Септември'09 - 12

• 11 905
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
А относно креватчетата,аз съм си харесала това
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5089

# 106
здравейте момичета,

само искам да се включа набързо за сърбежите- в повечето случаи може да са от дехидратация на кожата и съответно трябва да се приемат повече течности и да се ползват хидратиращи лосиони...
Понеже в момента чета една страхотна английска книга на много известна докторка, там се описва, че често пъти при бременните може да почнат да се появяват разширени вени, които в началото почват със много силни сърбежи в областта на прасците, после следват тежест в краката, болки и тн... И в този случай трябва да се носят еластични чорапи, които да стягат прасците... Момичета, говорете с вашите лекари за това, което чувствате. Не пренебрегвайте сърбежа в областта на прасците. И като се приберете от работа или разходка, просто си дръжте за известно време краката нагоре...

Добре дошла на новото майче Kylie- лека и безпроблемна бременност  Hug

Що се отнася до мен- вчера се пробвах да хапна месо, но уви.. след като ядох и ми стана лошо и  Sick Незнам защо се получава така.. не мога да ям месо.. поне засега... много ми става гадно от него...  А преди ядях постоянно... Сега нито мога, нито искам да го вкусвам.. Моето малко бебче да не е вегетарианче или пък иска мен да ме прави вегетарианка... незнам..

# 107
  • София; Дружбето
Мимчето, нямам думи. Ама обясни му на мъжът ти, че сега трябва да демонстрира само любов и разбирателство. Амаха.
Моето девойче е болно и сутринта я върнаха от ясла На пожар извиках ндядо и да я гледа, дано се справи. А на мен ми се спи и ми е едно никакво
И аз имам постоянен метален вкус в устата, направо откачам заради него. Каквото и да ям все ми е гадно. Надявам се скоро да отмине
Добре дошла, Кайли Hug
Нашето креватче е разделено на две - сповивалник, подобно на това на линка, само че не се люлее. Сега махнахме повивалника и стана голямо креватче. Дъщеря ми ще откара с него още доста години. Иначе мисля да купим или легло на 2 етажа по-натам или мъжът ми да измисли нещо нестандартно (той прави мебели), но има време до тогава

# 108
Мимчето  Hug, понякога мъжете не могат да схванат нещата и се получават тези неразбирателства. Не се ядосвай и карай полека, имаш нужда от положителни емоции.

# 109
Мимчето  Hug, незнам защо но и при нас се получава така. Аз съм сравнително спокойна (да чукна на дърво), а мъжът ми някой път за дреболии почва да крещи. А преди аз бях инициатора на караниците. Няколко пъти се случи само, но не мога да го позная, аз плача, а той почти не се трогва. Не разбирам, защото иначе е много по-грижовен отпреди. Мисля, че го е страх да не му се кача на главата и да не се разглезя много, но все пак  Sad.

# 110
 Мимчето,да си чувала за някой мъж да не е спал цяла нощ,заради душевни терзания – те такова животно нема!Не си заслужава да застрашаваш здравето си и най-вече това на бебетата заради мъжки месечни неразположения  Naughty
 Хора ,аз съм потресена след като видях каква кикимора са избрали за мис 2009  ooooh! #Crazy Да не дава Господ...
 Сега ме е яд защо не си поисках болнични от ЖК миналия път.Все по трудно издържам на 12 часовите си смени  Tired Днес ми е вкиснато като времето на вън.Искам лятоооо или поне пролет  rotfImao

# 111
Незнам момичета,наистина и на мен ми играят хормоните и се цупя за щяло и нещяло,ама имам чуството,че мъжът ми е бременния-на него да му се угажда!Сърди се за най-малкото нещо!А сега му е времето на мен да се угажда!!!
Абе въобще -Мъже-Кажи му МЪЖ и повече не го обиждай!!!

# 112
Здравейте, момичета!  Hug
Виждам,че сте подхванали необятната тема за мъжете. И при нас нещата не са розови,но се опитвам да го "уча" какво да прави, защото е свикнал около него да се върти света. Понякога ми се получава добре Wink но има много да се желае...
Иначе,да се похваля за резултатите от БХС- рискът е много малък- 1:5300- и лекарката в МД много ме успокои и изключи амниото.  newsm44 Вече дишам спокойно и се чувствам добре ! Благодаря още веднъж за подкрепата в трудния момент!   bouquet
Завиждам ви благородно, че вече си избирате детски мебели. Ние преговаряме сега с банка за кредит за апартамент,където да свием /най-после / самостоятелно "гнездо" необезпокоявани от никой и си мечтая да стане и да започна и аз да си избирам мебели Simple Smile Добре дошла на  Кylie и лека бременност!
Това е от мен! Приятен следобяд!

# 113
По отношение на мъжете- мисля, че някои изпитват неистов ужас от това, че вниманието вече няма да бъде изцяло насочено към тях и може би се опитват да го привличат докато имат възможност...
Мъжете наистина много често не могат да разберат какво им говорим и понякога за тях нашите неща са глупости и капризи...

еден, много хубави новини Simple Smile Честито Simple Smile

# 114
  • София
Здравейте,    bouquet  от доста време не не съм писала, искам да кажа на всички да се хранят и да пият течности, колкото и да е трудно. Аз преди две седмици имах няколко дена през които не можах да ям, каквото и да слагам в устата излизаше за най много 10 минути. Благодарения на това се озовах с цистит ( от липса на течности), след което се разболях (настинка), припаднах в автобуса (ниско кръвно) и си седях цяла седмица вкъщи. И сега се насилвам да се храня, въпреки всичко, може да повръщам, ама все нещо ще остане и вътре. Много се оплаших, не мислих че нещата могат да се влошават токова бързо.

# 115
Еден-страхотни новини,радвам се за теб!

Gorska_Kitka-напълно си права!!!

Покахонтас80-много е тревожно това състояние!Племенницата на мъжът ми полежа в болница за това.Пиеш ли нещо за повръщането?

# 116
  • София
Ами лекарката ми даде едни таблетки Емил, пих вече две и сякаш е малко по добре сега. Не исках да ходя в болница, иначе жената ми предложи, ама...Дано скоро спира това гадене, нали казват че като почва да мърда вече нещата се подобряват?  newsm78

# 117
  • Испания и Стара Загора
Момичета,честно не разбирам мъжете ви.Но не всички са еднакви Naughty.Моя не прави такива неща и на моменти не мога да разбера как някои правят скандали за дреболии.От както сме с моя(вече 11г) не сме се карали нито веднъж.Гледаме да си угаждаме един на друг и ако видим,че не сме на едно мнение,просто и двамата се отдръпваме и правим компромис.Надявам се и за напред така да се разбираме. Praynig
Kylie добре дошла и лека бременност? Peace
Сега отиваме на плажа и после пак ще пиша.Приятен следобед на всички Hug

# 118
Лелееее как прозвуча само..."сега отивам на плажа"...., ами ние тука ни изпукаха дъртите кокали от студ. ooooh!

# 119
Eden, много се радвам за теб Simple Smile

Kylie, привет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт