Септември'09 - 12

• 11 901
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Добър вечер! Аз цял ден бях туристически гид из Белград и ужасно се изморих! Виждам вчера за сватби сте говорили......аз мойта бих я повторила пак,въпреки,че беше уникална лудница (250 души) купона си го биваше Simple Smile Ако някой ме светне как да кача снимки в албума ще съм благодарна, а и някаква парола се споменава  Thinking ! Лека вечер

# 91
Ихаа, rada_z , голяма сватба сте правили  Mr. Green И аз искам пак да си я повторя нашата, макар и със скромните 70 човека  Mr. Green
Сърбежите по тялото и на мен ми започват, а уж се наливам много с вода  newsm78
Бу - на теб как ти е хидрофобията, помина ли ти?
При мен гаденето понамаля, слава богу. По човешки се чувствам вече.
Ходих не месечния преглед, регистрирах се на ЖК и засега съм много доволна от лекарката. Внимателна е, добре обяснява.
Пусна ми изследвания, утре ще ходя да ми източат и кръвчицата.
Бебоне е станал 5см  Mr. Green Тихичко си дремваше и не махаше така с ръчички като миналия път.
Но все още си имам МИОМА, а уж пих билки. По време на предишната ми бременност я откриха и много проблеми ми създаваше - постоянни контракции, напрегната матка  Confused Дано сега си стой кротко.
kiαrrα  - хареса ми идеята за новата детска стая, после да покажеш снимков материал да и се порадваме  Hug
neky  - разкошно легло  Peace

# 92
Добро утро и от мен на всички мамчета!

Днес почивам, утре също и ще ходя при АГ на ФМ. Стискайте палци всичко да е наред, толкова много се притеснявам! Освен болките в корема от време на време и лекото гадене, когато съм гладна и когато преям, нямам никакви други екстри, ааа, и киселините, дааа, те не са за подценяване. Та се притеснявам дали всичко е наред с бебето, щом не съм повръщала още?  newsm78

Хубав ден на всички!

# 93
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Ianita28 това,че не си повръщала не означава,че нещо не е наред.И аз никога не съм повръщала ,но съм много спокойна. Peace
На всички лек ден Hug

# 94
Здравейте и от мен!

Лека и успешна седмица на всички!
Аз от снощи съм с леки болки в гърлото. На парацетамолчета и чай съм. Надявам се да се размина.

За сърбежа, който коментирахте и аз мисля, че е сухота на кожата. Аз нямам спомена и през първата бременност да ме е сърбяло, но аз по принцип съм си с по-мазна кожа, но имам познати много ги сърби и се мажат много често. Наистина мами взимайте мерки отсега, че съм виждала например една мама като раждах първия път беше много сериозно нацепена по корема, целият корем отдолу до горе на ивици стрии.

# 95
  • София
Привет момичета  Hug
Дойде и моя ред да се запиша в тази темичка  Mr. Green Надявам се да приемате нови попълнения  Mr. Green
Термина ми е на 27 септември.
Лека и усминхата седмица от мен  Hug

# 96
Привет Kylie!
Добре дошла при нас и леко бременеене ти пожелавам. Виждам от линийката ти, че това ти е трето детенце. Първите са били близнаци момче и момиче така ли? Страхотно Simple Smile Може и второто да са пак близнаци Simple Smile

# 97
  • София
Gala79  това ми е първо детенце  newsm78 сега я направих тази лентичка и май нещо обърках  Blush
Да нямаш предвид първата лентичка  newsm78 Ако е така тя е за мен и моя мъж ама я правих преди доста време Mr. Green

# 98
Добро утро!

Kylie добре дошла и от мен! И аз помислих, че това ще ти е трето детенце.  Laughing

Gala79 дано бързо ти размине, че при мен нещата се влошиха и вече пети ден не мога да се освестя. Абе досега никога не съм боледувала толкова продължително, обикновено за 3-4 дни се оправям напълно, а сега какво е това чудо незнам. Да не би да ми е спаднал имунитета нещо... newsm78

Ianita28 стискам палци за ФМ. Ама не се притеснявай, разбира се че всичко ще е наред. И аз не съм повръщала досега, въпреки постоянното гадене, което вече почти отмина, но не мисля че това е индикация за проблем. Бъди спокойна, настрой се положително и после да разкажеш как е минало.  Hug

Lusesita разбира се, че ще покажа снимки, когато стаята бъде готова. Даже снощи мъжът ми до късно разглежда снимки на детски стаи и като че ли още се чуди дали да е такава тип "сандвич" както каза Арлина, или да е с двуетажно легло, но една такава по-разчупена. Абе незнам и аз как да го обясня, но на снимките всички изглеждаха много добре.

