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ тогава. Дано и времето е пролетно вече!

Лилчо, ами срам не срам ще си призная: Аз никога не съм го къпала всяка вечер, може и да съм мързелива, но ми беше трудно да се организирам, единия, че другия, че кърмене, гонене на другия с лъжицата, преспиване и т. н Сега ги къпя най-много 3 пъти през седмицата, обикновено 2 Embarassed Е лятото разбира се няма да е така, няма начин да не ги мия всяка вечер, но сега докато е още студено е така...Другите дни мием зъби, дупета и ръчички и си лягат.

# 287
...там отново небезизвестната лекарка каза, че сме луди да даваме толкова пари за кремове (визирайки Лаудер). Тя препоръчва (за моята възраст де) медицинска козметика, по-точно силно хидратиращи кремове и  1- 2 пъти годишно (според нуждите) ботокс за мимическите бръчки (поне за мен-явно трябва да спра да си хиля) Mr. Green

Не ни ли е раничко за ботокс?! Май небезизвестната лекарка мисли тя как да си осигури старините. Joy
Обаче за смеха - миналата седмица бяхме на оглед на един апартамент, продавачката изглеждаше като ученичка. По-късно разбрах, че е набор `76 и щях да припадна. Но после ми се изясни защо - като говори лицето й не помръдваше, даже устните й се движеха по-малко от обичайното - съвсем като маска. Ами мерси за такава визия, по-добре бръчки от усмивки. Grinning

# 288
Здравейте и от мен.
Цял ден се мъча да ви прочета а вие пишете ли пишете.
Честита първа пролет на всички.

При нас днес времето е много приятно.Дори излизахме на разходка.
Тъй като излизахме из квартала реших да не вземам на Ива количката.Но разходката така беше кошмар.Ива не ми дава изобщо да я хвана за ръчичката.Ходи в другата посока.Ако реша да я взема на ръце пищи.Влязохме  в един магазин атя така се разпищя че набързо излязохме.Абе направо се изтормозих а и сега ме болят ръцете дето се мъчих да я нося.

По рубриката за заспиването.На обяд първо мием дупето сменяме памперса и обличаме пижамата.Вечер се къпем пием мляко и я пускам в кошарата докато оправя нашето легло.И вечер и на обяд заспива гушната в мен на нашето легло.Като заспи я прехвърлям на нейното.

За къпането всяка вечер и мия цялото тяло а два пъти в седмицата и косата.Баткото и той така е научен дори.
Това засега от мен.Когато имам време ще пиша повече.

# 289
Мен пък много ме е страх от бръчки и като гледам,че вече имам фини,а и около устата...леле отпускам се вече Confused

# 290
  • София
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ!

Сладуркааа, и аз си имам вече бръчици  Rolling Eyes Ама няма как без тях  Wink Даже, ако не са много, си ме кефят, някак си дават друго изражение на жената  Crazy

Сега Кари я къпем или всеки ден или през ден, зависи от настроението ни, а косата макс 2 пъти седмично. Ако нямам сили за пълна баня, мием само дупето, лицето, зъбите и така. През лятото обаче се къпем всеки ден. Тъй като кожата й е доста суха (като моята  Crossing Arms), всеки ден я мажа обилно с олио.

Ванилия, не е рано за ботокс  Sick, за жалост, защото той е именно, за да предпазва от появата на бръчки, а не се бори с вече появили се. Знам, че е най-добре да се започне около 30-35 год. Лошото е, че има ограничен брой поставяния, иначе е опасен. Т.е. слагаш например 10 пъти подред през 6 месеца и после търсиш други алтернативи. Мен често казано ботокса не ме кефи, именно защото лицето ти става като маска  Thinking

А относно кремовете, ето една добра статийка: http://life.dir.bg/2009/03/19/news4163644.html
Наистина е по-добре да се инвестира само в добър хидратиращ крем, нищо повече.

А за скъпите фон дьо тени - според мен си заслужава Hug Дори, ако не ги ползвате често. Стоят доста естествено на лицето, не като маска, не се стичат, размазват и т.н. Повечето имат или UV защита за през лятото или пък са подходящи за зимни условия и не замръзват в кожата (както се случва с по-нискокачествените, което е доста вредно за кожата). Не на последно място са по-добри от пудрата, защото позволяват на кожата да диша  Peace Само мое мнение естествено, има и други теории  Peace

Явно е, че днес не ми се работи  Mr. Green

# 291
  • София
Хайде и от мен...честит първи пролетен сняг  Joy

Ужас...затрупа ме. Бях на двора да разсадя малко цветя и като си влезнах имах бяла шапка от сняг. Кучето и то побеляло...направо си трупа  Mr. Green

Мен бръчките не ме притесняват. Не знам защо така имам слабост към жени с бръчки  newsm78 И като се добави и това, че харесвам и по-закръглени, съвсем забивам към извратените  Mr. Green

Такива опънати и лъснати лица не са ми по вкуса. Еле пък цялата се набръчкала, ама лицето се изопнало и светка...ужасно. Имам една такава позната, на която лицето още от сега стои, като маска от скъпи кремове и козметики. Не, мерси.  Crossing Arms

# 292
И на мен ми звучи ужасно да ми инжектират каквото и да е в лицето. Още повече, че съм виждала неуспешни разкрасявания с ботокс. Освен това мъжът ми е категорично против каквито и да е интервенции, защото ако се увлече човек, накрая резултатът може да е потресаващ. Най-много да опитам кремове с ботокс-ефект след време. Но всичко тайно. Wink

