Керамична преса за коса! - 2

• 170 048
  • 890
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ти, roshavka. Поръчах пресата на Белисима и до петък ще ми я доставят. Ще пиша когато я получа.

# 361
  • Paris
Пробвах пресата на моя приятелка-Филипс.  Просто перфектна. И аз си мислех, че имам хубава преса. Ще се наложи нова покупка.

# 362
Пробвах пресата на моя приятелка-Филипс.  Просто перфектна. И аз си мислех, че имам хубава преса. Ще се наложи нова покупка.
За тази преса на Филипс  ли става въпрос
А каква преса имаш?  Sunglasses

# 363
Здравейте  Hug,
и аз съм в голяма чуденка коя преса да си взема и реших да се допитам и до вас  Hug Heart Eyes
Чудя се между тези 4 проси  Crazy Rolling Eyes,искам да изправя лесно и хубаво,и да става и за къдрици  Crazy
Remington Sleek & Curl S1051 - май тази за сега ми хареса най много  Rolling Eyes
BRAUN ES-3 SATIN HAIR
BRAUN ESS
BABYLISS ST-88E
Благодаря ви предварително за отговорите  Hug  bouquet

# 364
Sisjon, запълнила си кутията си и не мога да ти отговоря.

# 365
iskam da vi kaja 4e imam 2 presi na philips uj mn xubavi profesionalni .... ujasss pulni bnokluci sa nestiga 4e taka pu6at i ti meri6e kosata na izgorqlo a i keramikata se izturka i tova o6te pove4e gori kosata..... samo 4e sega 6te gi smenqvam i se 4yda kakva da si vzema tuk ima dosta razli4ni mneniq i moje li nqkoi da mi dade savet

# 366
to4no tazi i edna po tunka presa imam mn sa gadni pulni bokluci ima kade kade po xybavi ama ne trqbva da sa ot tiq texnomarketi

# 367
Аз все още се чудя за тази http://www.-spam088-.com/pictures/1216_big.jpg. Хареса ми предложението за Tondeo на*brilliance*,точно моята коса е чуплива и трудна за обработка.Но нещо не ми се чака с тия доставки

# 368
  • Бургас
Аз също имам въпрос относно пресите на марката "GHD". Познат ми предложи 4 вида от тях, внос от Англия, но изобщо не разбирам от този модел и ще се радвам, ако някоя от вас ми помогне в избора на най-правилната. Ето ги и пресите : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=395662

# 369
Аз ползвам Ровента и съм много доволна, защото изобщо не чувствам да ми уврежда косата, а си я ползнвам редовно - 2 пъти в седмицата! Изправям си косата и ми държи по 3 - 4 дена.

# 370
Аз също имам въпрос относно пресите на марката "GHD". Познат ми предложи 4 вида от тях, внос от Англия, но изобщо не разбирам от този модел и ще се радвам, ако някоя от вас ми помогне в избора на най-правилната. Ето ги и пресите : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=395662
Ми, това всичките са лимитки, и цената им е завишена заради цвета и допълнителните екстри ( топлоустойчиви кутии, гланцове и т.н.). Иначе всичките са си стандартен IV Styler като модел.
Да спомена обаче, че снимките не са лични, а са взимани от сайтове, въпреки надписа с името. Не знам какви са ви уговорките, но според мен опасността от това да получиш менте е голяма.

# 371
  • Бургас
Да спомена обаче, че снимките не са лични, а са взимани от сайтове, въпреки надписа с името. Не знам какви са ви уговорките, но според мен опасността от това да получиш менте е голяма.

Благодаря ти Мадам Мираж , ще имам впредвид предупреждението ти, поне да имам информация коя става.  Hug

# 372
  • София

Благодаря ти Мадам Мираж , ще имам впредвид предупреждението ти, поне да имам информация коя става.  Hug

ако си решила да си поръчваш някоя от тези преси, може да си вземеш от тук - www.lookfantastic.com или от официалния им сайт (но от там с доставката излиза доста скъпо). Моята си я поръчах за 99 паунда с подарък и доставка 3 паунда.
Като и въведа кода на холограмния стикер в официалния сайт, ми съобщиха, че съм си закупила оригинален продукт.

# 373
  • Бургас
ако си решила да си поръчваш някоя от тези преси, може да си вземеш от тук - www.lookfantastic.com или от официалния им сайт (но от там с доставката излиза доста скъпо). Моята си я поръчах за 99 паунда с подарък и доставка 3 паунда.
Като и въведа кода на холограмния стикер в официалния сайт, ми съобщиха, че съм си закупила оригинален продукт.

Благодаря ти, ще опитам направо от сайта, който ми даваш. Доволна ли си от твоята преса и коя е твоята?

# 374
  • София
Цитат

Благодаря ти, ще опитам направо от сайта, който ми даваш. Доволна ли си от твоята преса и коя е твоята?

Аз си поръчах ето тази - http://www.lookfantastic.com/hair/ghd-haircare/irons/ghd-iv-styl … travel-pouch.html - стандартни плочи, в кутията има диск и две книжки - с упътване и книжка с продуктите за коса. Страхотна преса, просто е изпипана отвсякъде. Можеш да си правиш и къдрици с нея.
Днес не се стърпях и си поръчах комплект - сешоар, фиби и 5 продукта за коса.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт