В ПАзарджик Великден цветен наближава- в къщи само мъжо с яйцата си остана

• 19 344
  • 322
  •   1
Отговори
# 60
Дадоха ни и кутийката Peace  А трябва ли лекичко да ги завъртам, за да не се залепят от сълзенето вътре в раничката?
И нашите ще ги сложим след месец-два.  И колко време не трябва да й мия косата(главата)? Rolling Eyes
-два-три дена не и мий косата
- не ги пипай!Поне не сега, че само ще я боли и ще и енеприятно.
Те си образуват дупки, да ги носи повече време - месеци. Ако искаш мога да ти дам още един чифт и после само ще ги подмениш.

# 61
Даниелка,жив и здрав да ти е рожденика и много да те слуша!   bouquet  Heart Eyes
Нина, за малката  принцеса  smile3525
Дъждовна сянка, аз мисля  как да се наспя в това мрачно време  Tired
Gven, как са твоите малки мъже,нищо не казваш,дръж ни в течение как се развиват бъдещите зетьове на някои от нас  Mr. Green

# 62
  ...ехх  блаженство, да спиш цели два часа след обяд,дори когато и на времето навън му се дреме.Аз днес бях от тез блажени,зарязах всичко и се наспахме с детето.

Нина,специално за най хубавата кака - http://vbox7.com/play:21677da6  Hug

Дъждовна Сянка сподели как сваляш килограми
  Mirna74,ще ставам "леля Зелка"  Laughing ,ако е вярно,че сме това с което се храним,отказвам се от любимите ми спагети,пица и чипс,минавам на зелеви салати,моркови и когато имам време,обичам да карам велосипед по стръмното.

soniamari, ще видим ние таз работа, кой - кум, кой - сват ... за малка Вяра,ще се води втора,война троянска май,май...  Mr. Green

# 63
Момичета , благодаря!

Янче, аз имам такива , дето обикалят ушето, но няма засега нищо да пипам, щом казваш. Дали няма да зарасне металът вътре за коричките и после да "се отлепя" , макар че то покрай спането и преобличането те ще се местят, няма как... newsm78
Само как да слагам спирт? Rolling Eyes И няма ли нещо да стане на метала от спирта?

(за отслабването - днес си пуснах джипиес-а да видя колко километра изминавам - ами .....станаха 7 с ходенето и до поликлиниката... ooooh!НЕам крака, нЕам нерви, .....и нищо ми нЕма.... Crazy

# 64
Дани да ти е жив и здрав рожденика   bouquet

За диетите - препоръчвам ви Луната диета - случи се че раждах деня преди пълнолуние и поради медецински причини бях на диета  Laughing - когато се върнах в къщи и си влезнах в дрехи които съм носила в 3-ия месец.
Въпроса е да имаш наистина воля за един ден ..има тема във форума  Peace

Исках още нещо да "кажа"  Thinking  ама какво бешеее  newsm78

# 65
Дани, да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша!  bouquet

# 66
  • София

Gven, как са твоите малки мъже,нищо не казваш,дръж ни в течение как се развиват бъдещите зетьове на някои от нас  Mr. Green

Joy Joy Joy
Охохооооо....
мед за моите уши.
Добре са дивачетата.
Тано е на градина.Вече няма рев,няма пазарлъци.Става,закусва и заминава.
Само като си спомня как беше в началото и всички вие тук ме успокоявахте,че ще отмине този период! Hug
Благодаря ви!

Жоси спи сега.Вече му се нормализира апетита и сега си хапва добре.
Като се придържа към мебелите ходи.Проходилката не я иска.Ползва я само да я бута пред него и да ходи.Много му е интересно.
И такива работи...
Цунки от нас!

Дъждовна сянка,
 Hug  Hug  Hug

# 67
Ейййй, голям мъж стана и той щом прохожда вече.... а все едно вчера го чакахме да се роди и те проверявахме всеки ден....  Heart Eyes
 Ех,живи и здрави да са децата, да растат и пакости да правят......малеееее остаряхме вече  Crazy
Имам приятелки,които са сами още , а аз вече със син на 7г...............
Да се оправя това гадно време,че на тъжни мисли ме навява  Tired

Я кажете нещо весело,разведрим. Сянка ти си в стихията си тук   bouquet

# 68
      Добро утро!

Дали,защото днес валя
  или обичам мир да има,
  дали,защото днес дъжда
  събуди ме да видя,
  че тъй уханен е деня
  и обичта изплува
  над многото въпроси
  и пресмятания разни.
  Сами избираме пътечката си
  и следваме я,усещайки я вярна.
  И малка Вяра ще реши
  усетила сърцето й какво говори.

За евентуално бъдещата - Свекърва,конкуренция моя и сватята ми също,евентуално в бъдещо време  Heart Eyes 

# 69
 soniamari ,за мен възрастта е относително понятие,определящо се от емоцията,преживяното и наученото,годините изминали не ме притесняват,нито с бръчките,нито с белите коси,боя се,че годините напредват,а аз твърде малко съм научила и твърде малко дала от себе си,а тъжните мисли в дните ни,за мен са част от желанието ни да променяме денят си,но то зависи само от нас,виц ще ти подобри настроението за миг,за мен е важно сами сметка да си дадем,защо ни е инакво,иначе съвети много може да имаме.

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 12:44 от Дъждовна сянка

# 70
Момичета, днес не ми  ден! Бясна съм просто! Жорката отива днес да вземе акта за раждане на малката от ЕСГРАОН и  отказват да му го дадат под предлог, че имам на мое име глоби *синя зона* на стойност 230лв от 2002г до 2006г  и докато не се изплатят не мога да получа документа! Кажете ми откога са тези глупости! Аз лично имам спомен само за два талона, които са били залепени на прозореца на колата ми, внимавам къде спирам, а тъпото е че не мога да докажа нищо! Е къде бяха тези глоби през 2006, когато взимах Акта за раждане на Личката??????
Направо не мога да си събера мислите! Ми какво щях да правя ако нямах възможност да платя? А защо всъщност трябва да плащам нещо, което съм сигурна че не съм ползвала? И от кога имат право да ми откажат да получа Акта за раждане на детето ми докато не платя тези абсурдни глоби? Ми че те може догодина да ми намятат още 20 талончета без да съм се качвала на колата!!!!

Спомням си, че една от Вас миналата година имаше някакви разправии относно глобите  Синя Зона! Моля ви ако знаете към кого мога да се обърна в общината или ЕСГРАОН да ме насочи! Предварително благодаря!

# 71
  • София
Сончето беше захапала служителите от Синя зона.  Mr. Green

На мен също са ми отказвали документ,поради неплатени глоби. Наистина излизат малко по-късно. Глобите ми бяха от 2006г.,получавала съм документ през същата година,но през 2008г. вече ги имаше на лице.
Така,че плаща си и така.
За достоверност на глобите,трябва да се обърнеш към управител на ЕСГРАОН,ще те упътят накъде да дириш въпросните.

# 72
Това си е направо изнудване! ooooh! Ужас!
По принцип съм ЗА това - да си плаща всеки за "прегрешенията", но не мисля, че този е начинът. Naughty

# 73
Зора тази заповед е на кмета да не се дават актовете за раждене на децата, ако родителите имат  задължения към общината.Мисля ,че е от миналата година тази заповед,доста познати им се наложи да плащат разни актове за да си получат актовете за раждане на децата.

# 74
момичета, офертата за сряда за среща явно ще отпадне, че така и не разбрах кой има желание да се съберем.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт