В ПАзарджик Великден цветен наближава- в къщи само мъжо с яйцата си остана

• 19 345
  • 322
  •   1
Отговори
# 105
И ако това подейства на поизтънелите ви (ни) нерви относно реда вкъщи напоследък,  Rolling Eyes ще е добре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://www.mutsunka.snimka.bg/album.php?album_id=338212&pid=11153534
http://www.mutsunka.snimka.bg/album.php?album_id=338212&pid=11153535

# 106
Ех,аз ли съм най заблудената,подреждайки хаоса в дома си и уж някакъв ред,май си мисля,че създавам
,кажете не ме оставяйте да да се усещам сама в лабиринта на реда,как приучавате близките си на порядък,сложно ми е нещо на мен,това да уча другите на ред,а понякога се питам и трябва ли?!
Трябва, ама с мярка.
Аз имам друг проблем, себе си трябва да приучавам... хаоса да не ми е враг...Tired Simple Smile
Без да мисля понякога правя забележка за това или онова на къщните... на Вики - а тя е дете, играе й се, щурее й се.Усещам се, но след като вече съм го направила.Съзнавам, че не е правилно, карам й се за глупости, но е по силно от мен. Crazy
А това, че не давам нищо да се подрежда от друг (само аз мога да го направя както искам  Blush Simple Smile )...знаете ли колко е уморително... Mr. Green

# 107
Ох, Нинче, то у вас е чисто!
Ела да видиш до обяд какво става вкъщи!. Дрехи, обувки, играчки - Божо почва да "реди" .
Не съм от тези, дето обичат реда, по-скоро съм за познатия хаос Laughing

# 108
 Laughing Laughing Laughing у нас "подредбата" е след обяд

# 109
  • София
 Joy Joy Joy
Жоро вече вършее из апартамента.
Аз обаче не подреждам през деня...няма смисъл,като види играчките подредени-отива и ги събаря.
Подреждам вечер,след като заспи.

Сянка,
възрастните трудно се приучават на ред.Пробвай да не подреждаш известно време,нека всичко наистина стане и хаос и да им направи впечатление.
Поне аз така направих преди известно време.Имаше резултат.

Само да кажа,че тук вали сняг...ама сняг да видите... Rolling Eyes
През уикенда ще ходим до Созопол и така се надявах на хубаво време.Поне слънчице да има,може и да е студено.Но явно ще трябва да се задоволя все още с наличието на зимата.

# 110
Ooooooo Нинкааа...само като гледам и тръпки ме побиват....
Явно аз съм от "другите" 
На Никол гардероба ми се е случвало за един ден, три пъти да и го бутам  Blush  Мушна ръката м/у рафтовете и всичко на земята - мъжо ме навиква, че съм "по"  от казармените порядки  Blush
Не мога да кажа, че съм голяма чистница, особено сега след като САМИ се гледаме с Дани по цял ден...но хаоса и безпорядъка ме изкарват от равновесие....но... пък и не се вманиачавам де....
Мъжо пък може да си държи бюрото в абсолютен безпорядък с три реда книжа, дискове, и к'во ли още не и да не му пречи, НО...пък чорапите му си ги СГЪВА (аз моите си ги навивам на топка) и то по определен начин, ръбче с ръбче , навремето даже ме учеше как да му сгъвам потниците  Laughing
Аз обичам "нещата да са си на мястото" - ако има кашон за играчки, нека стоят там като не се играе с тях...а там дали ще са подредени, няма значение...

