Септември'09 - 12

• 11 906
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте и от мен,
аз вече съм здрава, но и двете ми деца в момента са болни, изпратих мъжа командировка за 10 дни и сега сама на фронта.
Повръщането явно няма и намерение да спира, в събота бяхме на вечеря в новия ресторант Магнито Гранде впечетли ме менюто хапнах подобаващо и като ме напъна страхотната вечеря даде фира още в ресторантската тоалетна.
Анита случила си на мъж, а за плажа ти завидях, цял ден вали седим си вкъщи и гледаме поредното детско филмче ужас искам слънчице и разходки Cry
Привет на Каили  bouquet

# 121
Добър вечер, момичета!

Да, темата за мъжете е необятна и едва ли би ни стигнала една цяла тема, за да ги обсъдим!
При мен нещата засега не са зле, все гледа да не ме ядосва, защото негативните емоции се предавали на бебето, иначе не зная  #Cussing out
Всички ли вече казахте на работодателите си, че чакате бебчета?
Аз смятам да го направя тази седмица, шефа знае, но шефката още не... Дано и тя го приеме добре!
За сърбежите - преди седмици имах сърбеж по корема, но спря, явно тогава се е разпъвала кожата, сега нямам, да чукна на дърво, това си е доста гадничко!

Ами хубава вечер на всички и си щадете нервите!

# 122
anita, и аз копнея за слънце и плаж, ама няма- тука студено Simple Smile

Ianita, аз отдавна казах на шефа, че съм бременна... че моята работа е по- специфична и трябва да търсят заместник доста време, а пък и обучения трябва да мине... та.. трябваше...

villi, този ресторант някакъв италиански ли е?? Трябва да го проверя в нета

ох pocahontas, направо ти съчувствам.. доста зор си видяла.. дано повече да не ти се налага да се тормозиш така.

# 123
И пак ме боли коремчето, защо така? Утре ще говоря с лекаря като отида на преглед.
Дано всичко е наред, толкова ме е страх, на ФМ съм, аз мисля, че сутринта писах, може и да се повтарям, за което се извинявам.
Ох, пак съм гладна, вече не ям хляб от 2 дни и да ви кажа, лекичко ми е на стомаха.

bouquet

# 124
  • София
a kъде се намира албума със снимки? newsm78
на 1 стр, с розови букви пише Фотоалбума ни  Peace
И аз да помоля за паролата на албума  newsm17
Защо никой не иска да ми изпрати паролата на албума на лични??? Sad Cry

# 125
Между другото, има още 2 нови мамчета, които са с моя термин - 29,03, но не са вписани в началната страничка... Едното момиче беше Рая, но другото не се сещам  newsm78

Моля, включете ги!

# 126
  • София
Магнито Гранде е с доста разнообразна кухня има италианско, гръцко, китайско, арабско, българско много разнообразно меню, но в момента май не е най-удачно да пробваме нови ястия.

# 127
Хубава вечер на всички! Heart Eyes

# 128
Здавейте Септемврийски мами! Аз съм от Августинките   Hug

При мен се получи дублиране на часовете за Фетална морфология и ако някоя маминка още не си е записала час мога да й го отстъпя: МЦ Фемина, 26.03, 9ч, д-р Цолова

Ако имате интерес пишете!

Пожелавам ви успех и през септември да родите най-здравите и красиви бебчета!

# 129
  • София; Дружбето
Добро утро. Тази сутрин телефонът ми изкара акъла, не очаквах, че нощта ще свърши толкова бързо Laughing Надявам се денят ми да ми не бързо и безпроблемно. Малката я гледа дядо и , за сега се справя и вече съм по-спокойна
При мен се случва нещо мнго странно. Като легна коремчето ми е леко надуто, но не усещам явно оформена матка. Нощем, обаче, като се събудя и си пипна коремът усещам една топка свита в дясно, точно както пише, колкото грейпфрут. Предишният път не ми се е случвало. Питах доктора и той каза, че не било страшно, но все пак ми е супер странно Rolling Eyes На някой случвало ли му се е подобно нещо
Янита, чакаме да разкажеш как е минала ФМ-я

# 130
Добро утро, момичета!
Цвета, надявам се всичко да е наред с бебчето, толкова ме е страх...  Praynig
Довечера се надявам да имам време да вляза и да пиша как е минало!