Atrakcia това с почесването на краката при мен е проблем поне от няколко години. Ужас е просто и някак е на периоди. Сърбят ме точно около областта на прасците, никъде другаде. Аз си знам, че почти не пия вода, най-много две чаши на ден, ама не мога да се насиля да пия повече. Така че съм се примирила.

# 99
Добре дошла Kylie, лека бремeнност ти желая!
Искам да ви питам, има ли някоя друга с такъв проблем със стомаха като моя.? От известно време имам ужасен кисел вкус в устата каквтоо и да ям. И от повечето храни усещам дискомфорт в стомаха, но точно киселините с паренето го имам много рядко. Даже много се чудя днеска дали да не пробвам пак с Талцид или активен въглен, че с нещо да потуша тази киселинност. Не се издържа направо  Cry

# 100
  • До хладилника, който обичам
Бу - на теб как ти е хидрофобията, помина ли ти?
Да не кажа голяма дума, но мина. С охота пия вода и влизам в банята без потрес. Мисля, че при мен беше свързано с гаденето, което също мина. Дано не се връщат.

# 101
Gala79  това ми е първо детенце  newsm78 сега я направих тази лентичка и май нещо обърках  Blush
Да нямаш предвид първата лентичка  newsm78 Ако е така тя е за мен и моя мъж ама я правих преди доста време Mr. Green
Моя е грешката Simple Smile, извиниме за объркването явно не съм се събудила все още тази сутрин  doh smile3538, видях две дечица на лентичката и си помислиш , че са близначета без да чета, че пише "вместе" Simple Smile
Е нищо пожелавам ти близначета момченце и момиченце Simple Smile

# 102
  • София
Gala79 благодаря душа  Hug Аз толкова искам детенце че и 3 да са няма да се разсърдя  Mr. Green
За сега обаче видеозона показа едни бебок  Wink
gingerina аз имам същия проблем като твоя  Confused нито една храна не се чуства добре в моя стомах, даже и тази котоя обожавам  Confused Преди с едно айрянче се оправях, ама вече и от него ми е кофти. Надявам се скоро да премине ....

# 103
Добре дошла Kylie, лека бремeнност ти желая!

Хайде и аз да се отчета, все така съм си не-добре, пия уж осцилоко... и витамин ц и разни чайчета с лимон, но няма подобрение. Непрекъснато ми е отпаднало............, но поне малкия се оправи и утре ще го пускам вече на градина.
А пък за лошия вкус съм абсолютно на същия хал, каквото и да ям или пия или пък да не ям, все ми е гадно в устата, непрекъснато съм с разни дъвки в устата, но пък от тях ми става лошо.
Първо си мислех, че е от цигарите, по-скоро липсата им ( не ме съдете, но си пуша по 2 сутрин и ми се струва, че така ще и откарам до края), но сега като ви чета ясно е страничен ефект от бременността.

А и в симптомите със сърбела ще се включа и аз така краката, но аз го отдавам на сухотата на кожата и нежеланието ми да приемам вода ( по-точно ми става от нея лошо).

Айде отивам да слагам малкия да спи, така че приятен ден на всички.   bouquet

# 104
Здравеите момичета!

Добре дошли на новите мами!Kylie,аз също си помислих,че това ти е 3-то детенце и така се зарадвах,че имаш близнаци-веднага си казах-страхотен източник на информация!Но хайде следващия път ти пожелавам 2!

На болните бързо оздравяване!

На тези,които им предстои преглед-стискам палци всичко да е наред!

Хайде и аз да се пооплача-в събота вечерта с мъжът ми се скарахме жестоко,сигорно ни чуваха и в съседния квартал!Така се разревах,че не можех да спра,а малкия-милия се сви в креватчето и не гъкна!Мъжът ми си взе пистолета и излезе на вън,излизайки само ми каза да целуна детето!Направо ви казвам,че бях на ръба на нервна криза!Прибира се след един час-започна да трупа на един куп неговите неща,а аз от сичкия рев си изповръщах вечерята!Легнахме си някакво,а аз не можех още да се оспокоя,само рев,а той взе да ми се извинява и т.н.
На сутринта бях като ударена от влак,с подути очи,страшно главоболие,ужасни болки в корема и само прегръщам 00А той само се суети около мен-приготви ми закуска в леглото,но какво да ви кажа-човекът се нагласил да ходим на конни състезания,аз ни жива-ни умряла,а той и от там айде пак на ново караници!Тъкмо ми беше преминало сутрешното повръщане и пак на ново и тази сутрин си  гушнах 00!
И така ако някой сега ми каже,че мъжете са хора-направо ще го заплюя!

Е стига с моите тюхкания!Желая ви само хубави емоции днис!!!

Общи условия

Активация на акаунт