# 111
Ох, вече даже и по чифтове не ги редя. Мушвам му ги в шкафа и да се оправя.
Иначе вечер им зарязвам всичко , да си го редят Crossing Arms

А на Алюна откакто е що-годе пораснала, нищо не й редя - като се прави на три и половина и ми вика, че е подредила - бутам всичко на земята, включително и от стоте й шкафа с дрехи .... и си реди. Все по-рядко се случва с гардероба, но още се борим с боклучетата. Като пролази бебето и почне всичко да лапа, в чудо ще с видя с разните му дребни предметчета Crazy

Оф, след малко се изнасяме навън, дано поне не завали Twisted Evil

# 112
Хайде Нинка, приятна разходка!

Личката беше сутринта два часа навън с баба си, добре че тя го извежда през седмицата че иначе с това лошо време хем не мога да изведа бебето, хем и аз не мога да отида никъде! И на мен ми липсва социалния живот, но още малко остана до пролетното време, пък макар и вече да е пролет!

За реда - в момента съм това, което най не обичах в майка ми! Ако не се играе с играчките трябва да са прибрани, всички дрехи прибирам след като съм изгладила и сгънала! Единствено чорапи и бельо не гладя! Все искам да е подредено, все си казвам че ще се променя, но все не се случва! Тежи ми на моменти, но така е било винаги в къщи и сега го пренесох в мойта къща! Идва ми да си вдигна чукалата някой път и да забия нанякъде без да си мисля оставили ли съм подредено в къщи или не!
След като се скарам на детето, че е разхвърляло ми  е мъчно , но след дъжд качулка!
Нинка живей си както ти е  кеф и да не ти пука подредено или не!

# 113
 Joy Joy Joy  И аз съм решила някой ден така да оставя, че да не може да се минава. Слава богу, доста помага мъжки,де.

Сега ги изпратих навън с бебето,имат найлон, но дано не засили дъжда  cold,уф,  каката още спи....  след малко като стане ще има  Scatter
а за мен остава да се насладя на няколко свободни минути  newsm27 newsm43

# 114
Честно да ви кажа някога бях болна на тази тема, ама то няма как да не съм, понеже майка ми с памук ми правеше проверки за почистването.
От както се помня чистя, ако съм била бита в детството то това за чистотата, бившия ми съпруг беше хирург и пак нямаше начин у нас да е хаос.
Много случки ми помогнаха да се излекувам от манията да е чисто.
Една от тях ми остави неизгладимо впечатление, бях на гости у една позната, дъщеря и тогава беше на около 3 години. Когато влезнах у тях малката седеше на дивана в ръката си държеше една мека играчка, с приятелката пихме кафе, клюкарствахме и когато дойде ред да си тръгвам видях че малката така и си седи на дивана с играчка в ръка, попитах я защо не си играе и тя ми отговори "Да не цапам", стана ми толкова тъжно. Когато се роди Еми и вече беше пораснал толкова та да може да цапа, винаги когато ми се искаше да му направя забележка си спомнях очичките на момиченцето което седеше на дивана и не мърдаше за да не цапа.

# 115
Оф, Уинтър, ужас - дано да е било само инструктирано за тогава, за гостито Sad

# 116
Сянка,
възрастните трудно се приучават на ред.
Оооо,Gwen, свекървата,когато идва ми на гости,не разхвърля тя жената  Mr. Green ,нито нейните деца,а моите разбойници.  Laughing

Ember, напълно те разбирам,вярно уморително е да редиш нещата по най добрият начин,най вече,когато измислили сме го сами  Grinning

Камината гори,
снега вали ...
какво му трябва още на човек?!
Чаша,вино червено
и децата,по ранко да заспят  Mr. Green

# 117
У нас цари творчески хаос! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 118
Ох само като чуя думата чистене и ми се повдига  .Всеки ден едно и също аз чися подреждам и само след пет минути Божо след мен е направил всичко ровище и аз след него пак чисти чисти аман Crossing Arms вече newsm79 newsm28 newsm75,но какво да го направя дете то си иска неговата ИГРА и това си му е.

# 119
Аз пък и да чистя и да не чистя все е мръсно,децата се грижат за това #Cussing out,днес са на състезание по математика,ще чистя и довечера като се върна пак ще е все едно не съм чистила...

Общи условия

Активация на акаунт