Започнали са снимките на БГ- размяна на съпруги!

• 18 781
  • 271
  •   1
Отговори
# 135
Не ми харесва българският вариант. Rolling Eyes

# 136
  • София
ПОне нямаше някакви ужасни драми в тази серия. Едва ли идеята на хората е била да се видят по телевизията. Може би дори не са си давали сметка за последствията. Но като цяло този път бяха доста положително настроени.

# 137
Аз не съм гледала други епизоди от българското. Thinking

# 138
в момента, не се обсъжда  размяната, а стана предването искренно и лично Tired

# 139
Сега във вбокс гледам миналото предаване. Peace

# 140
 Shocked Shocked Shocked Shocked

как може подобна наглост и безочие -  Иво казва , че Светльо (сина на Соня) е идиот Shocked

аз ако бях на мйак му щях да стана и да го навра в кучи г*з, а тя си мълчи... една от публиката я защитава Shocked

и замазаха положение ooooh! ooooh! ooooh!

# 141
  • Кюстендил
Иво наистина пресоли манджата. Тези деца са изпуснати от контрол, мъчно ми е за тях. Прави са в стидиото коментаторите, че липсата на внимание води до тази агресия.

# 142
Аз обсъждането не го гледам.  Rolling Eyes
Обаче съм смаяна от епизода от миналата седмица. ooooh!

# 143
Днес попаднах на обсъждане в Размяна на съпруги....Може ли да ми обясните повече за какво иде реч - има ли епизоди, какво е това обсъждане - след серия ли е, и коя бе русата жена в студиото - Не Ива Екимова, а до нея, която била с още 2 сестри.....И коя е водещата на това обсъждане? Благодаря!

# 144
Някой знае ли къде мога да гледам епизода от 11-ти?

# 145
  • Кюстендил
Днес попаднах на обсъждане в Размяна на съпруги....Може ли да ми обясните повече за какво иде реч - има ли епизоди, какво е това обсъждане - след серия ли е, и коя бе русата жена в студиото - Не Ива Екимова, а до нея, която била с още 2 сестри.....И коя е водещата на това обсъждане? Благодаря!

Има епизод всяка събота от 21.30. След него на живо обсъждат въпросите които са възникнали в епизода. В първата част семействата си казват кой какво мисли, а във втората има четирима различни гости и те коментират същите въпроси. Водещата се казва Невена Спасова. Доколкото разбрах е участвала в реализацията на на няколко издания на Биг и Вип Брадър. Русата жена се казва Валентина Войнова, но не разбрах с какво се занимава, май е журналистка в ТВ2.

Някой знае ли къде мога да гледам епизода от 11-ти?

Епизода от 11 е само на торенти

Първи епизод - 11.04.2009 - линк от арена; линк от замунда

# 146
  • София
Тези коментатори в студиото така и не разбраха, че семейството, което обсъждат е със съвсем различен начин на мислене и живот от тях. Намериха начин от висотата на своята (какво?) може би известност да се правят на суперродители. Готова съм да се хвана на бас, че те си виждат децата точно толкова време, ако не и по-малко, колкото и майката на четирите деца. Големи морализатори, голямо нещо!
 Очевадно е, че има проблеми между децата в това семейство. Вторият баща е сравнително дръпнат, защото те винаги могат да кажат, че не им е баща и няма право, майката и нея я няма и миналото и хич не е било лесно и тя самата има проблеми, какво остава за децата. На мен ми направи впечатление, че на практика по-голямото момче беше в ролята на наказателната рота спрямо най-малкия и се изживяваше като възрастен. Дъщерята пък се държеше като майка на другите деца, но само що се отнася до властта на по-големия.  НИщо чудно да се окажат представителна извадка на поне половината деца в БГ - въпреки доброто желание на родителите си са оставени да се справят с живота както намерят за добре.

# 147
А как да се оправя с торент? Embarassed

# 148
  • София
Търся снимка на русата от втората серия от преди пълната промяна и не мога да намеря.Ако някой може да ми даде линк, ще съм много благодарна.

Намериих:http://www.telemaniac.com/em-106

# 149
  • София
Да , и на мен не ми хареса употребата на термините "отглеждане при нормални и отлични условия" от страна на гостите.
В крайна сметка дали си известна журналистка или барманка няма значение. И в двата случая си майка. Признавам , че този път коментарното студио ми хареса. Беше лишено от разкрепостени послания и простотии. Разбира се накрая Иво Танев развали всичко с чудовищното си изказване.
И аз давам заявка за инфо относно Валентина Войкова.

Общи условия

Активация на акаунт