Отговори
# 225
  • София
ninishte, Деси стискам силно палци за вас и вашите бебоци, искрено се надявам нещата да се развият по най-добрия начин и всичко да е под контрол!

и дано тази шийка се втвърди.  Praynig
А сеа ви оставям и отивам да пазя леглото
pystroo4ka и моята шийка е мека, док го установи още в 5 м. и слава богу все още устисквам, въпреки контракциите. Стикам палци и при теб всичко да се нареди!

tedy_cat за Токуда има цели 2 подфорума с всякакви подробности и отзиви
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=142529
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=314341.0
На лични мога да ти изпратя допълнително и 2 страници с подробности...

Д-р Диков напуска до няколко седмици.

Ваничка съм си харесала на Cam със стойка за 100 лв., а повивалник  с твърда  основа (25 лв.) съм си купила за скрина където ще са ми консумативите, козметиката и бельото.

Днес бях на ЖК, всичко е ОК,  развиваме се по учебник, пуснаха ми и 45 дневния болничен по майчинство.

В петък ще присъствам на лекцията в ЦУМ.

# 226
Браво Деска newsm10 Стискай кълките още малко! newsm17Всичко ще бъде наред с бебчо! Peace

# 227
  • Стара Загора
Деси много ви се радвам,4е сте добре с бебо стискай още малко  Hug Hug Hug много прегръдки от нас с моето беб4е и вси4ки сме с теб вярвам,4е подкрепата ни ти дава сила  smile3521 По4ивай си и когато можеш драскай по някой ред  защото те мислим.....Роси хайде каде си нямам търпение разказвай за днес как е минало при доки,как е бебка.... lovekiss lovekiss lovekiss Лека и спокойна ве4ер

# 228
Деси, почивай си, стискам палци да се закрепите не само за началото на 8 месец, че и повечко седмици след това Simple Smile Мн целувки и успех!:)

# 229
  • Велико Търново
Пускам една тема за момичетата,които са решили да раждат в МД в София.За хора със слаби нерви не е.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=380035.0

# 230
  • София
Пускам една тема за момичетата,които са решили да раждат в МД в София.За хора със слаби нерви не е.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=380035.0

Не смятам да чета темата. Аз от любопитство влязох да разгледам родилна и предродилна и направо останах шокирана от условията. А казват, че е най-добрата болница в случай на преждевременно раждане, успяват да спасят бебоците след 28 г.с.

# 231
Сиска пуснах едно постче аз в тая темичка.
Но комент просто за Майчин дом - София. smile3513

# 232
Единият ми вариянт за болница беше МД, но след тази тема съм меко казано потресена, но за съжаление такова отношение може би ще е на всякъде, ако освен не е платено предварително на лекар. Все повече клоня към ТК, не че и там е голям лукс, но д-р Петков, при който мисля да ходя е лекар в пълния смисъл на думата, защото имам познати родили при него със и без заплащане и всичка са еднакво доволни от вниманието му. Не знам още, но скрено от все сърце желая на всичкини да попаднеме най-вече на свястни хора и всичкода е наред  Hug

# 233
  • гр.Стара Загора
Здравейте момичета оказа се че и при мен нещата не са много розови  smile3518 Днес на консултацията се установи че плацентата ми е взела много бързо да узрява и утре ще ходя на доплер и още някакъв апарат незнам как се казва ,доки ми каза за сега че няма нищо притеснително и че ако след тези допълнителни изследвания и апарати се наложи през април ще трябва принудително секцио,а ако всичко е ок ще успеем за нормално раждане та дори и през май.Ами това е за сега моля да стиснете палци че утре от 8ч ме очаква ходене по болници и лекари Praynig Praynig Praynig
Деси радвам се че сте добре стискай поне до април да влезем в 9-тия  love001

# 234
  • Велико Търново
Дайте да стиснем и по едни палци на Мърмораната-сега прочетох в другия подфорум в който пише,че е в болница с контракции,но май скоро ще я изписват.Сега ще се върна да си дочета Crazy

# 235
  • Стара Загора
Роси какви са тези новини,сигурна съм ,4е вси4ко ще е наред не се тревожи ще видиш,4е нещата ще се нормализират.Утре като те прегледа на доплера и др.апарат ще се успокоиш пиши какво ти е казала след прегледа утре.А пък и след две седмици си в деветия вси4ко ще е наред с теб и беба сигурна съм.Голямо гушшшшшшшшш от мен и беб4о  lovekiss lovekiss lovekiss  newsm10 едни палци и за мърморанка ей моми4ета съвземете се малко остана  Hug Hug Hug

# 236
От нас има два чифта стиснати палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 237
  • София
Ох! Хвърлих едно око на посочената тема, ужас някакъв  Confused, да пази Господ, както се казва!!
rosita__ , сигурно ти е притеснено, но все пак ти си достатъчно напреднала със срока, вярвам, че бебчето ще е добре, даже и да се наложи по-рано да го извадят!!  Peace
Продължавам да стискам палци на всички, които се стараят да удържат положението!!!  fingerscrossed
Накрая - Деси Горанова, радвам се, че се включи и си в по-добро настроение! Само така, ще се справите!!  Peace

# 238
rosita_, ще стискам палци всичко да се нареди. Исках да те попитам, как установиха, че плацентната ти е узряла? Някакви специални изследвания ли се правят?
А темата за МД няма да я четя, не искам да се товаря....

# 239
rosita, Мърмораната Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт