Керамична преса за коса! - 2

• 170 009
  • 890
  •   1
Отговори
# 690
А ти представяш ли си 6 по 170 вата - това е преса , а не акумулираща печка. Хубавата преса трябва да е поне 200 вата обща мощност, за да изправя косата с едно движение и да я щади.

# 691
  • София
и аз така мисля,ама виж че на някои преси давали мощноста само на единия нагревател,що за глупост е това?Не всяка жена знае колко нагревателя има една преса,като отиде в магазина кво въртолене ще падне докато избере...
Не вярвам и продавачките по магазините да знаят тия подробности,което прави мисията по избиране на преса невъзможна Simple Smile Играеш на сляпа баба докато оцелиш?Ужас

# 692
Затова се доверяваш на изпитани професионални марки Peace

# 693
Мамчета, ще купувам преса за дъщеря ми и много се чудя между Bellissima Creativity и Remignton S1005, вие коя смятате да ми препоръчате.Тя е с права коса, но иска да е идеално права, и ми писна да се изправя с ЮТИЯТА  Shocked Shocked Shocked

# 694
  • София
с ютията? Shocked

# 695
Да. . и аз гледах така когато ми каза. . вуйна и на нейна съученичка така се изправяла и сега всички така. . Тя е осми клас и сега и вече и за гаджета почнахме да мислим и през ден като я гледам с тая ютия зле ми става.А косата и е правя.В краищата малко се подвива, но само това, та да питам коя е по-добра  Flutter

# 696
Когато си изправих косата за първи път,фризьорката го направи с ютия.
Косата ми е къдрава,много гъста и с дебел косъм.
Това е преди 9 години.

# 697
Може да наистина много хубаво изправя, но твоята както сама казваш е къдрава с дебел косъм и гъста, а на дъщеря ми е права, съвсем леко чуплива.Дори сега като се замислих да ми предложите преса, която да предпазвам поне малко косата и ако може да къдри, ако не се сетите за такава препоръчайте ми една от двете Simple Smile

# 698
  • София
Remignton по думите на много от съфорумките са доста добри,аз лично натам съм се упътила Simple Smile иначе с къдренето малко сложно,но не и невъзможно.С по тънки плочи стават къдрици,но определено трябва да се придобие сръчност и да се разгадае начина на къдрене с пресата.Аз съм се пробвала с преса да се къдря и става много хубаво,но за абсолютно права коса не знам дали става.На една приятелка и е права косата и дори с къдрин като се накъдри при фризьор,нищо не стана.Ако някоя нейна приятелка има преса е добре да изпробва или при фризьор,да види дали въобще косата и се поддава на такива интервенции.

# 699
Ааа поддава и се, тя има маша от времето на бала ми Grinning и изобщо сякак се къдри докато не се изкъпе и се запазва, но и тази маша е с едно покритие от :X и за това искам и двете. . абе знам че съм нахална, но ми писна да ми крадя ютията  Grinning Grinning Grinning

# 700
  • София
абе щом й е права косата не й трябва кой знае колко мощна преса,каквато търся аз,гледай да е с хубаво покритие и да щади косата.Да използва защитни продукти и така.Иначе рискува да си съсипе косата.

# 701
  • Тайна, майна
А за тази някой да има мнение?
Трябва да си избера подарък и се замислям за нещо такова.
И изправя, и навива, и къдрици прави Simple Smile. 2-3 в 1 дет` се вика.

# 702
Привет на всички.
Четох доста от темата и понеже искам да направя подарък на майка ми за Коледа моля за компетентно женско мнение по въпроса Диапазона е до 70 лв.Косата е до раменете - къдрава,рядко я изправя и няма преса за това се замислих да взема езна.
Триумя се между BABYLISS 2021CE , BOSCH PHS 2000 , ROWENTA CF 7112D0.Да залагам ли на приставки или да бъде нещо по семпло, но по марково.Знам ,че всеки си има предпочитание за марка.Лошото е ,че финансите са ми ограничени иначе щяш да взема нещо над 100лв ,понеже гледам това са хубавите неща.
Съвети и критики са добре дошли.

Благодаря за отделеното време

# 703
  • 5 етаж в ляво
Не изчетох всичко отначало,обаче за 3 те страници не видях мнение за Белисима Thinking....
Вчера сутринта старата ми преса се скапа,и съпруга ми решил да ме изненада с нова...милинкият решил да ми направи подарък за именния ден Blush....отишъл в Технополис и продавачката му предложила Белисима,като добра....а аз се бях настроила за Ремингтън Confused
Дадох си вота Joy за Белисима,наистина е хубава,и изправя с лекота...принципно косата ми е права,не е чуплива,но въпреки това ползвам преса всеки ден....с тази новата не ми отнема повече от 7-8 мин  Wink

# 704
ima dosta mnenia za bellisima i to vse dobri Simple Smile

izvinete za latinicata, nemoga da si pusna kirilicata

Общи условия

Активация на акаунт