На всички хубав ден, макар че е доста мрачно навън!

# 131
Здравейте момичета,

снощи сънувах егати интересния сън. Водих много сериозен разговор с някакъв млад доктор от Тина Киркова. Освен това бях в стая с 3 жени- акушерки май. Едната, от които се казваше Маркова.. Само не си спомням дали тя не беше лекар акушер- гинеколог или просто акушерка. В съзнанието ми се запечата само фамилията й.Тя много ми се открои като фигура- беше много мила, позитивна, усмихната и ме накара да се чувствам много спокойна...

# 132
Добро утро и от мен .

Tsveta  и аз съм го усещала това през ноща. Като си лежа по-принцип ми е отпуснат корема и мекичък, но през ноща и най-вече сутринта понякога го усещам стегнат. Аз си мисля, че при мен е защото не ставам до тоалетна през ноща. Просто толкова обичам да спя, че ме мързи да стана Simple Smile дори и да ми се ходи Simple Smile. След като стана сутринта тичам бързо до тоалетната и коремчето ми се отпуска.

Анита наистина е страхотно, че се разбирате така с мъжа си Simple Smile и за плажа ти завидях Simple Smile И аз следващата седмица заминавам малко на юг към Португалия Simple Smile и аз ще видя плажа Simple Smile
А за мъжете, които по време на бременността реагират странно, съм чела че си има обеснение. Просто със слюнката се предава нещо от майката на бащата и понякога те стават много съпричастни Simple Smile с бременността. Например при нас е следната ситуация, на мен не ми се прияжда почти нищо , но на мъжа ми му се прияжда сега много Simple Smile Той и с първата бременност беше така много съпричастен Simple Smile Повечето симптоми на бременните се проявиха при него Simple Smile

# 133
  • Испания и Стара Загора
Добро утро   food010,
Ianita28 дано прегледа покаже,че всичко с бебчо е наред Hug
И аз съм на лекар днес и после ще пиша. Peace
И моя мъж не е идеален,всеки си има недостатъци,но за мен е единствен Rolling EyesДори още в началото на връзката ни,всички ни мислиха за брат и сестра и много се изненадваха,като разберат ,че сме гаджета (тогава). Wink
Тук днес е малко облачно,но пак е топло.Надявам се да не започнат дъждовете,че тогава става гадно.Вали по 3-4 седмици без да спира. Tired
Лек ден за сега.После пак ще пиша.

# 134
  • София
Добро утро, момичета!
Добре дошли на новите попълнения и успех с прегледите днес на тези, които са на лекар.  bouquet
Аз пък снощи сънувах, че съм родила и бебето беше много сладко и пухкаво, бях го награбила да го целувам по гушката Heart Eyes Ама изперках и аз, иначе даже не знам дали беше момче или момиче.
Аз по принцип трабва да ходя на ЖК в началото на април, но се чудя дали да не се направя на ударена и да отида в края на другата седмица, че да си видя пак малкото съкровище.
За отношенията със съпружеското тяло: ами да ви кажа радвам се, че имам такъв добър и разбран мъж. Е, дракаме се понякога и аз обикновено надувам гайдата, но то е за някакви глупости и след няколко минути ни минава. Гледам да не го правя на маймуна от сега, че като се роди и бебето не знам как ще е.
Аз да ви кажа от няколко дни съм на вълна колички. В неделя ходихме в един магазин да гледаме. Абе голямо избиране ще падне, пусто нищо не им разбирам.
Иначе видях, че си говорихте тези дни за детската стая. Тъй като при нас мястото е кът, бебо ще е паркиран с кошарата в спалнята. Само една преносима кошарка ще вземем (тях сме си харесали) и ще му отстъпим едното крило на гардероба, така или иначе още не сме го запълнили целия.
И чакам вече да ми кажат какво ще е, че ме сърбят ръчичките да купувам дрешки вече Mr. Green
Това е от мен засега, желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт