Септември'09 - 12

• 11 897
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
  • Испания и Стара Загора
Добър ден и от мен,
kiαrrα ,*clara* бързо да оздравявате. Hug
detelini аз вече не обръщам внимание на хорските приказки.За мен това са ограничени хора,които не могат да бъдат щастливи.Но нали знаеш,че е по-добре да си на хората в устата,отколкото в краката Wink
За лекарствата-майка ми работи и в аптека и каза,че това ще влезе в сила от 1.04.,но не е за всички лекарства.Явно имаше в предвид списъка на Валка. Thinking
Днес ходихме на разходка.Времето е супер,но тук сега са празници и гърмят с пиратки и други разни бомбички,а аз изпитвам панически страх от тях Shocked.За това се прибрахме на бързо и следобед изобщо не мисля да се показвам на вън.
Във вторник съм на консултация.Ще видя колко кг съм качила и вероятно ще чуем сърцето на бебето.Но тук нямат ехограф и ще чакам чак до 22.04. Tired
Лек ден на всички Hug

# 76
Кога започваше да се образува плацентата-13-та седмица ли?
Аз пак се разсополивих и май заразих и малкия  Sick Тоя път май ще метна един парацетамол.Капя си бебешки капки, не помня можеше ли нормален ксилометазолин.

# 77
За ксилометазолин май съм чувала,че не е подходящ за бременни newsm78.Не съм сигурна...
А плацентата се образува в 10-11 седмица Peace

# 78
Днес се рових из бебешките сайтове и си харесах едно легло. Не мога да преценя обаче дали е удобно :

http://www.detmag.net/a2/offers.asp?p=3459005&parent=4175&tm=1990

# 79
neky аз съм си харесала абсолютно същото! Simple Smile
само се чудя дали люлката може да се застопорява.. и .. до колко голямо детето може да се събира в отделението с решетката... струва ми се че не е мн голямо? как мислите?

# 80
Atrakcia лошо, че и ти се разболяваш. А за капките, аз точно Олинт си пръсках в носа, а той съдържа ксилометазолин. Според моята док няма проблем. Дано бързо се оправите с малкия. Аз сега треперя дали не съм заразила и моята дъщеря.

neky, това легло е разкошно. Наши приятели си купиха такова за тяхното бебе и много ми го хвалят. Детенцето вече стана на година и нещо и още си спи в тази част с решетката. Така че мисля, че няма да съжаляваш ако го купиш.

Ние решихме сега да реконструираме детската стая. Сега там има едно легло персон и половина и детската дървена кошара на малката. Останалата част от стаята е затрупана с играчки. Но сега ще дадем леглото на майка ми, а ще си поръчаме комплект с две легла от тези, дето долното излиза под горното. Незнам дали го обясних правилно. Към леглата ще има и гардеробче и скрин и ще пребоядисаме стените на стаята, за да бъдат като комплекта. Абе ще имаме доста работа, но искам вече да имаме обзаведена стая за две деца, където ще могат да се вихрят свободно. Много се вълнувам от тази тема.

# 81
  • До хладилника, който обичам
За втори, пореден път смятам да практикувам съвместен сън с бебето. Нищо по-лесно за спокоен нощен сън и лесно кърмене Grinning

# 82
Пак да споделя една работа-чеша се като крастава по краката вече 2 месец, Виках си-от разширените вени ще да е, но нещо ме човърка-дали може да е гестационен диабет?Сега почти не ям сладко, просто не ми се яде.Ще си правя изследвания тази седмица и ще се види, но просто съм като крастава-на червени петна от прочесване. Мажа се с разни лосиони да не  ми се изсушава кожата и пак.

# 83
  • София; Дружбето
За втори, пореден път смятам да практикувам съвместен сън с бебето. Нищо по-лесно за спокоен нощен сън и лесно кърмене Grinning
И аз така. Тати и малката в детската, аз и бебе в хола на голямото легло Mr. Green

# 84
aguto, племеничката ми има подобно доколкото си спомням. Сега е на 2г и спи в голямото, което се получава след като махнеш кошарката и шкафчетата отстрани. Гледах едно подобно легло и се застопоряваше, но за това не съм сигурна.

Атракция и аз се почесвам и то не само по краката, но и по съцете, шията. Не много често, но се случва. Може би е и подари факта, че кожата сега е по-суха. Една приятелка, която е бременна също се оплакваше, може би е нормално.

Kiarra преди време гледах в един каталог подобни легла и бяха много хубави. Май с две деца е по-весело Simple Smile

# 85
Kiarra:ние направихме такова легло тип''сандвич''в детската.Дребната спи горе,а на долното аз или половинката,когато я приспиваме.Иначе цяла вечер остава дръпнато,ако падне през ноща да е на меко.От месеци не е падала,ама знае ли се...Като се дръпне през деня и има доста място за игра.Иначе ми харесват тези на 2 етажа,ама сън няма да спа от ужас,да не падне  от горе Rolling Eyes Rolling EyesПрекалено е малка за такова легло,поне да беше на 6-7години...А и таваните на 2 етаж са ни доста ниски.

# 86
Атракция,като разбереш момиче от какво се чешиш ми звънни, защото положението е отчайващо особено вечер. Краста ли...бедна ви е фантазията  и какви червени петна стават...децата нямат спирачки, даже нощем се будя за да се почеша. Но проблема е локализиран най-вече в прасците и рядко по бедрата..Олекна ми,че не съм само аз. В началото стартирах с олиото на Джонсън, но резултатът беше сърбеж навсякъде и го спрях...явно не ми понася. Никога не съм се мазала и не съм имала проблеми с нищо,а сега сякаш от праха за пране и от сапуна ми се изриват ръцете..
А що се отнася до леглото,аз съм чувала много добри отзиви за тези легълца,а и наистина са приложими за дълго време..много ми харесва..
Успех на всички и  Hug

# 87
Но проблема е локализиран най-вече в прасците и рядко по бедрата..Олекна ми,че не съм само аз.
Същата работа  Peace Щ'ти звънна  Laughing

# 88
  • До хладилника, който обичам
Суха ви е кожата, девойки. Пийте поне по 1 1/2 литра вода, може и 2, а също може да се мажете с мазила след душ, преди да изсъхне кожата.

Ако това ви реши проблема, на лични давам адрес за големи шоколади с големи лешници, понеже в момента не пия, нали.

# 89
За чесането и аз мога да ви препоръчам повече вода или поне мазане с овлажняващи кремове!

а аз тъкмо си мислех, че гадните 3 месеца са свършили и току що пак  Sick имам чувството, че беше хиляда пъти по зле от преди... Sad
писна ми вече Sad
не мога да разбера.. бебето ли нещо не се кефи какво папка...  аман

Общи условия

Активация на акаунт