Керамична преса за коса! - 2

• 170 048
  • 890
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Много нагли станаха вече, няма ли модератори тук?

# 376
Защо трябва да се опорочава такава хубава тема Tired Бъдете сигурни, че такава антиреклама, каквато сами си направихте, никой не може да ви направи.
Писах на модератор. Вече всякакви граници се преминаха.

# 377
Момичета
някой ползвал ли е модела BabyLissPro BAB 2072E  на http://www.-spam088-.com/product.php?id=1215&company_id=7&am … amp;subcat_id=113  
Чудя се дали е хубава като преса и характеристики , тъй като искам да я ползвам за къдрене .
Имам маша на Ремингтон  но искам и по тънка преса да изправя и най- вече и да къдри. И не знам и какви продукти да ползвам да се запази навиването - освен лак със сила 5 . Четох , че някои от Вас си слагат вода за фиксаж , но това ли което може да запази навиването - на мен ми се развива след няколко часа или до 1 час.
Ако можете дайте ми изпитан съвет!!!

# 378
Момичета
някой ползвал ли е модела BabyLissPro BAB 2072E  на http://www.-spam088-.com/product.php?id=1215&company_id=7&am … amp;subcat_id=113  

Не съм я ползвала, но ако решип да си я купиш, поръчай си я от Германия, ще ти излезе поне 50лв по-еврино.

# 379
не знам как - не съм се занимавала с такива поръчки, знам само в страната.
Ти знаеш ли как ?

# 380
не знам как - не съм се занимавала с такива поръчки, знам само в страната.
Ти знаеш ли как ?

Трябва ти само кредитна карта. Ина4е става съвсем лесно. Поръ4ваш стоката, въвеждаш данните на кредитната карта и адреса, на който да ти я доставят. Нищо пове4е.

# 381
ама до вкъщи ли или до митницата ?
и този изборна турмалин с нано-технология и сребро дали е добре ??????

# 382
ама до вкъщи ли или до митницата ?

Как до митницата? В ЕС няма мито. До вас с пощенска пратка ще пристигне.

# 383
Ако е над 2 кг, ще ти я донесат в митницата и оттам ще я вземеш. Но мито естествено не се плаща.

# 384
Мерси момичета!
И не знам и какви продукти да ползвам да се запази навиването - освен лак със сила 5 . Четох , че някои от Вас си слагат вода за фиксаж , но това ли което може да запази навиването - на мен ми се развива след няколко часа или до 1 час.

# 385
някой има ли мнение за пресата Babyliss Pro230 ili Pro 215,  в Брюксел я видях за има-няма за 40 евро

# 386
някой има ли мнение за пресата Babyliss Pro230 ili Pro 215,  в Брюксел я видях за има-няма за 40 евро

За 10 евро пове4е, ще си купиш по-хубава преса Simple Smile

# 387
Момичета
 този избор BabyLissPro BAB 2072E на турмалин с нано-технология и сребро дали е добре ??????
ДАйте съвет ???

# 388
Мерси момичета!
И не знам и какви продукти да ползвам да се запази навиването - освен лак със сила 5 . Четох , че някои от Вас си слагат вода за фиксаж , но това ли което може да запази навиването - на мен ми се развива след няколко часа или до 1 час.
И на мен така ми става  Cry,като я навия до 1-2 часа си е супер а после - все едно не съм се сресала една рошава и тн Crossing Arms Cry.Та и мен ме интересува какво ще е най добре да слагам че да ми държи повече  Rolling Eyes
А между другото си взех на Браун Peace

# 389
Момичета вчера си купих  http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=15382
страхотна е,косата ми е гъста и къдрава  Peace

Аз искам да си купя преса и за сега съм се спряла точно на тази. Щади ли косата? Тези вибрации вършат ли работа?

Общи условия

Активация на акаунт