Честит ви пролетен сняг! Flutter Такъв хубав спомен имам от един априлски сняг във Варна преди години. Simple Smile Като приказка беше. А една позната-режисьор в Испания навила екипа си да снимат в България, защото също било топло, но много по-евтино. Идват и виждат сняг и чудо. Laughing Голяма "излагация" станала. Joy

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 20:30 от Ванилия Канелска

# 293
Не ни ли е раничко за ботокс?! Май небезизвестната лекарка мисли тя как да си осигури старините. Joy
ами на мен не ми е рано, но не съм взела решение да слагам де...само споделям. А иначе нейните старини са осигурени вече...като гледах колко народ се изреди и като видях и цените. Иначе зависи от дозата дали си като маска. Тя лично ползва тази рецепта-хидратиращ крем + ботокс преди лятото ...еми...въобще не беше като мумия.

# 294
ехоооо...
гледам за ботокс си бъбрите...
емииииии аз няма да се вкл.  Wink
който си е младолик...  Whistling

а за приспиването...за сега на обяд - лягаме, гушкаме се и след 10мин.ритане...заспива!

за къпането...
...ами срам не срам ще си призная: Аз никога не съм го къпала всяка вечер, може и да съм мързелива, но ми беше трудно да се организирам, единия, че другия, че кърмене, гонене на другия с лъжицата, преспиване и т. н Сега ги къпя най-много 3 пъти през седмицата, обикновено 2 Embarassed Е лятото разбира се няма да е така, няма начин да не ги мия всяка вечер, но сега докато е още студено е така...Другите дни мием зъби, дупета и ръчички и си лягат.
  Peace
аде лека вечер от мен!   bouquet

# 295
  • София
хахаха...предлагам напълняване вместо изпъване на бръчки с ботокс  Laughing

# 296
Привет народе  Hug
Завърнах се от болницата,малко ми е криво,че доста нища чух и видях до като бях там,ама умишлено ще ви ги спестя  Confused
Много кръв ми източиха днес,еййй  Crazy НапраУ без кръв останах и да ви кажа,много ни е тъпа системата  ooooh! Малеее,за да те приемат в болница,е една галимация,бюрокрация,разкарвация...Иди там,ела тук,айде пак върни се...От 7:30,чааак в 11:30 бях успешно приета и настанена,заедно с още 5 жени  ooooh! Sick #Cussing out Луда работа ви казвам,еййй  #Cussing out
Ама айде стига с болнични идилии  Stop
По рубриката на Галаксина:И на мен много ми харесва да има цветя във вазичка,за сега не го практикувам,нооо когато заживеем самостоятелно ще се постарая да го правя  Peace
Гал,стискам палци,утре всичко да е на 6  Praynig
Цеце,лек път и приятно изкарване в странство   bouquet Да се забавляваш много,а ние ще си те чакаме тука  Flutter А и да се отчетеш после със сников материал  Wink
Фон дьо тен,ползвам,но не много често.Много съм доволна от антибактериалния на Манхатън  Peace
Някой беше питал за Меда,все още не съм давала  Rolling Eyes
Росииии  Hug Heart Eyes Hug Хайде мила,че ми липсват постовете ти  Heart Eyes
Сладур,как е Иви?Дано не вдига повече Т
Таш,ох моята слабост са парфюмите  Flutter Я бързо казвай какво си поръчала,дето го няма и какъв Бос си взе  Sunglasses
Ох,в главата ми е хаос и нищо не запомних,та ще ме извините,ама спирам за сега  Blush

# 297
  • София
ами на мен не ми е рано, но не съм взела решение да слагам де...само споделям.
e как, нали мими22 е от 22 години  Wink

Тя лично ползва тази рецепта-хидратиращ крем + ботокс преди лятото ...еми...въобще не беше като мумия.
Ние сме малко като приказката с киселото грозде  Mr. Green/можеше да ни успокоиш колко е грозно отблизо  Joy Joy/
Аз също имам една приятелка, която се смее дори, без да мърда никой лицев мускул, почти съвършена е  Rolling Eyes.Та останалите и приятелки сега като се замисля никак не ни успокояват нашите "смешни" бръчки  Mr. Green

Оооо, Софинце, добре си си дошла  Heart Eyes.Не се връзвай на гледките по болниците, то здрав да си, ще се разболееш там.Всичко ще се оправи, а ние ще стискаме дружно палци  Hug
За парфюмите: на мен преди ми бяха слабост, сега не, но непрекъснато пробвам и си купувам нови, които после подарявам на майка ми и сестра ми  Rolling Eyes.Бях си поръчала Адикт/Диор/ и Диамант/Армани/, но пак ги нямаше  Twisted Evil.Взех си този, но няма да ми стане любим:

Целувки, момичета, след малко тръгвам, ще ви видя от нас  Heart Eyes

# 298
О,на мен хич не ми пука от никакви интервенции,и ботокс бих си сложила и силокон,ама няма финансовата възможност Confused Добре ми понасят засега кремовете на Ейвън,Юсерин и Виши,ама те няма да ме спасят Whistling Пък ходя и чат-пат на солариум...
Софинце ти сега от П-в ли пишеш? Как си? Кой гледа Таничка,дано всичко е наред с теб Praynig Колко време ще трае операцията? Стискам ти палци Praynig
Креми ти ме разби с тая статия,вече нямам илюзии,че ще забавя поне бръчките Confused

# 299

Общи условия

Активация на акаунт